Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 189 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • Polio (Gyermekbénulás)

Gyermekbénulás – Polio trilógia

 
A következő „cikk-trilógia” a The Ecologist 2004 májusi számában megjelent leleplező tanulmány nem szó szerinti magyar fordítása; egyben rövidítés is, mely hozzáadott alcímeket és kiemeléseket tartalmaz. A szerző Janine Roberts, világszerte elismert brit dokumentumfilm-készítő. Az angol nyelvű cikket itt olvashatod: http://www.sparks-of-light.org/polio-cause.html – illetve innen letöltheted eredeti megjelenésében, az eredeti képekkel is, PDF formátumban.
 
A polio (poliomyelitis, gyermekbénulás) ma már egy ritkán emlegetett betegség, holott több, mint 100 országban okoz bénulást a gyerekeknek. Szélsőséges esetben lázzal kezdődik, melyet hányás, önkívület és terjedő fájdalom követ. Néhány napon belül az áldozat gerincében károsodnak a motoros idegsejtek. Fokozódik a fájdalom, és a végtagok lebénulnak. A legsúlyosabb esetekben a mellkasuk is lebénul, így nem tudnak lélegezni. Ha meg is gyógyulnak, a betegség sok esetben visszatér. Az egészségügyi hatóságok szerint nincs gyógymód. 1996 és 2003 között két és félszeresére nőtt a gyermekbénulásos esetek száma. A betegség mai hivatalos neve „heveny petyhüdt bénulás” (AFP).

A hatályos miniszteri rendelet szerint polio komponenst tartalmazó oltásokat a gyermekek ötször kapnak: 2, 3, 4, 18 hónapos, illetve hatéves korban: a diftéria-pertusszisz-tetanusz-polio-haemofilusz influenzae B oltást (5 komponensű oltás). A jelenleg forgalomban lévő készítmény neve: Infanrix-IPV-HiB.

 • I. A SHOT IN THE DARK
  Oltás sötétben

  A gyermekbénulás ellen legszívesebben védőoltással védekeznek, holott egész sor történelmi bizonyíték mutat arra, hogy nem vírus, hanem ipari és mezőgazdasági szennyezés okozza.

  Bővebben...
 • II. THE HIDDEN EPIDEMIC
  Az elrejtett járvány

   

  Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) magabiztosan azt jósolja, a gyermekbénulás járványoknak vége, és 2004 végére maga a polio vírus is kihal. Kit próbálnak ezzel átverni, és miért?

   

  Bővebben...
 • III. POISONOUS VACCINES
  Mérgező oltások

   

  Ha továbbra is engedélyezik ezeket a szennyezett (polio) védőoltásokat, garantálom, hogy a következő húsz évben olyan mértékben fog pusztítani a rák, mint még soha.”
  Bernice Eddy tanúskodása az amerikai kongresszus előtt 1972-ben.

  Bővebben...

 


Kapcsolódó tartalom:

 • A tádzsik gyermekbénulás „járvány" nyomában

  Gyermekbénulás Tádzsikisztánban

  A hivatalos álláspont szerint a gyermekbénulás-járványokat a poliovírus okozza. Több kutató azonban ezt az elméletet igen kétségesnek találja, és egy sor bizonyítékot hoz arra, hogy inkább tömeges mérgezésről lehet szó. A Nebáncsvirág Egyesület saját tanulmányában az utóbbi, alternatív magyarázatból kiindulva vizsgálja meg a 2010-es tádzsikisztáni „járvány" hátterét: lehetséges-e, hogy a megbetegedéseket vírus helyett ipari és mezőgazdasági szennyezés okozta?

 • An Examination of the Tajik Poliomyelitis "Epidemic" (A Summary)

  Poliomyelitis epidemic in Tajikistan.

  The official position regarding infantile paralysis (polio) epidemics is that they are caused by the polio virus. However, several scientists, who have provided plenty of evidence pointing in the direction of mass poisoning, are questioning this theory. In its own study, Nebáncsvirág Association examines the background of the 2010 "epidemic" in Tajikistan, in the light of the above alternative explanation: is it possible that the disease was not caused by the virus, but by industrial and agricultural contamination?