Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 142 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • Az oltásokról mondták...

Az oltásokról mondták...

A itt összegyűjtött idézeteket a Kétezeregy Kiadó bocsátotta rendelkezésünkre.

"Évek óta megrögzötten oltásellenes vagyok. A legkevésbé sem kérdéses számomra, hogy az oltás tisztességtelen eljárás, amely ráadásul káros is."


Mahatma Gandhi


"Semmiféle tudományos bizonyíték nem igazolja meggyőző módon, hogy a széles körű oltási programnak köszönhető bármelyik gyermekkori betegség eltűnése."

"Egyre többször merül föl a gyanú, hogy esetleg a viszonylag ártalmatlan gyermekkori betegségek ellen beadott oltóanyagok a felelősek azért, hogy a védőoltások széles körű alkalmazása óta drámai módon megnőtt az autoimmun betegségek száma. A rettegett betegségek közé tartozik többek közt a rák, a leukémia, a rheumatoid arthritis, a szklerózis multiplex, a Lou Gehrig-szindróma, a lupus erythematosus disseminatus (LED), valamint a Guillain-Barré-szindróma."

"A kanyaró elleni oltás encephalopathiát (agyvelőbántalmat) és egy sor más komplikációt okozhat, ilyen például az SSPE (szubakut, keményedéssel járó, az egész agyállományra kiterjedő gyulladás), amely kivétel nélkül minden esetben végzetes. A kanyaró elleni oltóanyaggal egyéb idegrendszeri eredetű, esetenként a páciens életét veszélyeztető betegségeket is összefüggésbe hoztak. Ilyen például az ataxia (az izommozgás koordinációjának hiánya), a mentális retardáció, meningitis aseptica (agyhártyagyulladásos tünetekkel járó jóindulatú vírusfertőzés), a görcsök és a hemiparesis (féloldali izombénulás). A másodlagos komplikációk talán még ijesztőbbek: agyvelőgyulladás, szubakut, meszesedéssel járó, az egész agyállományra kiterjedő gyulladás, szklerózis multiplex, toxikus epidermal necrolysis, anaphylaxiás sokk, Reye-szindróma, Guillain-Barré-szindróma, véralvadási zavarok, valamint fiatalkori cukorbetegség. A vakcinát ezenkívül összefüggsébe hozták még a Hodgkin-szindrómával és a rákkal is."

"Mindeközben a gyermekorvosok a végsőkig védelmezik az oltásokat, hiszen a rutinszerűen adott védőoltások, amelyek meghatározott időközönként a rendelőbe késztetik pácienseiket, mindennapi megélhetésük biztosítékai."

Dr. Robert S. Mendelsohn: Gyermekorvos nélkül; Kétezeregy Kiadó


"Egyes betegségeknek is meglehet a saját fejlődési ciklusuk; az eredeti fertőző betegség szelíd betegséggé alakul át, amint a népesség tagjai kapcsolatba kerülnek a kórokozókkal és 'tömeges' immunitást szereznek."

"Az oltások egyike sem nyújt valódi immunitást. Gyakran ennek az ellenkezője igaz; az oltás növeli a megbetegedés kockázatát."

"Végezetül pedig sok oltás veszélyes, azaz nem biztonságos. Gyermekek ezreinél okozhat károsodásokat. A görcsrohamok, a késleltetett testi fejlődés, a szellemi visszamaradottság és a beoltottak halála csak néhány a sok lehetséges 'mellékhatás' közül."

"Ezen felfedezéseknél is jobban megrázott azonban az, hogy megtudtam, az egészségügyön belül sok befolyásos személy tud ezekről az információkról, de úgy tűnik, hallgatólagos beleegyezésüket adták a tények eltitkolásához, az igazság elrejtéséhez és a nyilvánosság becsapásához..."

Neil Z. Miller: Védőoltások: kérdések és kételyek; Kétezeregy Kiadó


"Angliában a legnagyobb beoltottság idején fordult elő a legtöbb himlős eset, és a betegek többsége a beoltottak közül került ki... 1870 és 1886 között a londoni menhelyeken kezelt 53579 himlős beteg közül 41061 kétségkívül, 2858 pedig feltehetően kapott korábban himlőoltást. Az egészségtelen Sheffield városában 1887─88-ban himlőjárvány pusztított, és a 7066 ismert oltási státusú betegből 5891, azaz 83,4% be volt oltva. 1892─93-ban Warringtonban 647 betegől 601, azaz 89,2%, Birminghamban 2945 betegből 2616, azaz 88,8%, és 1894-ben Willenhallban 828 betegből 739, vagyis 89,3% kapott korábban oltást. Az utolsó nagy himlőjárvány Londonban volt 1901─1902-ben, és a csaknem 10000 beteg közül kb. 7000 be volt oltva."

"Poroszországban 1834-ben a hadsereg, 1835-ben pedig az egész lakosság részére előírták a himlő elleni oltást, az 1871─1872-es nagy himlőjárványban mégis 124.948 német halt meg... Berlinben 17038 különböző életkorú beoltott személy betegedett meg, 2884-en közülük meghaltak."

"Bajorországban az 1871-es nagy járvány idején 30742 himlős beteg közül, akiknél feltüntették az oltási állapotot, 29429 részesült korábban himlő elleni oltásban."

Lily Loat: The Truth About Vaccination and Immunization, 1951


"A himlőoltás sok egészséges gyermek halálát okozta. Több millió beoltott ember halt meg egybefolyó kiütésekben jelentkező himlőben, miközben testükön jól látható oltási hegek voltak."

"A tuberkulózis a szarvasmarhák és az emberek betegsége, és gyakran került át az előbbiekről az utóbbiakra oltások útján."

"Edward Jenner betegséget és halált hagyott örökségül az emberiségnek, és mellékesen 150.000 dollárt keresett az ügylettel."

"A kötelező oltások, a rabszolgasággal és a vallási üldözéssel együtt, az emberi jogok egyik legdurvább megsértése."

Dr. John W. Hodge, Niagara Falls, New York


"Az amerikai hadsereg egészségügyi alakulatainak főparancsnoka arról számolt be 1919-es jelentésében (1. kötet, 38. oldal), hogy 1918-ban 10830 személy került kórházba oltási betegség (vakcinia) miatt. Egy 1918-as jelentése szerint 1917-ben tífuszoltás és oltási betegség miatt összesen 19608-an kerültek kórházba."

"Kimagasló értelmi képességű személyiségek szolgálhatnak példaként, akik ellenezték az oltásokat és nem voltak hívei az ortodox terápiáknak: Bismarck, Salisbury, V. Zedwiz, Earl Dysart, William Lloyd Garrison, Asquith miniszterelnök, Gladstone, Voltaire, Victor Hugo, John Bright, G. K. Chesterton, George Bernard Shaw, Mark Twain, Elbert Hubbart, Robert Ingersoll, Alexander von Humbolt, Herbert Spencer, Alfred R. Wallace, W. Webb, Luther Burbank, Thomas Edison, Henry Ford."

"A kötelező oltások... fenyegetik a személyes szabadságot, alkotmányellenesek, és az emberiség elleni bűntettek közé tartoznak."

Rex U. Lloyd: Vaccination—A Medical Delusion


"A háború után, amikor Németország amerikaiak által megszállt részén az amerikai orvosi-gyógyszeripari érdekszövetség elsöprő oltáskampányra készült, a németek könyörögtek, hogy kíméljék meg őket, mivel nem álltak már rendelkezésükre kórházak, orvosok, gyógyszerek és műszerek, amelyekre szükség van az oltáskampányokat minden esetben követő betegségek kezeléséhez. Németországban a korábbi években kötelezőek voltak az oltások, és az ottani orvosok sok hasznot húztak az oltások okozta különféle betegségekből. Amikor az idegen megszálló amerikaiak aratták volna le a profitot, az orvosok beismerték, hogy az oltások hiábavalóak, azonkívül testileg és pénzügyileg károsak az emberekre nézve."

