Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 174 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • Amerika ...
 • Higany és autizmus ...

Higany és autizmus: amerikai beismerés

Az alábbi cikk közel 4 éves hír, de mégis fontosnak tartjuk, hogy beszámoljunk róla. Számos oltás tartalmaz thiomersalt (higanyvegyület) melynek élettani hatását bizonyos körök próbálnak elbagatelizálni. A beismerés más színben tüntetheti fel a hazánkban is százezres létszámmal bíró, autizmus által sújtott gyermekek és családjuk jogi kilátásait.

Az Amerikai Egyesült Államok kormánya beismerte, hogy a higany autizmust okoz. Az eddig példa nélkül álló beismerés a most 9 éves Hannah Poling autista kislány esete kapcsán került napvilágra. A kislány és szülei kártérítést kapnak, de az összegről még nem döntöttek.

Amerikai hivatalos szervek arra a következtetésre jutottak, hogy a gyermekkori védőoltások járultak hozzá a kislány és másik két sorstársa autista tüneteinek kialakulásához. Valószínűsítik, hogy az oltóanyagok higany alapú tartósítószere, a thiomersal idézte elő az autizmus megjelenését. Hannah ugyanis egészséges és normális fejlődést mutató gyermek volt 18 hónapos koráig, amikor is előírásszerűen orvoshoz vitték, hogy megkapja védőoltásait.

Betegség az oltás után 48 órával

hanna_polingÖsszesen 9-féle betegség ellen kapott oltást, amelyek közül kettő thiomersalt tartalmazott. Az oltás után 48 órával Hannah megbetegedett, nem akart járni, és nem tudta végigaludni az éjszakát. Három hónap elteltével pedig az autizmus jelei mutatkoztak nála.

Az egyesült államokbeli Oltáskárosultak Kompenzációs Osztálya (DVIC) által kiadott közlemény szerint az „oltások jelentősen súlyosbítottak egy alapvetően mitokondriális (genetikai eredetű) rendellenességet" és agyi rendellenességhez vezettek az „autizmus sprektrum zavar (ASD) jellegzetes tüneteivel".

Jóllehet a szövetségi tisztviselők továbbra is azt állítják, hogy nincs kapcsolat az autizmus és a vakcinák között, ez a közlemény másról tanúskodik.

Az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatási Minisztériuma (DHHS) megállapította, hogy Hannah családját megilleti a kompenzáció a Szövetségi Oltáskárosultak Alapjától. A kártérítés összegéről még nem döntöttek. Egyébként jelenleg 4900 autista eset van függőben a szövetségi „Oltási bíróságon".

Higany az oltóanyagokban

thimerosal higanyDr. Mercola ismert amerikai orvos-szakíró úgy véli, szinte semmilyen kétely nem merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a thiomersal, ez a 49,6%-ban etilhiganyt tartalmazó tartósítószer sok esetben játszott közre az autizmus kialakulásában. Jól megalapozott tény, hogy a higany az emberi szervezetben immunrendszerbeli, érzékelési, neurológiai, mozgás- és magatartásbeli funkciózavarokat okozhat – vagyis olyan elváltozásokat, amelyek mindegyike autizmusra vagy ahhoz hasonló tünetekre vall.

Emellett más összetevő is lehet az oltásokban, amely károsodást okoz. Donald W. Miller, Jr. kísérleteiben kimutatta, hogy a higany agyra gyakorolt hatását tekintve figyelembe kell venni egy további fontos tényezőt is, nevezetesen az összetett toxikusságot, ami azt jelenti, hogy a higany hatása más méreganyag jelenlétében erősödik. Patkányoknál kimutatta, hogy a higany kis dózisban 100-ból egy patkány pusztulását okozza. Alumínium hatására ugyanezt az eredményt kapta. Ám a két anyag kombinációja meglepő hatást mutat: az összes patkány pusztulását eredményezi. A higany, amely 1%-os halandóságot idéz elő, alumíniummal együtt már 100%-os halandósági rátát mutat. Az oltóanyagok pedig a higany mellett alumíniumot is tartalmaznak.

Miért nő az autisták száma?

Az USA-ban néhány évvel ezelőtt kivették a thiomersalt a legtöbb gyerekoltás vakcinájából. 2006-ban a hivatalos adatok elemzésével kimutatták, hogy az autizmus aránya növekedett a thiomersal adagok emelkedésével, ám csökkenni kezdett, amint a thiomersalt eltávolították. Ennek ellenére a Time magazin azt írta, hogy az autizmusban megbetegedettek száma továbbra is emelkedést mutat, holott a thiomersalt 2001-ben kivonták az oltóanyagokból.

Miből ered ez az ellentmondás? Valószínűleg abból, hogy 2002-ben az amerikai kormány ajánlani kezdte az influenza elleni védőoltásokat a 2 éves kor alatti gyermekeknek (és a mai napig ajánlja 18 éves korig). Az influenza elleni oltások nagy része pedig még mindig tartalmaz thiomersalt, így sok gyerek továbbra is ki van téve a higany veszélyeinek.

