Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Legyen választható a kötelező!
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Miképp kerülnek hozzánk az Ön adatai?
A Nebáncsvirág Egyesület szerverein tárolt weboldalak megtekintésekor a látogatóval kapcsolatos technikai adatok a szerver naplófájljába kerülnek. Ha Ön e-mailt ír nekünk, a levélben elküldi a nevét, e-mail címét. Önkéntes adatszolgáltatással (pl.: egy szolgáltatás megrendelésekor, fórum regisztrációval) Ön ad meg bizonyos adatokat. Az adatok megadása minden esetben önkéntes, de nem ritkán feltétele az adott szolgáltatás igénybevételének.

Milyen adatok kerülnek hozzánk Önről?
A szerverstatisztikában rögzítésre kerül, hogy milyen hostról (IP címről) érkezett a látogató, pontosan mikor, milyen oldalakat nézett meg nálunk, s ha egy hivatkozást követve jutott hozzánk, akkor hol kattintott arra. A host (IP) az Ön internetszolgáltatójától az internet csatlakozáskor kapott azonosító jel. Ennek ismeretében mi nem tudjuk visszanyomozni az Ön személyét, de az internet szolgáltatója azonosítani tudja, honnan csatlakozott a világhálóra. Bizonyos adatai akkor is a birtokunkba kerülnek, ha Ön azt megadja nekünk. Egyes szolgáltatásaink igénybevételekor felteszünk kérdéseket Önnel kapcsolatban, ha ezt megadja, akkor az adatokat rögzítjük.

Kik láthatják ezeket az adatokat?
Az adatokat mindig annak függvényében kezeljük, hogy az milyen úton és milyen célból került hozzánk. Egyes adatai anélkül, hogy bárki is látná azokat, egy adatbázisban kerülnek rögzítésre elektronikus formában, míg mások (pl. egy e-mail „feladó" mezője) értelemszerűen az e-mail olvasója számára válik láthatóvá. Bizonyos szerveroldali műveleteket csak egyesületünk rendszergazdája tud elvégezni, így ő az, aki jogosultságait tekintve a legszélesebb hozzáféréssel rendelkezik az elekronikus formában rögzített adatok tekintetében. Az Ön számára észrevétlenül rögzített adatokhoz csak a rendszergazda férhet hozzá.

Biztonságban vannak-e ezek az adatok?
A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, azokat harmadik fél számára nem adjuk át.

Rendelkezhet-e Ön a saját adataival?
Általában igen: kérheti módosításukat, törlésüket, sőt egyszerűbb esetben ezeket saját maga el is végezheti (pl.: hírlevél feliratkozás, leiratkozás). Ugyanakkor az adatok kezelésére más jogszabályok is vonatkoznak, számviteli, adózási szabályoknak is meg kell felelni, erre az üzleti életben megszokott metódusok érvényesek. Egyes szolgáltatásaink igénybevételének feltétele az adatok pontos rögzítése, archiválása, így egy adat törlésére, módosítására vonatkozó kérést több szempontból is meg kell vizsgálnunk, ez befolyásolja egy adat tárolásának az időtartamát is. Egy adatot csak addig tárolunk, ameddig azt feltétlenül szükséges.

Amennyiben látogatóink közül bárki úgy érzi, hogy a jelen nyilatkozatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, vagy problémája merülne fel, illetve olyan észrevételt tenne, amely az adatvédelmi nyilatkozat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, kérjük, lépjen kapcsolatba a Nebáncsvirág Egyesület adatkezelőjével az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.