Eleanor McBean: The Poisoned Needle—Suppressed Facts About Vaccination


"A következő adatokat le lehet ellenőrizni a brit Egészségügyi Minisztériumnál. 1901-ben Anglia és Wales lakossága 32.612.000 fő volt, és 9019-en haltak meg kanyaróban. Egymillió lakosra így 276,5 kanyaró okozta haláleset jutott. 1960-ban, az egykomponensű kanyaróoltás bevezetése előtt 45.775.000 lakosból 80-an haltak meg ebben a betegségben, egymillió lakosra ekkor 1,75 haláleset jutott. A kanyaró okozta halálesetek száma tehát magától 99,12%-kal csökkent még az egykomponensű kanyaróoltás bevezetése előtt."

"A tiomerzál (thimerosal) egy higanytartalmú tartósítószer, amit az 1930-as években fejlesztettek ki, és 50 oltásban is szerepelt... Egy évtizeddel ezelőtt 10000 gyermek közül 1 vagy 2 volt autista, az amerikai CDC vizsgálata szerint most 150 gyermek közül 1 autista. Az autista esetek drámai megnövekedése összefüggésben áll a beadott higanymennyiséggel. A tiomerzál az 1930-as évek közepén került a piacra, és az autizmust mint új betegséget 1943-ban írták le először az 1930-as években született gyerekeknél. Az idegrendszer fejlődési zavarainál, mint az autizmus, higanymérgezéshez hasonló tünetek lépnek fel."

Dr. F. Edward Yazbak


"Már régóta ismert, hogy a különféle oltások gyakran okoznak idegrendszeri betegségeket, beleértve a bénulást is. A himlőoltás gyakran a test egyik oldalának a bénulásához vezet. Bebizonyosodott, hogy encephalitis lethargica-t (álomkórt) is okozhat... 1950 áprilisában a The Lancet című londoni orvosi szaklap és a The Medical Officer több tanulmányt közölt, amelyekből kiderül, hogy gyermekbénulások fordultak elő a diftéria toxoid, a szamárköhögés elleni oltás és a kombinált diftéria elleni és szamárköhögés elleni oltások után. A cikkek szerint határozott összefüggés mutatható ki az oltások és az azokat egy hónapon belül követő paralízis között."

Herbert M. Shelton: Serums And Polio, 1951


"Az oltások gyártása gusztustalan folyamat. Először is szükség van a betegségek kórokozóira: toxikus baktériumokra vagy élő vírusokra. 'Élő' oltásokhoz az élő vírusokat le kell gyengíteni használat előtt, ami úgy történik, hogy a vírusokat többször is átvezetik állati szöveteken. Pl. a kanyaróvírust csirkeembriókon, a poliovírust majomveséken, a rubeólavírust pedig emberi sejteken, egy abortált magzat szétdarabolt szervein vezetik át! 'Elölt' oltásokhoz a kórokozókat hővel, sugárzással vagy vegyszerekkel 'inaktiválják'.

A legyengített kórokozókat stabilizátorokkal és antitestek termelésére serkentő adjuvánsokkal erősítik fel, azaz drogokat, antibiotikumokat és mérgező fertőtlenítőszereket adnak a kotyvalékhoz: neomicint, sztreptomicint, nátrium-kloridot, nátrium-hidroxidot, alumínium-hidroxidot, alumínium-hidrokloridot, szorbitolt, zselatint, formaldehidet és thimerosalt (higanyvegyületet).

Az alumínium, a formaldehid és a higany rendkívül mérgezőek, veszélyességük már régóta bizonyított... Az adalékanyagokon kívül váratlan szennyeződések is kerülhetnek az oltásokba. A sorozatos állati sejteken való átvezetés miatt pl. állati RNS és DNS, azaz idegen genetikai anyag kerülhet az oltások beinjekciózásával a testbe. A kutatók szerint ez megváltoztathatja a genetikai felépítésünket.

Állati vírusok is átléphetik a faji korlátokat. Ez történt az 1950-es és 1960-as években, amikor több millió embert oltottak be majomszervekből származó SV40 vírusokkal fertőzött poliooltással... A kutatók ezt a vírust rákkeltőnek tartják.

Mi történik akkor, amikor készen van ez az undorító kotyvalék: élő vírusok, baktériumok, mérgek és beteg állati anyagok? A boszorkányfőzetet egészséges gyermekekbe injekciózzák."

Dr. Patrick Rattigan: How Are Vaccines Made?


"Amikor a fiam elkezdte a rutin oltássorozatot 2 hónapos korában, nem tudtam, hogy az oltásoknak kockázatai is vannak. De a klinika szórólapján felfedeztem egy ellentmondást: 1 az 1750-hez az esélye annak, hogy fiamnál a DPT oltás után súlyos reakció lép fel, viszont 1 a több millióhoz az esélye annak, hogy szamárköhögésben hal meg. Amikor rámutattam erre, az orvos dühösen ellenkezni kezdett, majd kirohant a szobából azt mormogva: 'Talán el kellene olvasnom valamikor...' Nem sokkal később tudomást szereztem egy oltás miatt nyomorékká vált gyermekről, ezért elkezdtem tanulmányozni a témát."

"Az egészségyügyi hatóságok az oltásoknak tulajdonítják a fertőző betegségek csökkenését, és igyekeznek minket meggyőzni az oltások hatásosságáról és biztonságosságáról. Ezeknek a feltételezéseknek ellentmondanak a kormány statisztikái, a közzétett orvosi tanulmányok, az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) és a Járványügyi Ellenőrző Központ (CDC) jelentései, és megbízható kutatók véleményei szerte a világon. A fertőző betegségek valójában évtizedeken keresztül folyamatosan csökkentek a tömeges oltások bevezetése előtt, az amerikai orvosok több ezer súlyos oltási reakciót jelentenek be évente, köztük több száz halálesetet és rokkantságot, járványok törtek ki teljesen beoltott népességekben, és a kutatók a tömeges oltásokat okolják több tucat krónikus immunológiai és idegrendszeri betegségért, amelyek az elmúlt évtizedekben szaporodtak el drámai mértékben."

Alan Phillips ügyvéd, lelkész, a Citizens for Healthcare Freedom egyik alapítója: Dispelling Vaccination Myths


"A 'status quo' fenntartásában érdekelt orvosi hierarchia az oltások ügyének előmozdításához a nyilvánosságot folyamatos propagandaáradattal eteti. Ennek célja meggyőzni az embereket az oltások értékéről és fontosságáról, és meghamisított statisztikák, félrevezető kijelentések, félelmet keltő kampányok, és gyakran teljes hazugások formájában nyilvánul meg... Az embereket súlyos járványokkal, rokkantsággal, halállal, gyilkos betegségekkel, megnyomorított áldozatokkal stb. ijesztgetik arra az esetre nézve, ha leállnának az oltásokkal. Az egyik újságban 'Oltasd be magad vagy meghalsz! - figyelmeztet az orvos' címmel jelent meg egy cikk. Csoda, hogy az emberek sorban állnak oltásért? A legtöbb ember nyilvánvalóan nincs abban a helyzetben, hogy el tudja bírálni az ilyen kijelentések megalapozottságát, ezért könnyen meggyőzhető, az oltóanyagipar nagy örömére. A többség nem tudja, hogy ezek az ijesztgetések legtöbbször, vagy talán mindig, teljesen megalapozatlanok."

Ian Sinclair (honlapja www.vaccinationdebate.com): Vaccination—The Hidden Facts


"Ha egy 'piszkos bomba' elárasztaná az amerikai állampolgárok egy részét a hepatitis A, a hepatitis B, a tetanusz, a pertussis, a diftéria és a B típusú Haemophilus influenzae kórokozóival, 3 különböző poliovírussal, 3 influenzavírussal, a kanyaró, a mumpsz, a rubeóla és a bárányhimlő vírusaival és 7 fajta streptococcus baktériummal, szükségállapotot hirdetnénk ki. A tettet 'szélsőséges BIOTERRORIZMUS'-nak neveznénk, óriási lenne a közfelháborodás, és a kormány megfelelő intézkedéseket hozna. Pedig ugyanezeket az organizmusokat, sokat közülük egyszerre, fecskendezik oltások formájában éretlen immunrendszerű csecsemőkbe és gyermekekbe. És ezt bioterrorizmus helyett 'védelem'-nek nevezik."