Mindenféleképpen változtatni kellene a gyermekkori oltások rendszerén. „Az is autizmust és ASD-t okozhat, ha a kisgyerekek, akiknek az idegrendszere még nem fejlődött ki teljesen, túl rövid időn belül túl sok oltást kapnak" – mondja dr. Miller. Egy másik szakértői vélemény (dr. Russell Blaylock) szintén megerősíti ezt a tényt: az összetett oltások időben egymáshoz közel történő beadása túlzott mértékben stimulálja az agy védekező rendszerét és a „vele járó károsodás" következtében agysejteket pusztít el.

A másik bűnös: az elektromágneses sugárzás

Az USA-ban 150 gyermekre jut egy autista gyermek. Az érintettek kis részében, talán 1%-ában az autizmus genetikai okokra vezethető vissza, míg a többi esetben valószínűleg mérgező vegyi anyagok, vírusok vagy más környezeti hatás következtében alakult ki a betegség.

A környezeti ártalmak között egyre nagyobb szerepet játszik az elektromágneses sugárzás: a mobiltelefonok, a wifi készülékek és hasonló, vezeték nélküli technológiák sugárártalmai az autizmus kialakulásának katalizátorai lehetnek – áll a Journal of the Australasian College of Nutritional Environmental Medicine 2007 novemberében megjelent tanulmányában. Autista és más membránérzékenységi zavart mutató gyerekek 5 éven át tartó vizsgálata után a kutatók arra a megállapításra jutottak, hogy az elektromágneses sugárzás negatívan hat a sejtmembránokra, és lehetővé teszi a nehézfémekkel való mérgeződést, amit kapcsolatba hoznak az autizmussal. Következésképpen az autisták számának növekedése napjainkban egyrészt a higany alapú oltásokra, másrészt a mobiltelefonok és vezeték nélküli készülékek rendkívül gyors elterjedésére vezethető vissza.

(Forrás: U.S. Government Concedes That Mercury Causes Autism, Mercola.com, angolból fordította Mészáros Csilla)

A cikket a natursziget.com bocsájtotta rendelkezésünkre.

Hozzászólások  
-1 #46 ka 2012-05-01 23:04
Idézet - B. Lajos:
Kizárólagosan a bírósági ítéletekhez lenne némi hozzáfűznivalóm.


Jelenti ez azt, hogy ahhoz a tényhez, hogy a Omnibus Autism Proceedings keretében eddig ítélettel zárult 3 704 esetből (május 1-i, friss adatok) 3 703-ban elutasították a kérvényt, 1-ben pedig elfogadták, és mindebből az egyesület úgy számol be a honlapján, hogy arról az 1 esetről egész cikk van (nem megemlítve ráadásul azt sem, hogy speciális esetről van szó), a maradék 3703-at illetően pedig teljes elhallgatás, nincs "hozzáfűznivalód"?

Hogy a VICP honlapján a következő lábjegyzet szerepel annál az egyetlen esetnél: "HHS has never concluded in any case that autism was caused by vaccination", ami az egyesület honlapján így fordult le: "Az Amerikai Egyesült Államok kormánya beismerte, hogy a higany autizmust okoz"; ehhez szintén nincs hozzáfűznivalód?

Ez véleményed szerint korrekt, tárgyszerű, valóságot hűen tükröző tájékoztatás? Ez így rendben van? Vagy csak simán "nincs hozzáfűznivalód", mi?
0 #45 Autizmus, van kiút!? 2012-04-26 00:10
igaz, hogy ebben témában válaszoltam: "Diétával az autizmus ellen", de jó lesz ide is frissen, nyersen:

Kedves ka! Te ugye mindent elhiszel amit olvasol? Főleg amit angolul írnak, igaz, az maga a szentírás, na Te vagy az aki "jól be lett oltva" :-). Lehet hogy valami gerilla vagy itt, vagy csak az élet "oltáskárosult"-ja, de "nagy szerencse, hogy" itt most nem rólad, hanem pl. sok olyan szerencsétlenül járt szülőről van szó (mindegy milyen okból és mindegy, hogy Te mit gondolsz az autizmus okairól), akik reménykedve keresik a kiutat, hogy segíthessenek gyermekeiken és mindent kipróbálnak "ha tudományos, ha nem", amit pedig eldönteni ne próbáljunk itt, senki sem, Te sem. Megbízható vizsgálat? ha csak nem vettél részt a kutatásokban személyesen..., akkor talán hiszek neked. Talán..., csak a mágikus 2 millió életévet hagyd ki legközelebb légy szíves, mert ...
Én minden nap részt veszek a saját fiam "vizsgálatán" és hidd el nagyon szkeptikus vagyok, senkinek sem hiszek már autizmus témában!, csak abban amit saját szememmel látok vagy kipróbálok.
+4 #44 Labant Csaba 2012-04-24 11:03
Idézet - B. Lajos:
Ismerem a lehetséges mellékhatásokat és az előfordulási arányokat is, ... én a citált kijelentésekre próbáltam fókuszálni.
Csak halkan jelzem, hogy az adjuvánsra van hivatkozás ami gyakorlatilag (majdnem) minden oltásban benne van. Tehát azt állítani, hogy a hepaB miatt van ez vagy az –szerintem – nehezen megfogható érv. ... Én ha neki esnék a hepaB-nek máshol kezdeném, de nem teszem („Nem ez a lányeg!")! ...

