Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 822 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Cikkek a nagyvilágból

Miért egészségesebbek a nem oltott gyerekek?

Kétszáz éve vannak tömeg- és kötelező oltások, anélkül, hogy hatásosságukat és biztonságosságukat valamikor is nyilvános – az oltott és a nem oltott személyek közötti – összehasonlító tanulmány keretében vizsgálták volna. Több, mint kétszáz éve kapaszkodnak az oltási szakértők, a hatóságok, a gyártók – és a legtöbb szülő is – abba a reménybe, hogy az oltásokkal biztonságot és egészséget vásárolnak. Visszautasítanak minden, mégoly megalapozott kritikát is, amely veszélyeztetheti az oltások intézményét.

Az oltások „szent tehene" körül táncol minden ország egészségügyi dolgozója.

Mégis, változnak az idők. Az utóbbi években és évtizedekben a hivatalos orvosi kutatás szolgáltatta a döntő érveket az oltások ellen, melyek immunrendszerünk bonyolult működésébe avatkoznak bele. A szakemberek döntő többsége ma azt a következtetést, ami ebből az új tudásból adódik, még nem tudja, vagy nem akarja megérteni. Pedig ma már nyilvánvaló, hogy az oltással nem erősítjük az immunrendszert, hanem éppen hogy ellene dolgozunk. A csecsemőkori fertőzések elleni hisztérikus harc a celluláris immunrendszert valójában akadályozza a fejlődésben és érésben. (A celluláris immunrendszer teljes immunrendszerünk legnagyobb komponense.)

Tehát minden oltás éppen ellentétes hatással bír ahhoz képest, hogy mi a tulajdonképpeni célja. Az oltási gyakorlat azt mutatja, hogy nap mint nap egyre többen tagadják meg az oltásokat. Ezzel egyidőben az új médiának köszönhetően soha nem volt még ilyen egyszerű kritikai információkhoz jutni.

Paradigmaváltás küszöbén állunk, és ez a folyamat éppoly kevéssé feltartóztatható, mint a „Stuttgart 21" elleni tüntetések (ez egy tervezett közlekedés- és városfejlesztési mamutberuházás Németországban), az arab országokbeli aktuális forradalmak, vagy az Egyesült Államok államcsődje. Az, amit manapság az egészségügyi ellátással és az oltás általi immunizálással kapcsolatban tapasztalunk, nem több, mint utolsó kapálózás, hogy hatástalan és káros oltóanyagokat ne kelljen kivonni a piacról.

Hiszek abban, hogy ez a fejlődés már nem tartóztatható fel. A kérdés csak az, hogy a legfiatalabb generációnak még mennyi egészségügyi áldozatot kell hoznia ahhoz, hogy szenvedésük és fájdalmuk felnyissa döntéshozóink szemét.

Írta: Hans U. P. Tolzin, „A tetanusz hazugság (Avagy miért nincs értelme az oltásnak, hiszen nem baktérium okozza a betegséget)" c. könyv írója
Forrás: http://www.impfkritik.de/pressespiegel/2011022701.htm (2011. február) • Fordította: Tóth Krisztina
Hozzászólások  
-2 #5 ka 2012-02-18 17:50
Idézet - Igazság Egyetlen:
Nem tévedés 130-szoros a halálozási arány a beoltottak között, mint aki nem oltatta be magát.

25 haláleset * 210millió oltatlan lakosság / 40millió oltottak = 131,25


Ilyenkor hiszem azt, hogy igazából IE az ántsz beépített ügynöke, aki azért van itt, hogy az ilyen levezetésekkel kompromittálja a szervezetet :lol:
Idézet
+2 #4 Igazság Egyetlen 2012-02-18 02:19
Nem tévedés 130-szoros a halálozási arány a beoltottak között, mint aki nem oltatta be magát.

25 haláleset * 210millió oltatlan lakosság / 40millió oltottak = 131,25

Csak ez 131-szer több érv az oltások ellen, mint az oltások mellett. És még nem számoltunk az egyéb súlyos szövődményekkel.

Jah, hogy az egyéb szövődményekről számszerűen nem szól a cikk?
Még csak az kéne, mert akkor aztán valóban senki nem merne használni "védő"oltásokat.
Nem lepődnék meg ha a "titkos" kutatásokból az derült volna ki, hogy az oltottak legalább 50%-a összeszed valami komolyabb szövődményt - nem véletlenül.

Csak sejtem, hogy aki nem oltott, annak nem igen lett komoly baja, aki viszont igen, annak ha nem is halt meg, már lehet, hogy béna, autista, idegbeteg vagy bármi más.

"...A leveleket titokban küldték meg a neurológusoknak július 27-én és július 29-én. Ezekben fokozott figyelmet kértek a neurológusoktól, mert 1976-ban az Egyesült Államokban a most világjárványt okozó (A)H1N1-hez hasonló sertésinfluenza ellen oltottak be 40 millió amerikait, 25-en életüket vesztették - miközben influenzában mindössze egy ember halt meg..."


a cikk további részletei:
steierhoffer.blogspot.com/.../ ...

A STATISZTIKA:

Oltottak, nem oltottak 131:1 arányban haláloznak el.

Az oldal hozzászólásaiból:

"Logikailag: Az oltás beadásának előnyös voltát kellene igazolni. HA ez hiányzik, irreleváns, hogy az oltás beadásának káros hatása tudományosan mennyire precízen igazolt."Egyébként erre kötelezve van az állam!

EURÓPA TANÁCS MINISZTERI BIZOTTSÁG R (91) 1. számú Ajánlás a közigazgatási szankciókról

7. alapelv
A bizonyítás terhe a közigazgatási hatóságon nyugszik."a hazai járványügy és nagyjai, több PhD és professzor SEM tud mind a mai napig !!! egyetlen!!!! tanulmányt, folyóirati cikket prezentálni az elmúlt 15 év csaknem 15 millió oltásából, hogy 1.000, vagy 10.000 nem oltott placebó (kontrollcsoport) és 1.000 vagy 10.000 OLTOTT csoportban hogy lakul a megbetegedés,szövődmény,halálozá s..."


Enélkül senkit sem lehet(ne) kötelezni, mert amíg nem bizonyítják be, hogy valóban ártalmatlanok a védőoltások és lényegesen több haszna van, mint káros szövődmény, addig ők nem csorbíthatják az állampolgárok önrendelkezési jogait.

Nincs jogalap.

Természetesen ilyet nem tudnának prezentálni, ezért nincsenek ilyen publikus kutatások.
Idézet
0 #3 Igazság Egyetlen 2012-02-17 22:10
Ez a hozzászólásom javítva lett. (Lásd fent)
Elnézést. Ez törölhető.
Idézet
+3 #2 morbo 2012-02-13 09:31
Nagyon jó a cikk, igaznak érzek minden sorát. Az utolsó mondathoz annyit, én nem vagyok ebben a kérdésben optimista sajnos. :-?
Idézet
+2 #1 Noah 2011-04-01 20:07
Köszi a fordítást!
A tehén nagyon meggyőző. :lol:
Idézet
Szóljon hozzá!