Dr. Sherri Tenpenny (honlapja drtenpenny.com): Vaccinations And The Right to Refuse


"Az amerikai Járványügyi Ellenőrző Központ (CDC) adatai alapján 1973 és 1983 között a gyermekbénulásos esetek 87%-át a polio elleni oltás okozta. Azt is beismerték, hogy 1979 óta az Egyesült Államokban minden gyermekbénulásos esetet az oltás okozott. Hasonló a helyzet a diftéria, a kanyaró, a rubeóla, a mumpsz, a szamárköhögés és majdnem minden gyermekkori fertőző betegség esetén. Előfordulásuk drámaian csökkent magától már az oltások bevezetése előtt. És az oltások bevezetése óta a betegek majdnem 100%-a az adott fertőző betegség ellen beoltottak közül kerül ki, ami világosan bizonyítja, hogy az oltások nem hatásosak, és gyakran előidézik azt a betegséget, amelyet meg kellene előzniük."

"Az oltások elterjedése után ugrásszerűen megnőtt a fejlődési rendellenességek száma. Ebben nincs semmi titokzatos, mert az oltások után agyvelőgyulladás léphet fel, ami súlyosan károsíthatja az agyat és az idegrendszert."

"A beiskolázás előfeltétele, hogy a diák be legyen oltva. Másképp az iskola nem fogadja be, azzal érvelve, hogy veszélyezteti a többi gyermek egészségét. A következő kérdést kell feltenni: Ha a többi gyermek be van oltva, és az oltások védenek a betegségektől, akkor hogyan veszélyeztetheti az ő egészségüket egy olyan gyermek, aki nincs beoltva? Akkor csak ez utóbbira nézve jelenthetnek kockázatot az adott betegségek, ez pedig rá tartozik és a szüleire. Ha az oltások hatásosak lennének, akkor gyakorlatilag lehetetlen lenne, hogy egy be nem oltott gyermek átadja a fertőző betegséget a beoltottaknak. De az oltások nem működnek! Nem hatásosak! Nem védenek! Ráadásul nagyon veszélyesek!"

Dr. Lorraine Day (honlapja www.drday.com): Vaccinations


"A környezetvédők ─ nagyon helyesen ─ vitatják a nagy ipari vállalatok jogát ahhoz, hogy vegyszerekkel szennyezék természeti környezetünket. Felmerül az a személyesebb, sürgősebb és komolyabb probléma, hogy az értékes emberi testet és elmét megvédjük idegen és bonyolult biológiai termékektől, amelyeket ma biztonságosnak tartanak, holnap viszont veszélyesnek ítélnek. A gyermekek immunrendszerének rengeteg oltással való provokálásával kapcsolatban a tudósok és az orvosok nyíltan beismerik, hogy a rövid távú hatásokat csak részben, a hosszú távú hatásokat még kevésbé ismerik. Ez felveti azt a még alapvetőbb kérdést, hogy az orvosi és a poltikai hatóságoknak van-e joguk ahhoz ─ rábeszéléssel és erkölcsi ítélettel ─, hogy a világon számtalan gyermek életét és egészségét kockáztassák egy tulajdonképpen fölösleges és potenciálisan veszélyes dologgal."

"Az oltások rövid távú veszélyeinél megemlítendő az oltások és a 'titokzatos' bölcsőhalál (hirtelen csecsemőhalál, SIDS) közötti feltételezett kapcsolat, amikor a csecsemők 'hirtelen és csendesen' meghalnak a bölcsőjükben. Glen Dettman ausztrál mikrobiológus szerint ha nagy adag antigén kerül a szervezetbe, akkor a mellékvese sok adrenalint, kortizolt termel, és túl sok endorfin képződik, 'akár ezerszer több, mint amit az agy normális esetben termel'. Dettman megjegyzi: 'Az endorfinok elnyomják a légzőszervek és a szív működését. Ha egy alultáplált vagy rosszul működő immunrendszerű gyermek több antigént kap, mint amennyit elbír ─ és az antigén származhat egy oltásból ─, az endorfinok a légzés vagy a szív leállásáshoz és halálhoz vezethetnek.'"

Dr. Raymond Obomsawin: UNIVERSAL IMMUNIZATION—Medical Miracle or Masterful Mirage


"A kötelező oltások szószólói sosem említik azt a kritikus problémát, hogy 1960 óta, amikor elkezdték széles körben használni az oltásokat, a gyermekek egészségi állapota jelentősen romlott. Az amerikai Nemzeti Egészségügyi Statisztikai Központ (National Center for Health Statistics) 1957 óta minden évben felmérést készít a nemzet egészségi állapotáról. A felmérések szerint ma az amerikai gyerekek 31%-a krónikus betegségben szenved, 18%-uk speciális ellátásra szorul, és 6,7%-uk jelentős fogyatékossággal él, krónikus fizikai vagy mentális okból kifolyólag. Leggyakoribbak a légzőszervi allergiák, az asztma és a tanulási zavarok. Három kontrollált vizsgálatban beoltott és be nem oltott gyermekek egészségi állapotát tanulmányozták Angliában és Új-Zélandon. Ezek azt mutatták, hogy a beoltottak körében sokkal több asztma, fülgyulladás, kórházi kezelés és gyulladásos bélbetegség fordul elő, mint be nem oltott társaiknál."

Dr. Philip Incao tanúvallomásából az Ohio-i képviselőház előtt, Incao's Hepatitis B Vaccination Testimony in Ohio


"Ami 1975─76-ban történt, jól példázza, milyen károkat tudnak okozni az oltások. Felhívott az egyik páciensem, egy politikus, aki tisztségénél fogva bizonyos felelősséggel tartozott az észak-ausztráliai bennszülöttek egészségi állapotáért. Nyugtalanította, hogy körükben egy év alatt a duplájára nőtt a gyermekhalandóság, és úgy tűnt, újból meg fog duplázódni, minden nyilvánvaló ok nélkül... A politikus elmondta, hogy korábban a halandóság csökkentése érdekében fokozták az oltási kampányokat. És ez volt az oka. Tulajdonképpen beteg gyermekeket oltottak be. Másnap Észak-Ausztráliába repültem, izgatottan, mivel tudtam a választ a problémára. Természetesen aggódtam is, hogy hogyan közöljem ezt velük. A vége az lett, hogy nem hallgattak rám. De megtudtam, hogy meglátogatták a rezervátumokat, az őslakosok eldugott táborait a sivatagban, és ha egy anya valamilyen oknál fogva nem akarta beoltatni a gyermekét, egyszerűen elvették tőle és erőszakkal beoltották. Láttam, amint gyalog és terepjárókkal üldözték őket, elragadták a gyermekeket és beoltották. A gyermekek közül sokan nagyon betegek voltak, alultápláltak és egyebek. És ha túlélték az első oltást, akkor néhány hét múlva megkapták az emlékeztető oltást is. Egyre több injekciót kényszerítettek rájuk, poliooltásokat stb. A csoda az, hogy voltak túlélők, és nem az, hogy a halálozási arány a kétszeresére nőtt. Ez egy nagyon nyomasztó helyzet volt, és sohasem hozták helyre teljesen."

"Először csak egy egyszerű klinikai megfigyelés volt. Észrevettem, hogy a tetanusz, a diftéria, a polio, a szamárköhögés és más rutinoltások után sok gyermek megbetegedett. Némelyek nagyon betegek lettek, egyesek meg is haltak. Ez egy megfigyelés volt, nem elmélet. Elkezdtem keresni az okokat. Természetesen azt találtam, hogy mindez jobban érinti azokat a csecsemőket, akik az oltás idején vagy nem sokkal azelőtt betegek voltak, vagy akiknél lappangott valamilyen fertőzés, amit a lappangási időszakban nem lehet észrevenni, csak később derül ki. Továbbá egyes oltási reakciók eltértek a szakirodalomban felsoroltaktól. Nagyon szokatlan reakciók is felléptek. Harmadszorra pedig rájöttem, hogy a normális esetben halállal végződő szövődmények egy részét vissza tudtam fordítani nagy adag izomba adott vagy intravénás C-vitamin injekcióval. Elvárható lett volna, hogy a hatóságokat érdekeljék azon megfigyeléseim, melyek a gyermekhalandóság drámai csökkenéséhez vezettek a körzetemben. Ehelyett rendkívül ellenségesen reagáltak. Ez arra kényszerített, hogy alaposabban tanulmányozni kezdjem az oltások kérdését, és minél jobban belemélyedtem a témába, annál jobban megdöbbentem. Rájöttem, hogy az egész oltás-üzlet egy óriási átverés. A legtöbb orvos azt hiszi, hasznosak az oltások, de ha valaki megnézi a megfelelő statisztikákat és tanulmányozza ezen betegségek előfordulását, akkor rájön, hogy ez nem így van."