Pontosítok: kikezdhető.
Csaba! Nem ellened vagyok, csak jelzem azokat a réseket amiktől nem elég alapos az érvelés. Van benne jócskán... KA szándékosan nem piszkálja már ezeket (csontig koptathatná a körmeit a gépeléssel).
Igyekezzünk csak olyat leírni (de kimondani is) amit azután, kellő alapossággal meg is tudunk indokolni. A részinformációkkal, résztudással vigyázni kell! Ez esetben a mértéken van a hangsúly, mivel valahol mindannyian résztudással bírhatunk csak!

Lajos! Nem vagyok sem orvos, sem tanársegéd, csak egy édesapa, akit mélységesen felháborít az a gőgös és arrogáns hozzáállás, amit az elképesztően felelőtlen hatóság tanúsít a témában, s melyet "ka" képvisel.
Szabadidőm terhére, ingyen, szülői és társadalmi felelősségtudatomtól vezérelve foglalkozom a témával - mint teszed Te is. Lajos, ez itt egy internetes fórum, nem várható el - főleg egy ilyen parányi szövegablakban - hogy tudományos szintű hozzászólásokat produkáljon az ember. Nyilvánvaló, hogy provokátorunkat fizetik azért, hogy velünk kötözködjön, nem úri passzióból lóg a nebáncson...

Nem tudom mikortól kötelező a hepa B injekció, de egetrengető felelőtlenség, hogy évtizedekkel a bevezetése után kezdik csak el vizsgálni a mellékhatásokat. Hány százmillió embert oltottak be, váltig állítva, hogy teljesen biztonságos - á lá Ócsai - miközben semmiféle konkrét vizsgálat nem támasztotta ezt alá. Ez emberiségellenes bűncselekmény s még akkor is az volna, ha valóban semmiféle mellékhatások nem volnának...
-1 #43 ka 2012-04-24 10:50
Idézet - Labant Csaba:
Lajos, nem időszakos károsodásról beszél a tanulmány, hanem sejthalállal végződő, maradandó károsodást okozó folyamatról.

Nem csak a petricsészében történtekről beszél a cikk, hanem azt is világosan közli, hogy a Hep B-vel oltottak körében 3-szorosa a májproblémák száma, mint a Hep B-mentes kontrollcsoportban.

Itt a magyar fordítás:
bekenagykovet.hu/okesz3.html


Najó. Eddig nem tudtam, hogy mivel lehetne felrakni a koronát erre az eszmecserére, de a "de hát a hepa B-vel oltottaknál háromszor több májprobléma van" erős jelölt. Őszintén: ez most komoly? Te tényleg azt hiszed, hogy a májprobléma az egyfajta mitokondriális betegség?!

Én ezt itt abbahagytam. Elkezded megmagyarázni, hogy a mitokondriális betegségeket, amik ugyebár jellemzően örökletes, veleszületett betegségek (érted egyáltalán, hogy ez mit jelent?? - már születéskor fennáll), az évekkel később adott hepa B váltja (hivatkozva egy olyan cikkre, ami nem is ezt vizsgálja), arra nem vesztegetsz sok szót hogy mégis hogyan, hadd segítselek ki, nyilván az oltások ördögi gonoszsága olyan határtalan, hogy az újszülöttek megérzik, hogy 10 év múlva megkapják, és ezért ijedtükben rögtön megbetegednek; azt állítod, hogy a mitokondriális megbetegedések nem is olyan ritkák, erre persze semmilyen alátámasztást nem vagy hajlandó mutatni (nem csodálom, mert valójában persze rettenetesen ritkák, több ezer élveszülésre jut egy, ez gondolom kicsit nehezen illik a "99%-os oltanak, és akit oltanak az 101%-os valószínűséggel elkapja" képbe), legalább ötször megismételt kérésem ellenére sem voltál hajlandó forrást adni azon állításodra, hogy a mitokondriális betegségeket "általában nem vagy másként diagnosztizálják", mélységes tudatlanságod mellett (gondolom azt palástolandó) olyanokat írsz nekem, hogy "tanulj meg olvasni" (marha kíváncsi volnék, hogy neked milyen egészségügyi képzettséged van, és hány évet töltöttél tanulással), kitalálsz új betegségeket (mitokondriális mérgezés???), mindezt bicskanyitogató stílusban mint akinél a bölcsek köve van... és mellesleg egyébként nyilvánvalóan fogalmad sincs, hogy mi az, hogy "mitokondriális betegség" vagy akár az, hogy "mitokondrium".

