Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 578 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • HPV – Méhnyakrák
 • Virtuális emléktábla

Virtuális emléktábla a HPV oltás amerikai áldozatairól

Nyolcvankilenc fiatal lány halála

„Hirtelen halál” – írják több védőoltás lehetséges mellékhatásai között. A Gardasil (Silgard) azonban jelenleg messze felülmúlja a többi vakcinát a halálozási statisztikát illetően, hiszen Amerikában már 89 lány védőoltást követő halálát jelentették. Az egyéb szövődmények száma 21.133. (2011. január 7-i adatok.)

A HPV (méhnyakrák és nemi szervi szemölcs) elleni oltás egyes amerikai államokban kötelező, máshol „csak” ajánlott, de oktatási intézmények felvételi fetételként szabhatják meg.
Ez az emléktábla, mely két hete került fel a YouTube-ra, tíz lány halálát mutatja be. A legfiatalabb tizennégy, a legidősebb huszonegy éves volt. Több esetben az életüket menthette volna meg, ha a szüleiket megfelelően tájékoztatják a lehetséges szövődményekről, és az első gyanús jelek után nem adatják már be a fennmaradó részoltásokat. A megfigyelendő mellékhatásokról a gyászoló családok összefogásával elemzés született, melynek egyszerűsített magyar kivonata itt található. (Az eredeti angol nyelvűt itt töltheti le: Gardasilreport)

A videó végén elhangzik egy felhívás petíció aláírására, melyet az amerikai Nemzeti Védőoltási Információs Központ kíván eljuttatni Barack Obama elnökhöz és a kongresszushoz, felszólítva őket, hogy haladéktalanul vizsgálják ki a Gardasil kockázatait. A petíciót Ön is aláírhatja itt: http://www.thepetitionsite.com/14/investigate-gardasil-vaccine-risks-now/

Egy másik felhívás adományokat kér egy dokumentumfilm elkészítéséhez: http://www.kickstarter.com/projects/1995527181/one-more-girl-documentary

Hozzászólások  
0 #4 leander 2012-10-28 08:54
Kedves Erika! Én gratulálok az orvosotokhoz. Jó hallani, hogy van ilyen is. És az is jó, hogy annyira mégsem vetted szentírásnak, amit mondott, mert keresgéltél a neten, és ránk találtál. Csak így tovább! :)
-1 #3 ropcsike 2012-10-27 17:55
Idézet - Farkasné André Erika:
mert a DOKI véleménye nálunk "SZENTÍRÁS".


Azért ne együk ilyen forrón a kását!
Sajnos, mára már bebizonyosodott, hogy ezt nem éppen jó dolog!
Nagyon sok "bevésett" szöveget engednek el, s amikor az ember szembesíti saját mondókájával, s gondolkodásra készteti, akkor Ő maga jön rá a téves elméletére.
Azért mert valaki fehér köpenyt vesz fel, nem jelenti azt, hogy akkor benne vakon lehet bízni! Sokszor a köpeny nélküli ember, többet tud!
0 #2 pixlala 2012-10-26 15:51
Az orvos is csak ember! ... Sokuk viszont ajánlja és kampányol érte és akit csak lehet leolt vele. Ilyenkor mi van? ... A „Doki" véleménye – döntésétől függetlenül – nem lehet „Szentírás", még akkor sem ha mindegyiküket jó szándék vezérel! Ez puszta emberi létéből fakadó dolog. A tudása sem Istentől való, hanem felérhető emberi tudomány. ... Nagyon sokan ráfaragtak a vakhitre, ... habár kering a mondás, hogy „Isten is fehér köpenyt visel", ... azért úgy érzem az más kategória. Jó hinni valamiben, ez emberi létünkből, esendőségünkből fakadó igény! Ugyanez a hit másokat arra sarkal, hogy minden ellen oltson ami csak létezik! Ilyenek vagyunk.
;-)
0 #1 Farkasné André Erika 2012-10-26 15:29
Mi a gyerekorvos véleményét kértük ki amikor a lányunknak aktuális lett volna és ő nem javasolta. Tehát egyszerű a kérdés, nem adattuk be 90 eFt-ért, mert a DOKI véleménye nálunk "SZENTÍRÁS".