"Több mint negyven évet töltöttem el a szakmában, és arra a végső következtetésre jutottam, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO), a 'Save the Children's Fund és majdnem minden hasonló szervezet nem hivatalos célja gyilkosság és népirtás. Úgy akarják feltüntetni, mintha a gyermekek megmentésén fáradoznának, de ez nem igaz. A legfelső szinteken levőkről beszélek. Az alattuk levő szinten hozzám hasonló orvosok és egészségügyi dolgozók vannak, akik nem nagyon értik, mit csinálnak. De nem látok semmilyen más lehetséges magyarázatot, mint gyilkosság és népirtás."

Dr. Archie Kalokerinos: Interview—International Vaccine Newsletter June 1995


"Egyre több bizonyíték van arra, hogy a gyermekkori oltásokban előforduló higanyalapú, thimerosal nevű tartósítószer lehet a felelős az autizmus, a figyelemhiányos zavar, a beszédfejlődés késése és más gyermekkori idegrendszeri zavarok exponenciális növekedéséért az Egyesült Államokban."

"A Merck oltási programjának egyik atyja, Dr. Maurice Hilleman egy 1991-es körlevélben arra figyelmeztette a főnökeit, hogy amennyiben egy 6 hónapos csecsemő mind megkapja a tervezett oltásokat, akkor a biztonsági határérték 87-szeresének megfelelő higanymennyiség kerül a szervezetébe."

"Számtalan DNS, epidemiológiai, állatokon végzett és más vizsgálat jelzi, hogy a thimerosal az egyik oka a idegrendszeri zavarok járványszerű elterjedésének az USA-ban. Kimutatták, hogy az autista gyermekek szervezetében több higany van, mint az egészségesekében. Jelentések szerint egyes agykárosodott gyermekeknél jelentős javulás állt be, miután kivonták a higanyt az agyukból. Az autizmus legtöbb tünete megegyezik a higanymérgezésével. A kutatók autista-szerű tüneteket idéztek elő egereknél thimerosal beadásával."

"Az elmúlt években a gyógyszergyártók, felelősségre vonástól tartva, lecsökkentették a thimerosalt az oltásokban. A szer azonban még mindig megtalálható az influenza és a tetanusz elleni oltásokban, és recept nélkül kapható orvosságokban."

Robert F. Kennedy Jr.: Autism, mercury, and politics


"Jelenleg a fogászati amalgámok és az oltások a két legfontosabb higanyforrás az amerikaiak számára... Egyre több bizonyíték van rá, hogy az oltásokban és az amalgámokban levő higany autizmust és Alzheimert okozhat."

"Az autizmust 1943-ban írták le először, amerikai gyermekeknél, 12 évvel azután hogy etilhiganyt (thimerosal) adtak a szamárköhögés elleni oltáshoz. (Európában a betegség csak az 1950-es években jelent meg, amikor az ottani oltásokba is belekerült a thimerosal.)... Az 1950-es években négy oltás szerepelt az oltási rendben: a diftéria, a tetanusz, a szamárköhögés és a himlő elleni oltások; és 10000 amerikai gyermek közül 1-nél alakult ki autizmus. Az oltások növekvő számával egyre több higanyt injekcióztak a gyermekekbe. Az 1981-ben született gyermekek átlagosan 135 μg (mikrogramm) higanyt kaptak, és közülük 2600-ból 1 lett autista. A hepatitis B és a B típusú Haemophilus influenzae elleni oltások hozzáadásával az 1996-ban született gyermekek 246 μg higanyt kaptak, közülük 350-ből 1 lett autista... Jelenleg 100 fiú közül 1, és 400 lány közül 1 lesz autista...

"Az Alzheimert 1906-ban fedezték fel, szintén az USA-ban, ahol a fogászok amalgámot használtak fogtöméshez, ami higanyt tartalmaz. Az európai fogorvosok akkoriban ezt nagyrészt elkerülték. Ma több mint 4 millió amerikai szenved Alzheimerben... A betegség első jelei a koncentrálási nehézség és a gyenge memória, míg végül bekövetkezik a szellemi leépülés. A betegek agya 25%-kal zsugorodik, és jellegzetes kóros eltéréseket mutat... A felnőttek agyában a higany főleg az amalgámtömésekből származik. Egy átlagos méretű amalgámtömésben 750.000 μg higany van, amiből kb. 10 μg szivárog naponta. Kutatók radioaktív anyaggal megjelölt amalgámot tettek juhok fogaiba, és scannerrel figyelték, hova kerül a kiszivárgott higany. Kiderült, hogy az orron keresztül kilehelt higanyatomok a szaglóidegen keresztül a memóriáért felelős agyvelőkampóba (hippocampus) és az agy más kritikus részeibe kerülnek. Egy másik vizsgálatban patkányoknak olyan töménységű higanyt adtak, mint amilyent az emberek beszívnak amalgámtöméseikből, és a patkányoknál az Alzheimer kórjelzői alakultak ki. Az Alzheimeresek agyában 2-szer, 3-szor több higany van, mint másokéban. Az influenza elleni oltásokban levő higany is szerepet játszik ebben a betegségben. Egy kutató kimutatta, hogy 10-szer nagyobb valószínűséggel alakult ki Alzheimer azoknál, akik 3─5 egymást követő évben influenzaoltást kaptak, mint akik 0,1 vagy 2 oltást."

"A higany agyra gyakorolt hatásánál ─ és ezt a CDC, FDA hivatalnokai és az IOM professzorai nem veszik figyelembe ─ a szinergikus mérgező hatás is számít, azaz a higany fokozott hatása, ha más mérgek is jelen vannak. Kis adag higany, ami 100 patkányból 1-et öl meg, és egy olyan alumíniumadag, ami 100 patkány közül szintén 1-et öl meg, feltűnő hatáshoz vezet együtt: az összes patkány elpusztul. 1%-os halálozási arányt előidéző higanyadagok alumínium jelenlétében 100%-os elhalálozáshoz vezetnek. Az oltások tartalmaznak alumíniumot."

"Ha kiveszik a higanyt az oltásokból, jelentősen lecsökken az autizmus előfordulása, de ez önmagában nem fogja megszüntetni a betegséget. Túl rövid idő alatt túl sok oltás beadása csecsemőknek, akiknek még nem alakult ki teljesen az idegrendszerük, kiválthatja az autizmust és az autista spektrumzavarokat. Dr. Blaylock kimutatta, hogy több oltás beadása egyszerre, rövid időközönként, túlzottan stimulálja az agy immunrendszerét, és a 'körülálló károsodás'-nak nevezett mechanizmuson keresztül agysejteket pusztít el."

Dr. Donald W. Miller, Jr. szívsebész, professzor (honlapja www.donaldmiller.com): Mercury on the Mind


"Az oltásoknak két fő alkotóelemük van: az anyag, ami ellen oltani akarnak, pl. a kanyaróvírus, és egy immunrendszert serkentő szer, amit adjuvánsnak neveznek. Ez tartalmazhat alumíniumvegyületeket, MSG-t, lipidvegyületeket, sőt higanyt is. Feladata az immunrendszert minél erősebb, minél hosszabb ideig tartó reakcióra serkenteni. Kutatások kimutatták, hogy egyetlen oltásban levő adjuváns akár két évig tartó túlzott reakcióra késztetheti az immunrendszert. Ez azt jelenti, hogy a mikrogliák az agyban szintén aktívak maradnak, és folyamatosan bocsátják ki az ártalmas anyagokat."