Én ezen a színvonalon nem vagyok hajlandó vitatkozni. Köszönöm.
0 #42 B. Lajos 2012-04-24 09:09
Ismerem a lehetséges mellékhatásokat és az előfordulási arányokat is, ... én a citált kijelentésekre próbáltam fókuszálni.
Csak halkan jelzem, hogy az adjuvánsra van hivatkozás ami gyakorlatilag (majdnem) minden oltásban benne van. Tehát azt állítani, hogy a hepaB miatt van ez vagy az –szerintem – nehezen megfogható érv. ... Én ha neki esnék a hepaB-nek máshol kezdeném, de nem teszem („Nem ez a lányeg!")! ...

Pontosítok: kikezdhető.
Csaba! Nem ellened vagyok, csak jelzem azokat a réseket amiktől nem elég alapos az érvelés. Van benne jócskán... KA szándékosan nem piszkálja már ezeket (csontig koptathatná a körmeit a gépeléssel).
Igyekezzünk csak olyat leírni (de kimondani is) amit azután, kellő alapossággal meg is tudunk indokolni. A részinformációkkal, résztudással vigyázni kell! Ez esetben a mértéken van a hangsúly, mivel valahol mindannyian résztudással bírhatunk csak!
0 #41 Labant Csaba 2012-04-24 08:36
Lajos, nem időszakos károsodásról beszél a tanulmány, hanem sejthalállal végződő, maradandó károsodást okozó folyamatról.

Nem csak a petricsészében történtekről beszél a cikk, hanem azt is világosan közli, hogy a Hep B-vel oltottak körében 3-szorosa a májproblémák száma, mint a Hep B-mentes kontrollcsoportban.

Itt a magyar fordítás:
bekenagykovet.hu/okesz3.html
0 #40 B. Lajos 2012-04-24 08:01
Idézet - Labant Csaba:

Látom, elakadt a lemez.
Akkor pontosítok: a mitokondriális mérgezés egyáltalán nem ritka, mivel a Hepa B vakcina igazolt "mellékhatása", s a népesség 99%-a oltott.
Csaba!
A gond azzal van, hogy ezzel nem lehet egyetérteni, pontosítok egyik állítás sem igaz. Először is ez nem mérgezés (nem ebbe a fogalomkörbe sorolható). Ez nagyjából olyan hasonlat, mintha azt állítanám, hogy tartósan károsodnak a hámsejtek, mivel a tű felszakítja a bőrt, ... A mértéken van a hangsúly ill. a károsodás időtartalmán, mennyi idő alatt regenerálódik (képes-e regenerálódni), van-e tartós károsodás. Az a károsodás ami néhány napig áll fenn és utána teljesen regenerálódik az felvállalható kockázatot jelent. A betegségek természetes átélése is akár ide tartozhatna (utóbbiak ennél persze sokkal fontosabbak lennének, de ebbe most nem megyek bele). ... Továbbá, hogy a lakosság 99%-a oltott hepaB ellen az sem igaz, mivel – ha jól tudom – 1999-től kötelező (a többség nem oltott). Ami érv lehetne az az, hogy – szerintem – ez sem a járványügyi hatóság kompetenciája (ismerve a tűz fészkét).

Összefoglalva: ezek nem érvek, „rossz a paci".
Alapjában véve rossz az irányvonal is. Persze lehet, hogy igazad van, de a vitád nem egzakt érveken alapszik, hanem olyanokon amiket sehogy sem lehet bizonyítani. Én úgy gondolom, nem ez a cél és bevisz az erdőbe! Nem ez a fontos! Több józanságot, kevesebb düht kívánok! ;-)

A torreádor a felhergelt bikát könnyeben leböki mint a józant! Mellesleg sokkal látványosabb is! :-*
-2 #39 ka 2012-04-24 06:21
Idézet - Labant Csaba:

Ember! Ha bizonyítást nyert, hogy a Hep B vakcina kinyírja a májsejteket, és a népesség 99%-a kétszer is oltva van ezzel a méreggel, akkor mi következik ebből, vajon ritka vagy nem ritka a károsodás?!
Ami nem az általad hitelesnek tartott flexnerista kiadóknál jelenik meg, az nem is létezik, ugye?


Nem a hitelességgel van a baj, de az általad idézett cikk egy Petri-csészében, macskamáj-sejtvonalon elvégzett in vitro kísérletről szól. Semmilyen információt nem tartalmaz az első állításodra vonatkozóan (a mitokondriális betegségek gyakorisága emberben), még kevesebbet a másodikra (általában miként diagnosztizálják emberben a mitokondriális betegségeket).
Ezen állításokat alátámasztó forrást továbbra is várom. Köszönöm.
+1 #38 Labant Csaba 2012-04-24 05:56
Idézet - ka:
Idézet - Labant Csaba:
Akkor pontosítok: a mitokondriális mérgezés egyáltalán nem ritka


Forrás?

Ember! Ha bizonyítást nyert, hogy a Hep B vakcina kinyírja a májsejteket, és a népesség 99%-a kétszer is oltva van ezzel a méreggel, akkor mi következik ebből, vajon ritka vagy nem ritka a károsodás?!
Ami nem az általad hitelesnek tartott flexnerista kiadóknál jelenik meg, az nem is létezik, ugye?
-3 #37 ka 2012-04-24 05:40
Idézet - Labant Csaba:
Akkor pontosítok: a mitokondriális mérgezés egyáltalán nem ritka


Forrás?
+2 #36 Labant Csaba 2012-04-24 05:08
Idézet - ka:
Idézet - Labant Csaba:
A mitokondriális integritás elvesztése talán nem betegség?


Huh. Akkor megpróbálom másként: mindben igazad van! Valójában nem vagyok oltva hepaB-vel, valójában nem is merem vállalni most, mert félek tőle, valójában ez egy nem tesztelt oltás stb. stb., szóval mindenben igazad van.

Most viszont, hogy ezen túlestünk, kérlek válaszolj a következő három kérdésre:

1.,
Idézet - Labant Csaba:
A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka


Forrás?

2.,
Idézet - Labant Csaba:
legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják


Forrás?

3.,
Idézet - Labant Csaba:
ugyanis a Hepatitis B méreginjekció idézi elő


Forrás?


A válaszaidat lehetőleg pontokba szedve kérném. Köszönöm.

Látom, elakadt a lemez.
Akkor pontosítok: a mitokondriális mérgezés egyáltalán nem ritka, mivel a Hepa B vakcina igazolt "mellékhatása", s a népesség 99%-a oltott.
+1 #35 Labant Csaba 2012-04-24 05:04
Kétségtelen, hogy a vakcinák beavatkoznak a sejtszintű folyamatokba - sejttöredékeket, mikroorganizmusokat tartalmaznak, továbbá abszolút természetellenes úton kerülnek be a testbe, nincs hol kimenniük, felszívódnak, beleépülnek...

A mobiltelefonok és általában az elektroszmog ill. a különféle frekvenciás sugárzások szintén hatnak a sejtszintű folyamatokra - azonban nem mindegy, hogy a sejtek már eleve mérgezettek-e (pl. a vakcinák által). Mivel az egyszerű polgár nem lát bele gyermeke sejtjeibe, nincs a gardróbban egy mikrobiológiai laboratórium - így nyilván esélye sincs bizonyító erejű leleteket produkálni. A vakcinalobby és az őt kiszolgáló orvostársadalom (tisztelet a ritka kivételnek), valamint az oltáskommandóvá aljasult egészségügyi hatóságok pedig ellenérdekeltek, s eszük ágában sincs vizsgálni e területet. Alapvető feltétel kellene legyen egyáltalán a forgalombahozatali engedélyhez is a teljeskörű vizsgálat, tesztelés. Addig még ajánlott oltásként sem szabadna elérhetővé tenni, amíg nem vizsgálták meg alaposan és lelkiismeretesen minden téren.

Az általam belinkelt cikk pont arról szól, hogy megállapították a laboratóriumi kutatás során, hogy a Hep. B vakcina programozott sejthalált idéz elő. Ez egy sejtszintű folyamat.

S ha kötjük az ebet a karóhoz, akkor provokátorunknak igaza van abban, hogy nem betegségről van szó… ugyanis a mérgezés nem egy betegség. A sejthalál az sejthalál, s az ahhoz vezető út - a mitokondriális integritás elvesztése – ugyanúgy nem betegség, mint amikor valakit megmérgeznek, s valamennyi agonizálás után meghal. Ezt csinálja sejtszinten a Hep B „védőoltás” - vagyis kinyírja a májsejteket. Kár azon vitatkozni, hogy ez „betegségnek” nevezendő-e vagy mérgezésnek. A mérgezett sejtek nyilván haldoklásuk időtartama alatt nem működnek teljes értékűként, tehát zavart okoznak a szervezet egészében.