"A legtöbb oltás tartalmaz alumíniumvegyületeket. Számos vizsgálatból tudjuk, hogy az alumínium, főleg fluoriddal kombinálva, erősen mérgező hatású az agyra, és felhalmozódik az agyban... Néhány tanulmány azt is kimutatta, hogy az alumínium aktiválhatja a mikrogliákat, mégpedig hosszú időszakokra... A higany is erősen aktiválja a mikrogliákat az agyban, rendkívül alacsony koncentráció, nanomoláris mennyiségek esetén is... A higany, az oltásokban található mennyiségben már mérgező az agyra, növeli a szabad gyökök számát az agyban, növeli a lipid peroxidáció termékeit, gátol kritikus agyi és antioxidáns enzimeket, és károsítja a DNS-javító képességet... És ha ez nem lenne elég, azt is figyelembe kell venni, hogy az oltások szennyezettek lehetnek idegen vírusokkal és vírusdarabokkal. Vizsgálatok szerint ez nem ritka, akár az oltások 60%-a is szennyezett lehet."

Dr. Russell L. Blaylock idegsebész: How Vaccines Can Damage Your Brain


"Vizsgálatok szerint azok az oltások, amelyek csak néhány törzset tartalmaznak olyan kórokozókból, amelyeknek sok, akár száznál is több különböző törzse létezik, eltolódást okozhatnak a dominanciában, és az oltásban nem szereplő törzs válhat a betegséget okozó domináns törzzsé. Ezt tapasztaljuk a meningiococcus és a pneumococcus oltásoknál. Erről olvashatók cikkek a szakirodalomban, de a nyilvánosságot nem tájékoztatják, és a legtöbb gyermekorvos sem tud róla."

"Az oltás-mánia mögött álló erők, az Amerikai Gyermekgyógyászati Társaság és a CDC igyekeznek megnyugtatni a szülőket, hogy az összes ajánlott oltás beadása, közülük akár több is egyszerre, teljesen biztonságos. A tudományos bizonyítékok ezt nem támasztják alá... Mint láttuk, a túl sok oltás az agy gyulladásához és megduzzadásához vezethet, ami sokáig, akár évekig, sőt évtizedekig is eltarthat (amint azt Vargas és társai kimutatták). Ez okozhat rohamokat, magas hangú visító sírást, súlyos letargiát, gyengeséget és viselkedési problémákat: nyugtalanságot, depressziót, dühöt és más autisztikus viselkedést."

Dr. Russell L. Blaylock idegsebész: Vaccines, Neurodevelopment and Autism Spectrum Disorders


"A chicagoi Homefirst Health Services egészségügyi központ több ezer gyermekről gondoskodik, akik legalább két dologban hasonlítanak a Lancaster vidékén élő több ezer Amish gyermekhez: egyetlen oltást sem kaptak, és nincs közöttük autista. 'Elég nagy a praxisunk. Évek során 30 vagy 35 ezer gyermeket kezeltünk, és azt hiszem egyetlen autista sincs azok között, akiket mi segítettünk a világra és sosem kaptak oltásokat' - mondta Dr. Mayer Eisenstein orvosigazgató, aki 1973-ban alapította a praxist. A Homefirst orvosai több mint 15000 gyermek otthoni megszületésében segítettek, akik közül több ezren egyetlen oltást sem kaptak. Az a néhány autista gyermek, akit kezelnek, megkapta az oltásokat, mielőtt a családjuk a Homefirst-höz igazolt volna... Illinois állami iskoláiban az autisták aránya 38 a 10000-hez, az állami Tanügyminisztérium adatai szerint. A Járványügyi Ellenőrző és Megelőző Központ (Centers for Disease Control and Prevention) szerint az Egyesült Államokban az autista sprektrumzavarban szenvedők száma 1 a 166-ból, azaz 60 a 10000-ből."

Dan Olmsted: The Age of Autism: 'A pretty big secret'


"Miután a JABS csoport 1994 januárjában megalakult, sok szülő keresett meg minket azzal, hogy gyermekük az oltások után súlyosan megbetegedett. Megkértük őket, töltsenek ki egy-egy kérdőívet az oltásokról és az azokat követő tapasztalataikról. A válaszok megdöbbentőek voltak. A szülők leírták, hány nappal az oltások után kezdtek betegek lenni a gyermekeik, és ez a szám sok esetben megegyezett az oltásokban levő vírusok lappangási idejével... A szülők beszámoltak arról is, hogy a kezdeti tünetek után súlyos szövődmények léptek fel, és gyermekeik később sem jöttek helyre teljesen... Az MMR oltás három legyengített vírust tartalmaz. Legnagyobb hátránya az, hogy ezek a vírusok fertőzőképesebb formává alakulhatnak vissza. Egyszerűen megfogalmazva: ha az eredeti vírus az agy, az ízületek, a gerinc, a szemek, a fülek és a belek gyulladását okozhatja, akkor az oltásban levő vírus is..."

ACCESS to JUSTICE - the MMR10 in Europe – June 2006 (a JABS honlapja www.jabs.org.uk)


"A Lancet című szaklapban 1998-ban megjelent tanulmány összes klinikai megállapítását, beleértve egy feltételezhetően újfajta gyulladásos bélbetegség megjelenését, egymástól függetlenül több kutató is megerősítette az USA-ban, Olaszországban és Venezuelában. A vizsgálatok azt mutatják, hogy egyes gyermekekben az autizmushoz vezető agykárosodás másodlagos lehet, vagy párhuzamosan történik egy bélbetegséggel, és az oltásban található kanyaróvírus-törzs a fő gyanúsított... A gyulladás tünetei: hasi fájdalom, görcsök, hasmenés, székrekedés (gyakran hasmenés és székrekedés felváltva) és bűzös széklet, megemésztetlen ételdarabokkal. A hasi fájdalom jelei lehetnek: éjjeli felébredés, szorongás, önkárosítás és ingerlékenység. A gyulladás jellege: a bélgyulladás újszerű, különbözik a Crohn-betegségtől és a fekélyes vastagbélgyulladástól. Egy krónikus vírusos fertőzés jegyeit hordozza."

ACCESS to JUSTICE - the MMR10 in Europe – June 2006, a Trust for Autism beadványa a strasbourgi Európai Emberjogi Bírósághoz


"A csecsemők a szamárköhögés elleni oltás utáni három napon belül hétszer nagyobb valószínűséggel halnak meg, mint egyébként. A szamárköhögés elleni oltás első három adagját az USA-ban két hónapos, négy hónapos és hat hónapos korban kapják meg a csecsemők. A bölcsőhalál eseteinek körülbelül 85%-a az első hat hónapban következik be, leggyakrabban kettő és négy hónapos kor között. Egy nemrégiben végzett, a bölcsőhalállal kapcsolatos tudományos vizsgálat során az apnoé (átmeneti légzésmegállás) és a hypopnoé (rendellenesen sekély légzés) állapotait mérték a szamárköhögés elleni oltás előtt és után. A méréshez Babaőrzőt használtak (egy érzékeny mikroprocesszort, amelyet a gyermek matraca alá helyeztek a pontos légzési ritmus mérésére), majd elemezték a számítógéppel kinyomtatott eredményeket (a 'terhelt apnoé-hypopnoé sűrűségének' integráljait). Az adatokból egyértelműen kiderül, hogy az oltások után rendkívüli módon megnőtt azoknak a pillanatoknak a száma, amikor a légzés majdnem vagy teljesen leállt... Ezeknek az előfordulása az oltást követően több hónapig eltartott. Dr. Viera Scheibner, az említett tanulmány szerzője arra a következtetésre jutott, hogy 'az oltások a bölcsőhalál egyértelműen leggyakoribb és legkönnyebben elkerülhető okai'."

Neil Z. Miller: Védőoltások: kérdések és kételyek; Kétezeregy Kiadó


"Összefoglalás: sok fejlődési rendellenességben szenvedő gyermekeknél szervezeti megbetegedésről van szó, aminek az alapja egy bélbetegség, és valószínűleg ez az elsődleges... Egyes autista gyermekeknél összefüggés lehet az elsődleges gyomor-bél gyulladás és a másodlagos központi idegrendszeri immunaktiválás és szövetkárosodás között... Ez történik lisztérzékenység esetén is, ami a bélnyálkahártya gluténallergia okozta immunbetegsége. A lisztérzékenységet olyan másodlagos idegrendszeri szövődményekkel hozták összefüggésbe, mint autisztikus viselkedés, elbutulás, ideggyulladás, görcsrohamok és az agy elmeszesedése. A lisztérzékenység tökéletes példája egy elsődleges bélbetegségnek, amely másodlagos agykárosodáshoz vezet. A gluténmentes diéta enyhítheti az idegrendszeri problémákat... Történeti szempontból bizonyítékok támasztják alá a kanyaróvírus és az autizmus, valamint más fejlődési rendellenességek közötti kapcsolatot. A kanyaróvírussal szembeni szokatlan immunválaszt is bizonyítottuk, és a Medical Veritas-ban nemrég megjelent tanulmány kimutatta, hogy súlyosabb bélbetegség fordul elő azoknál a gyermekeknél, akik 2 MMR oltást kaptak egy helyett..."