A mobiltelefonok is képesek ölni – néhány évtized alatt – de ha még méreginjekciók is társulnak hozzá, akkor a hatásaik összeszorzódnak.
+2 #34 Labant Csaba 2012-04-24 04:50
Idézet - B. Lajos:
Csaba!
Rossz lovat akarsz megülni. A hepaB és a mitokondriális betegségek összefüggése elég ingoványos talaj. KA-nak igaza van abban, hogy az emberek döntő többsége azt sem tudja mi bigyó az a mitokondrium. Én sem tudtam (most sem teljesen világos - de vigaszom, hogy talán senkinek sem az). Nekem is csak egy szakmabeli nyitotta fel a szememet kb. 2 éve. Ez egy elég elvont tudománynak számító valami (gyerekcipőben jár még). Amit viszont lehet tudni róla az a következő: Nagyon úgy fest, hogy jelen eszközeinkkel ill. ismeretanyagunkkal felvértezve egy darabig elidőzünk majd azon, hogy valójában milyen folyamatok is zajlanak le mitokondriumban (sejtszintű energiaközpont - remélem jól definiálom). Az én személyes véleményem az, hogy ezt összefüggésbe hozni oltóanyagokkal túl korai lenne (sőt talán blődség). Én inkább a valós környezeti terhelést nevezném meg fő veszélyforrásnak. Ezzel kapcsolatban van is már néhány tanulmány, miszerint a mobiltelefonok által kibocsájtott, mikrohullámú sugárzás okozhat zavarokat a sejtszintű energiaellátó központokban, ... e miatt gyermekeknek nem ajánlatos a mobilkészülékek használata (felnőtteknél emlékezetkiesést okozhat - WHO). A fenti cikk amikor íródott még ez nem volt világos, csak sejtették, ... mára egyértelműnek tűnik az összefüggés (legalábbis gyanús). No, de ez nem a hepaB oltás következménye. Amúgy az egészségügyi dolgozók mind be vannak oltva hepaB-vel (rizikócsoport). Hatásfoka: hosszútávú és valós védelmet ad (kivéve azt az 5-10%-ot akit mindegy mivel oltasz, mert semmi sem hat náluk...). Mellékhatásai vannak bőven (volt is botrány belőle /lásd. Franciaországi bevezetés/), de a rizikócsoportoknál valóban véd. Tömeges alkalmazása - szerintem - túlkapás (higiéniás betegség)! Érdemes tudni, hogy a fertőzöttek 80%-a nem lesz hordozó, teljes gyógyulás áll be, ... tehát itt is az általános egészségi állapot a fontos és a valós veszélyek felmérése ill. a felvilágosítás (a maradék beza hordozó lesz és fertőzhet).

Lajos, egy technikai javaslattal kezdeném: ezt az ablakot - ahol a hozzászólásokat gépeljük be - vedd nagyobbra, légyszi! Legyen ugyanolyan széles mint a lap fönti részei, s ha lehet, a magasságát is növeld meg. Az sem lenne hátrány, ha volna egy előnézet küldés előtt - jelenlegi formájában nem látja át az ember amit írt.
Továbbá - ezt már korábban is jeleztem - gyakran okoz adatvesztést, hogy az ember túllépi az engedélyezett karakterszámot - mert írás közben nem azt stírolja, hogy mennyi helye maradt még a mikroszkópikus ablakocskában :-) - s nincs semmi figyelmeztetés, pl. egy felugró üzenet, vagy valami - csak egyszerűen elveszik a semmiben a túlírt szöveg...

folyt. köv.
-2 #33 ka 2012-04-24 03:42
Idézet - Labant Csaba:
A mitokondriális integritás elvesztése talán nem betegség?


Huh. Akkor megpróbálom másként: mindben igazad van! Valójában nem vagyok oltva hepaB-vel, valójában nem is merem vállalni most, mert félek tőle, valójában ez egy nem tesztelt oltás stb. stb., szóval mindenben igazad van.

Most viszont, hogy ezen túlestünk, kérlek válaszolj a következő három kérdésre:

1.,
Idézet - Labant Csaba:
A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka


Forrás?

2.,
Idézet - Labant Csaba:
legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják


Forrás?

3.,
Idézet - Labant Csaba:
ugyanis a Hepatitis B méreginjekció idézi elő


Forrás?


A válaszaidat lehetőleg pontokba szedve kérném. Köszönöm.
0 #32 B. Lajos 2012-04-23 21:15
Csaba!
Rossz lovat akarsz megülni. A hepaB és a mitokondriális betegségek összefüggése elég ingoványos talaj. KA-nak igaza van abban, hogy az emberek döntő többsége azt sem tudja mi bigyó az a mitokondrium. Én sem tudtam (most sem teljesen világos - de vigaszom, hogy talán senkinek sem az). Nekem is csak egy szakmabeli nyitotta fel a szememet kb. 2 éve. Ez egy elég elvont tudománynak számító valami (gyerekcipőben jár még). Amit viszont lehet tudni róla az a következő: Nagyon úgy fest, hogy jelen eszközeinkkel ill. ismeretanyagunkkal felvértezve egy darabig elidőzünk majd azon, hogy valójában milyen folyamatok is zajlanak le mitokondriumban (sejtszintű energiaközpont - remélem jól definiálom). Az én személyes véleményem az, hogy ezt összefüggésbe hozni oltóanyagokkal túl korai lenne (sőt talán blődség). Én inkább a valós környezeti terhelést nevezném meg fő veszélyforrásnak. Ezzel kapcsolatban van is már néhány tanulmány, miszerint a mobiltelefonok által kibocsájtott, mikrohullámú sugárzás okozhat zavarokat a sejtszintű energiaellátó központokban, ... e miatt gyermekeknek nem ajánlatos a mobilkészülékek használata (felnőtteknél emlékezetkiesést okozhat - WHO). A fenti cikk amikor íródott még ez nem volt világos, csak sejtették, ... mára egyértelműnek tűnik az összefüggés (legalábbis gyanús). No, de ez nem a hepaB oltás következménye. Amúgy az egészségügyi dolgozók mind be vannak oltva hepaB-vel (rizikócsoport). Hatásfoka: hosszútávú és valós védelmet ad (kivéve azt az 5-10%-ot akit mindegy mivel oltasz, mert semmi sem hat náluk...). Mellékhatásai vannak bőven (volt is botrány belőle /lásd. Franciaországi bevezetés/), de a rizikócsoportoknál valóban véd. Tömeges alkalmazása - szerintem - túlkapás (higiéniás betegség)! Érdemes tudni, hogy a fertőzöttek 80%-a nem lesz hordozó, teljes gyógyulás áll be, ... tehát itt is az általános egészségi állapot a fontos és a valós veszélyek felmérése ill. a felvilágosítás (a maradék beza hordozó lesz és fertőzhet).
+1 #31 Labant Csaba 2012-04-23 20:13
Idézet - ka:
Idézet - Labant Csaba:
Idézet - ka:
Jézusom. Te tényleg azt hiszed, hogy a mitokondriális betegség az a "mitokondriális integritás elvesztésével" van összefüggésben?!

(Megjegyzem, még ha ez így is lenne, akkor sem értem, hogy ez az idézet miért alátámasztó forrás arra a kijelentésedre, hogy "A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka", illetve arra, hogy "legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják".)


Oké. Szerinted a mitokondriális integritás elvesztése egy teljesen ártalmatlan, lényegtelen, következmények nélküli dolog... mint ahogy az etil-higany keresztülutazik a szervezeten, s mivel valamelyest kiürül, ezért rá lehet fogni, hogy teljesen ártalmatlan, ugye?


- Én azt állítom, hogy a tengeri hántás veszélyes az egészségre.
- Mi ennek az állításnak a forrása?
- Tessék itt egy link, azt írja: "a tengeri hajózás veszélyes az egészségre".
- Jézusom! Te tényleg azt hiszed, hogy a tengeri hántás a tengeri hajózással van összefüggésben?
- Oké. Szóval szerinted a tengeri hajózás egy teljes ártalmatlan, lényegtelen, következmények nélküli dolog, mi?

Úgyhogy, mivel még mindig nem válaszoltál, ezért nekifutok mégegyszer:
"A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka"
Forrás?
"legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják "
Forrás?
"ugyanis a Hepatitis B méreginjekció idézi elő"
Forrás?

PS. Bár az állításaink igazságtartalma szempontjából természetesen nyilván irreleváns, de egyébként nyitott kapukat döngetsz, oltva vagyok hepaB ellen, mint ahogy könnyen lehet, hogy az általad ajánlott képesítettek is, lévén egészségügyi dolgozók.


Nem azt kérdeztem, hogy oltva vagy-e (mondani bármit lehet), hanem, hogy a jelenlétünkben hajlandó vagy-e felvenni egy Hepatitis injekciót?

A hasonlatod nagyon sánta... Te a kutyát hiányolod, s amikor bemutatom azt mondod rá: nem kutya ez, hanem eb...

A mitokondriális integritás elvesztése talán nem betegség? Egyfajta károsodás, aminek a mértékétől függ, hogy okoz-e észrevehető tüneteket... Ha a szerelő kilazít néhány csavart a motorban, az autós nem észleli azonnal... azonban előbb-utóbb "beérik a gyümölcs", s széthullik valami... lehet nem pont az, amibe belepiszkált, hanem amiatt lazul ki deformálódik el valami más is, s az jelentkezik tünetként.

A kérdés nem is az, hogy most mitokondriális betegség vagy "csak" integritásvesztés, hanem az, hogy erre miért csak 2012-ben jönnek rá? Hosszú évtizedek óta nyomják a Hepatitis oltásokat, s eszükbe sem jutott megvizsgálni, letesztelni pl. ebből a szempontból...
S biztos vagyok benne, hogy ha másutt előbb-utóbb le is veszik még az ajánlott oltások listájáról is, nálunk a közpénzből fizetett ÁNTSZ teli torokból fogja nyomni a médiában, hogy milyen biztonságos és hatékony...
Ugyanez a gyalázatos dolog már megtörtént a BCG kapcsán... Hogy nem fordul fel a gyomruk amikor tükörbe néznek?
-1 #30 ka 2012-04-23 19:21
Idézet - Labant Csaba:
Idézet - ka:
Jézusom. Te tényleg azt hiszed, hogy a mitokondriális betegség az a "mitokondriális integritás elvesztésével" van összefüggésben?!

(Megjegyzem, még ha ez így is lenne, akkor sem értem, hogy ez az idézet miért alátámasztó forrás arra a kijelentésedre, hogy "A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka", illetve arra, hogy "legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják".)