"Az autizmus gazdasági és szellemi válsághelyzet, ami tönkreteszi társadalmunkat, ha hagyjuk. Egy egész világra kiterjedő válsághelyzet, és annak megfelelően kell kezelni."

Dr. Andrew Wakefield: The Seat of the Soul; The Origins of the Autism Epidemic


"A beoltás egészséges személyen elvégzett orvosi beavatkozás, amely magában hordozza a károsodás vagy halál kockázatát. A kockázat egyeseknél nagyobb lehet mint másoknál, és semmi biztosíték arra, hogy az oltás védettséget fog nyújtani. Mivel nem lehet előre jelezni, mikor okoz károsodást és mikor nyújt immunitást, ezért a beoltás olyan orvosi művelet, amelyet kísérletinek lehet nevezni minden alkalommal, amikor egészséges személyen végzik el.

Az FDA, a CDC és az oltóanyaggyártók nyíltan beismerik, hogy az új oltások engedélyezése előtti vizsgálatokban gyakran olyan kevesen vesznek részt, hogy nem derül fény minden káros reakcióra. Emiatt a kormány által javasolt új oltások beinjekciózása több millió gyermekbe valójában egy ellenőrizhetetlen tudományos kísérlet. A tájékozottságon alapuló beleegyezés etikai elve így még fontosabbá válik.

A tájékozottságon alapuló beleegyezés azt jelenti, hogy a páciensnek vagy gondnokának jogában áll mindent megtudni egy adott orvosi művelet előnyeiről és veszélyeiről, és jogában áll tájékozottságon alapuló, nem kikényszerített döntést hozni arról, vállalja-e a kockázatot...

A második világháború után a Nürnbergi Bíróság hivatalosan elismerte azt az emberi jogot, hogy embereket csak körültekintő tájékoztatás után tett beleegyező nyilatkozat alapján lehessen tudományos kísérletekbe bevonni. A személy sérthetetlensége és önrendelkezési joga egészségügyi kockázatvállalás esetén nemzetközileg elfogadott erkölcsi irányjelzővé vált a modern orvosi etikában. A Nürnbergi Kódex első alapelve így kezdődik:

'A személy önkéntes beleegyezése nélkülözhetetlen. Ez azt jelenti, hogy az adott személy jogilag cselekvőképes kell, hogy legyen a hozzájárulás megadásához; olyan helyzetben kell lennie, hogy szabadon választhasson, bármilyen erőszak, megtévesztés, becsapás, fizikai kényszer, rászedés vagy más titkos kényszerítés nélkül; és az adott témát megfelelően ismernie és értenie kell ahhoz, hogy felvilágosult döntést tudjon hozni."

Barbara Loe Fisher, a National Vaccine Information Center elnöke: Vaccine Education Roundtable, December 15, 2008, Stony Brook University, NY


"Újabb vizsgálati eredmények szerint beoltott gyermekeknél nagyobb valószínűséggel fordul elő 1. típusú cukorbetegség (IDDM), mint azoknál, akik nem kaptak oltásokat. Bart Classen egy sor vizsgálatot végzett ezzel kapcsolatban, a legutolsót David C. Classennel együtt. A tanulmány 2003-ban jelent meg a Journal of Pediatric Endocrinology and Medicine című orvosi lapban, és kiderül belőle, hogy a Hib (Haemophilus influenzae B), a pertussis, az MMR és a BCG oltások 1. típusú cukorbetegséget okozhatnak beadásuk után két vagy akár több évvel is. Korábbi vizsgálatok is beszámoltak az IDDM kockázatának növekedéséről különböző oltások után. Az emelkedés hepatitis B oltásnál 50%, Hib oltásnál 25%, pertussis oltásnál 25%, mumpsz és rubeóla oltásnál 23%, tetanuszoltásnál 20%, diftériaoltásnál 9%."

Susan Fletcher: VACCINATION: What You Need to Know


"41 hét terhesség után, 1986. július 27-én megszületett Laura Marie, egy gyönyörű, egészséges kisbaba...

Három hónapos korában elvittem a gyermekorvoshoz, aki nagyon elégedett volt Laura fejlődésével, és beadta neki a DPT és az OPV oltást. Nem ellenkeztem, mivel barátnőim gyermekei is megkapták ezeket az oltásokat, és úgy véltem, hogy minden 'jó anya' beoltatja a gyermekét. Hazamentünk.

Laura szokatlanul hisztis volt, hangosan sírt egész úton hazafelé. Otthon felfedeztem, hogy rengeteget pisilt, minden nedves lett a gyerekkocsiban. Sírása visításba ment át, és belázasodott. Lába nagyon feldagadt, piros volt és forró. Felhívtam a gyermekorvost, aki azt mondta, hogy mindez 'normális', és adjak neki Temprát. Beadtam neki, és jobban éreztem magam, hiszen az orvos megnyugtatott, hogy semmi gond.

Laura tovább ordított, nem tudtam megvigasztalni. Minden ösztönöm azt súgta, hogy ez nem normális, de fiatal voltam, ő volt az első gyermekem, és bíztam az orvosban. Laurát nem tarthattam a karjaimban, mivel még hangosabban sírt, lábának mozgatása láthatóan nagyon fájt neki. Bölcsőbe tettem, ott álomba sírta magát. Megnyugodtam, hogy használ a Tempra, igaza volt az orvosnak. Már kezdtem butának érezni magam az aggódásaim miatt. Nem sokkal később Laura ordítva ébredt, és egész este felváltva aludt és ordított.

Nem evett, és nem lehetett megnyugtatni. Végül eljött az alvás ideje, és sírva elaludt a bölcsőjében... Amikor a férjem hazajött a munkából, elmeséltem neki a történteket. Laura mélyen aludt a bölcsőjében, és mi megnyugodtunk, hogy talán jobban van...

Reggel ébredéskor döbbentem tapasztaltam, hogy a férjem nem kelt még fel. Rögtön tudtam, hogy valami nincs rendben. Elfogott az előző esti aggódás. Rettegve a bölcsőhöz futottam. Kisbabám nem nézett ki jól. Becsuktam a szemem, arra gondoltam, talán álmodom, de miután kinyitottam, rájöttem, hogy meghalt.
...
A halottkém hónapokkal később azt mondta, hogy a halál okának 'SIDS'-t (hirtelen csecsemőhalál) állapítottak meg, azaz 'a halál oka ismeretlen'. A boncolási jegyzőkönyv másolatát nem akarta ideadni... Nem végeztek toxikológiai vizsgálatokat, és a gyermekorvos nem jelentett káros oltási reakciót az egészségügyi hatóságok felé. Később megtudtam, hogy a legtöbb oltás okozta halál hirtelen csecsemőhalálként szerepel a statisztikákban az országban, és nem kerül be az oltási reakciók adatbázisába, akkor sem, ha a gyermek órákkal az oltás után hal meg. A hiányos adatokkal próbálják az orvosokat és a nyilvánosságot meggyőzni, hogy az oltások biztonságosak...

Azzal érvelnek, hogy az oltásoknak több a haszna, mint a kockázata, de sok betegség, ami ellen oltanak, nem életveszélyes, az oltás viszont ölhet. Az oltások sokkal gyakrabban ölnek, mint azt elhitetik. Oltás-rulettet játszunk gyermekeink életével, és nem tudjuk, ki lesz a következő áldozat...

"Biztosíthatok mindenkit, hogy az oltások okozta halál se nem gyors, se nem fájdalommentes. Tehetetlenül néztem kislányom gyötrelmesen lassú halálát. Ordított és hátát ívben megfeszítette a fájdalomtól, miközben az oltás elvégezte a munkáját, megtámadva fejletlen immunrendszerét. A tartósítószerként használt mérgek átszivárogtak kicsiny testén, és leállították létfontosságú szerveit. Ez olyan kép, amely kísérteni fog mindörökre. Remélem egyetlen más szülő sem lesz tanúja hasonlónak. Az ország legerőszakosabb bűnözői számára túl kegyetlennek tartott halálos ítéletet szabtak ki az én szép, ártatlan, csöppnyi kislányom számára: halált méreginjekció által.