Oké. Szerinted a mitokondriális integritás elvesztése egy teljesen ártalmatlan, lényegtelen, következmények nélküli dolog... mint ahogy az etil-higany keresztülutazik a szervezeten, s mivel valamelyest kiürül, ezért rá lehet fogni, hogy teljesen ártalmatlan, ugye?


- Én azt állítom, hogy a tengeri hántás veszélyes az egészségre.
- Mi ennek az állításnak a forrása?
- Tessék itt egy link, azt írja: "a tengeri hajózás veszélyes az egészségre".
- Jézusom! Te tényleg azt hiszed, hogy a tengeri hántás a tengeri hajózással van összefüggésben?
- Oké. Szóval szerinted a tengeri hajózás egy teljes ártalmatlan, lényegtelen, következmények nélküli dolog, mi?

Úgyhogy, mivel még mindig nem válaszoltál, ezért nekifutok mégegyszer:
"A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka"
Forrás?
"legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják "
Forrás?
"ugyanis a Hepatitis B méreginjekció idézi elő"
Forrás?

PS. Bár az állításaink igazságtartalma szempontjából természetesen nyilván irreleváns, de egyébként nyitott kapukat döngetsz, oltva vagyok hepaB ellen, mint ahogy könnyen lehet, hogy az általad ajánlott képesítettek is, lévén egészségügyi dolgozók.
+1 #29 Labant Csaba 2012-04-23 18:54
Idézet - ka:
Jézusom. Te tényleg azt hiszed, hogy a mitokondriális betegség az a "mitokondriális integritás elvesztésével" van összefüggésben?!

(Megjegyzem, még ha ez így is lenne, akkor sem értem, hogy ez az idézet miért alátámasztó forrás arra a kijelentésedre, hogy "A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka", illetve arra, hogy "legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják".)


Oké. Szerinted a mitokondriális integritás elvesztése egy teljesen ártalmatlan, lényegtelen, következmények nélküli dolog... mint ahogy az etil-higany keresztülutazik a szervezeten, s mivel valamelyest kiürül, ezért rá lehet fogni, hogy teljesen ártalmatlan, ugye?

A másik: mivel ugyebár a Hepatitis B méreginjekciót 12 és 13 éves korban kötelezően beadják mindenkinek - kivéve annak a kevésnek, akiknek a szülei felvállalja a harcot a zsarnok hatóságokkal szemben - azoknál sérül a mitokondriális integritás, nemde? Nyilván úgy van megkomponálva a vakcina, hogy ne roncsolja szét azonnal a gyerkőc máját, mert akkor pár évfolyam elteltével leesne a tantusz,s észbekapnának a szülők, hanem "csak" elindít egy pusztulási folyamatot, amiből évek, évtizedek után válik nagy lavinává, amikor már eszébe sem jut senkinek, hogy a "védőoltásban" keresse a folyamat kezdetét...

Mert ugye azt nem fogja mindenki elhinni, hogy csupán véletlenül nem teszteltétek teljeskörűen a vakcináitokat - mielőtt törvényi erővel beleparancsoltátok a pórnépbe... Tényleg, egy tetszőlegesen kiválasztott gyógyszertárból vásároljunk egy Hepatitis B vakcinát - s akad a körünkben képesített orvos, aki jogosult beadni - neked. Ezzel igazolhatod, hogy valóban hiszed is amit állítasz - nos, elfogadsz egy védőoltást? Komolyan kérdezem.
-2 #28 ka 2012-04-23 16:16
Jézusom. Te tényleg azt hiszed, hogy a mitokondriális betegség az a "mitokondriális integritás elvesztésével" van összefüggésben?!

(Megjegyzem, még ha ez így is lenne, akkor sem értem, hogy ez az idézet miért alátámasztó forrás arra a kijelentésedre, hogy "A mitokondriális betegség egyáltalán nem ritka", illetve arra, hogy "legfeljebb nem (vagy nem annak) diagnosztizálják".)
+3 #27 Labant Csaba 2012-04-23 15:20
Idézet - ka:
Idézet - Labant Csaba:
Egyébként itt egy forrás:
greenmedinfo.com/.../...


A hivatkozott oldalon az a szó, hogy "mitokondriális betegség" ("mitochondrial disease" vagy "mitochondrial disorder") még csak nem is szerepel...

Szóval ügyes húzás, de tudok olvasni.


"They found the hepatitis B vaccine induced a “loss of mitochondrial integrity, apoptosis induction, and cell death” in liver cells exposed to a low dose of adjuvanted hepatitis B vaccine."

Magyarul:

"Megállapították, hogy a Hepatitis B oltóanyag váltotta ki a "mitokondriális integritás elvesztését, az apoptózis indukcióját és a sejthalált" az alacsony dózisú adjuvált Hepatitis B oltóanyagnak kitett májsejtekben."

Tanulj meg olvasni.