Ma, lányom születésnapján, nemcsak gyermekem halálát fogom siratni, hanem minden gyermekét, akinél az oltások haszna nem nyom többet a latba, mint a kockázata, és akit szükségtelenül halálos injekcióra ítélnek, a 'nagyobb jó' leple alatt."

Christine Colebeck: DEATH BY LETHAL INJECTION—From The Heart Of One Mother to Another


"Az oltásokkal formaldehid (bebalzsamozásnál használják), tiomerzál (thimerosal, kb. 50%-a higany), alumínium-foszfát (mérgező és rákkeltő), antibiotikumok, fenolok (maró hatásúak a bőrre és mérgezőek), alumínium sók (maró hatásúak a szövetekre és idegmérgek), metanol (mérgező), izopropil (mérgező), 2- pheoxyethanol (mérgező), élő vírusok és egy sor üzleti titokként kezelt ismeretlen összetevő kerül az újszülött csecsemők vérébe."

"Az oltások mérgeket tartalmaznak, és világszerte egyre többet adnak be belőlük a csecsemőknek. Egyeseknél nagyobb az oltási reakció kockázata, mint másoknál, és bár a többségük túléli még az ismételt injekciókat is, ez nem változtat azon a tényen, hogy a higany és az oltásokban található egyéb vegyi anyagok még nagyon kis adagban is károsak a fiziológiára. Tény, hogy az oltások némelykor halálosak és ölnek. Egyre több jelentésben derül fény az oltások és különböző betegségek közötti összefüggésre, mint hirtelen csecsemőhalál (SIDS), autizmus és más fejlődési rendellenességek, rohamok, szellemi visszamaradottság, hiperaktivitás, dyslexia, és más degeneratív betegségek, pl. izomsorvadás, leukémia, bőrfarkas és fibromyalgia."

"Az orvosoktól elvárják, hogy mindig és mindenkinek az oltások biztonságosságát hirdessék. Ez veszélyezteti a munkájuk tisztességét és a lelkük ellen hat, mert amikor nem tájékoztatják a nyilvánosságot az oltások kockázatáról, attól félve, hogy a szülők nem oltatják be a gyermekeiket, akkor a helyzetükből eredő hatalommal gyermekek károsításában vesznek részt. Egy szülő beszámolt arról, hogy sarokba szorította a gyermekorvost az oltások veszélyeivel kapcsolatban, mire ő megtörve ezt mondta: 'Visszavonnák az engedélyem, ha elmondanám, milyen veszélyesek valójában az oltások.' Ilyen nyomás nehezedik az orvosokra és az ápolónőkre: 'Olts, vagy zárd be a boltot.'"

"Az ápolónők, a gyermekorvosok és a szülők nem sokat tudnak az évtizedek óta halmozódó aggasztó jelentésekről és felfedezésekről, mivel bizonyos erők és pénzügyi érdekeltségek elkötelezték magukat a jelenlegi gyakorlat fenntartása mellett."

"Egészen elképesztő, mit művelünk az újszülött csecsemőkkel. Csak újabban kezdenek egyesek tudatára ébredni a horrornak, de szavukra nem figyel a társadalom. Egy olyan világban, ahol még ezt sem hallják meg, nehéz bármilyen jelentős változást várni. Hála Istennek a legtöbb csecsemő életben marad, de az orvosi szövetségek drámaian megnövelték az első életévben beadandó oltások számát, a szenvedés és a halál pestisként terjed a családokban világszerte."

"Az oltási történetben résztvevő legtöbb 'hivatalos' személy nem ismeri be az összefüggéseket, mert az katasztrófális lenne az iparra és az egész orvosi szakmára nézve. Akiknek vér tapad a kezükhöz, és félnek az autistává tett, megnyomorított vagy megölt gyermekek szüleinek megtorlásától, nem fogják beismerni bűntetteiket még maguknak sem, mert még a tájékozatlanság bűne is túl megalázó számukra. És a legfelül levők, akik képesek magatehetetlen gyermekeket megbetegíteni vagy megölni pénzért, nem riadnak vissza a hazudástól és csalástól, hogy elkerüljék a börtönt és kártérítések megfizetését."

Dr. Mark Sircus: Cry of the Heart—Stop Hurting the Children


"A gyermekkori autizmus agyvelőgyulladás következménye... Ma elterjedt az a nézet, hogy az agyvelőgyulladás, akár vírusok, akár élő vírust tartalmazó oltások okozzák, kapcsolatba hozható a mielinhüvely-képződés megzavarásával, amit a mielinhüvelyt alkotó fehérjék ellen termelődő antitestek okoznak. Az MMR oltás elméletben több úton is káros autoantitestek (olyan antitestek, amelyek a szervezet saját szöveteit és szerveit támadják meg, pl. a mielinhüvelyt) képződéséhez vezethet."


Dr. Harold E. Buttram: : Measles-Mumps-Rubella (MMR) Vaccine as a Potential Cause of Encephalitis (Brain Inflammation) in Children


"Az emberi vérből, abortált magzatokból, beteg disznókból és majmokból, higanyból, alumíniumból és formaldehidből készült oltások áthágják Isten törvényeit, és inkább betegítenek, mint gyógyítanak. 1 Kor. 3,16-17, 2 Mózes 14,3 és 14,21 arra figyelmeztet, ne fertőztessük be Isten templomát, azaz testeinket semmi tisztátalannal. Ebbe beletartoznak a mérgező oltások is..."

"Senkinek semmilyen körülmények között nincs joga vagy hatásköre beoltani téged vagy a gyermekeidet (az USA-ban), akaratod és meggyőződésed ellenére. Ha valaki mégis megteszi, megvádolható halálos fegyverrel való támadással, és teljes felelősséggel tartozik bármilyen oltási károsodásért vagy halálért. Minden kötelező oltási törvény, a katonasággal és a külföldre utazással kapcsolatos is, mentességeket és lemondásokat tartalmaz, pl. orvosi ellenjavallatok, ellenkezés vallási alapon, személyes meggyőződés. Ezek végeredményben önkéntessé teszik a törvények betartását, azaz aki eleget tesz nekik, teljes felelősséget vállal az oltások okozta károsodásért és halálért. A kivételek azért vannak a törvényben, hogy védjék az oltóanyaggyártókat, az oltásokat kierőszakoló orvosokat és a kormányt, nem az embereket. Ha a kormány nem engedne kivételeket, akkor teljes felelősséggel tartozna minden oltási károsodásért és halálért. Megfélemlítéssel kikényszerítik a beleegyezést, és a felelősséget visszahárítják az emberekre. Utasítsunk el minden kötelező oltási politikát, támogassuk a választás szabadságát... Isten áldjon és védjen téged."

Dr. Grady A. Deal: Mandatory Vaccination Is Medical Genocide


"Az Egyesült Államokban két gyermekkori oltás csak elvetélt magzati sejtvonalból származó változatban kapható: a rubeóla elleni oltás és a bárányhimlő elleni oltás. A kanyaró és a mumpsz esetén választható külön-külön etikusabb oltás. A hepatitis A elleni oltással is gond van, de az nem része a gyermekkori rutinoltásoknak."

"A RA273 (R=Rubeóla, A=Abortusz, 27=27. magzat, 3=3. kivett szövet) rubeólavírust a WI-38 elvetélt magzati sejtekben tenyésztették. Stanley Plotkin tanulmánya szerint az RA273 sikeres izolálása után még 40 elvetélt magzatot használtak fel, és közülük 34-ből kinyerték a vírust. Így 80 önként választott abortuszra volt szükség a mostani rubeóla elleni oltás kutatásához és gyártásához... Az 1970-es években egy másik magzati sejtvonalat vezetett be Nagy-Britanniában az Orvosi Kutatási Tanács, az MRC-5 nevűt, amit egy 'pszichiátriai okokból' abortált 14 hetes fiúmagzat tüdő kötőszöveti sejtjeiből nyertek... Még fájdalmasabb, hogy nem volt szükség egyetlen abortuszra sem a rubeólaoltás létrehozásához, mert már két engedélyezett rubeólaoltás is volt az amerikai piacon: a Cendehill és a Merck cég HPV-77 oltása. Mindkét oltás állati sejtvonalból származik, mindkettő engedélyezett még most is, és bármikor piacra dobható."

"Az Egyház határozottan és világosan kifejtette állásfoglalását az abortusszal, az embrionális és a magzati kutatásokkal kapcsolatban... Az életet tisztelő hívő katolikusok, lelkiismeretükre hallgatva, még közvetve sem támogatnak az abortusziparhoz köthető dolgokat vagy szervezeteket."

"Bár több mindent figyelembe lehet venni annak eldöntésekor, hogy beadassuk-e az oltásokat vagy sem, csak egyetlen elengedhetetlen ezek közül: az Istentől való félelem. Ha valaki a szíve mélyén gonosznak tart egy cselekedetet, akkor nem szabad azt megtennie... Az abortuszpártiak célja világos: töröljük el a lelkiismereti jogokat, és azután minden orvostól, ápolónőtől, gyógyszerésztől és kórházi dolgozótól megkövetelhető lesz, hogy vagy hadat üzen a saját lelkiismeretének, vagy elhagyja a szakmát. Felháborító? Igazságtalan? Borzalmas? Nem rosszabb annál, mint ahogyan most bánnak azokkal a szülőkkel, akik tartózkodni szeretnének a lelkiismeretük ellen ható oltásoktól... A Tanítóhivatal csodálatos bölcsességében felismeri, hogy az igazi szabadsághoz, az Istennel való békéhez, a szentségben való növekedéshez alapvető fontosságú a lelkiismeret joga. Ez szent és visszavonhatatlan, és védeni kell, máskülönben az összes többi vallási jog elveszíti legmélyebb jelentőségét: Isten megismerésének a jogát."

"Ésszerű és dicséretre méltó a szülők idegenkedése attól, hogy gyermekeikbe magzatok meggyilkolása árán létrejött oltásokat injekciózzanak. Az új vatikáni nyilatkozat fényében, az ily módon megfertőzött oltások elutasításánál a kormánynak és az iskoláknak ezt az idegenkedést törvényes érvnek kellene elismerniük."

"Tévedés ne essék: Isten elítéli gyermekek megölését profitszerzés vagy mások életének javítása céljából. Nekünk, akik tudjuk, milyen kárt és gyalázatot okoznak ezek az oltások, erkölcsi kötelességünk tenni ellenük és tájékoztatni a nyilvánosságot, másképp mi is osztozunk a bűnrészességben... Végső soron mindannyian egy Felsőbb Hatalom előtt fogunk felelni, és megítéltetünk aszerint, hogy miről volt tudomásunk, és mit tettünk azzal a tudással, vagy mit mulasztottunk el. Jézus így szól a szívünkhöz: 'Igyekezzetek bemenni a szoros kapun: mert sokan, mondom néktek, igyekeznek bemenni és nem mehetnek.''' (Luk. 13,24)"

Debra L. Vinnedge, a Children of God for Life igazgatója: Aborted Fetal Cell Line Vaccines And The Catholic Family

Hozzászólások  
+2 #6 Noah 2013-09-18 08:24
Anthony De Mello: A csend szava (Egy perc bölcsesség) 100. oldalán olvasható:

Védőoltás

Mindenkinek legnagyobb ámulatára, a Mester látszólag egyáltalán nem törődött a fiatalok vallásos nevelésével. Amikor az okát kérdezták, ezt mondta:
- Adjatok nekik védőoltást fiatal korukban, s megakadályozzátok, hogy felnőttként megragadhassák a valóságot.
+3 #5 Igazság Egyetlen 2012-02-18 01:53
Idézet - morbo:
Megteheti e ma egy anyuka,(Magyarországon) hogy nem oltatja be csecsemőjét?

Merthogy:

Mikor nem szabad oltani?

....

Ezek szerint simán elkerülhető lenne, csak némi protekció,pénz kérdése?


Kedves morbo!

- Én úgy hallottam, hogy ezeket az "ürügyeket" csípőből lekezelik, gyere vissza egy hét múlva, vagy ha már a 3. oltással játszod el, akkor feljelentenek, kivált a védőnők.

- A protekció biztosan működik, ha van orvos ismerős, lásd saláta törvény tervezetét:

"Védőoltásra vonatkozó szabályozás
A módosítás értelmében a védőoltás elhalasztásáról és annak pótlásáról a kezelőorvosnak az egészségügyi államigazgatási szervet írásban értesítenie kell. A módosításra azért van szükség, mert összhangba kell hozni a 18/1998 (VI. 3.) NM rendelet szabályait és az Eütv. 58. §-ának rendelkezéseit, különösen annak az értesítésre és tájékoztatásra vonatkozó részeit. A módosítás nagyban segíti a hatósági feladatellátást, mivel a területen dolgozó kollegák a feladat ellátásához szükséges információ birtokában hatékonyabban eleget tudnak tenni ellenőrzési kötelezettségeiknek. A szükséges információk az oltási értesítőben szerepelnek (pl. oltandó neve, születési ideje, lakcíme (NM rendelet 13. § és 15. §)). A módosítási javaslatot a napjainkban egyre jobban elharapódzó „oltásmegtagadó-mozgalom” indokolja – nevezetesen az a tapasztalat, hogy az oltásellenes beállítottságú körzeti orvos saját családtagjainak, illetve az általa rávett, de egyébként oltáskötelezett személyek számára ad mentesítést. Ennek nyomon követése és ellenőrzése a 18/1998 (VI. 3.) NM rendelet 16. §-a lapján a kistérségi népegészségügyi intézet feladata. Jelenleg csak elég áttételesen és közvetetten kap információt az intézet – ezért szükséges, hogy a kiadott orvosi igazolások és elhalasztásról szóló döntések szakmai felülvizsgálata biztosított legyen. A javaslat adatvédelmi aggályokat nem vet fel, mivel az egészségügyi és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok védelméről szóló 1997. évi XLVII. tv. 4. § (1) bekezdés d) pontja szerinti célból és a 15. § szerinti felhatalmazás birtokában jár el az egészségügyi államigazgatási szerv."


Vagy vállalja valaki a szembenállást és kitartást, mert kötelezni nem lehet arra, hogy beadják.
Mi már a 8. hónapban vagyunk és nem kapott 1 mérgező oltást sem.

Ezek után csak annyi a megjegyzésem, ha éppen az orvosok között is elharapódzott már az oltásmegtagadó mozgalom, akkor vajon mennyire lehetnek valóban veszélytelenek ezek az oltások?
+1 #4 morbo 2012-02-18 01:34
Megteheti e ma egy anyuka,(Magyarországon) hogy nem oltatja be csecsemőjét?

Merthogy:

Mikor nem szabad oltani?

"Bizonyos esetekben nem ajánlott az oltás, vagy célszerű elhalasztani. Mindig tájékoztassuk az orvost illetve a védőnőt, ha a gyermek:

egy másik oltásnál rosszul reagált, vagy oltás után anaflaxiás sokkot kapott a tojástól (csak a kanyaró-rubeola-mumpsz oltásnál),
ha láza van,
neki vagy valamely családtagjának immunrendszeri betegsége van,
görcsrohamai voltak régebben."
/http://www.bellacafe.hu/2009/09/14/oltasok-gyermekkorban-mit-mikor-mire/

Ezek szerint simán elkerülhető lenne, csak némi protekció,pénz kérdése?
+2 #3 morbo 2012-02-18 00:45
Itt élned, halnod kell. :sad:
+6 #2 vagyok, aki vagyok 2011-09-14 13:18
Hogy lehetséges az, hogy itt ennyire sárba tiporják a hatóságok, politika, rendeletek az emberi jogokat?

Banánköztársaság = EU rabszolgaság = Magyarország
+7 #1 pixlala 2011-01-23 00:02
Milyen jó nekik! Náluk nem kötelező semmi! Ők már egy magasabb szintért küzdöttek, küzdenek! ... Egy rendszer annál betegebb, minél több dolgot tesz kötelezővé!