Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 176 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • Miért ne oltsunk?
 • Autoimmun betegségek...

Autoimmun betegségek: Az oltások következményei?

Három japán kutató egerekkel kísérletezve arra a következtetésre jutott, hogy a védőoltások többszöri beadásával – elkerülhetetlenül – autoimmun betegségek alakulnak ki.

Az autoimmun betegségek modern életmódunk átkai. Bár az egészségügy gyógyszerekkel, vitaminokkal, védőoltásokkal – úgy tűnhet – mindent megtesz az egészségünkért, ezek a betegségek elszenvedőiket halálukig elkísérik, és csillapíthatók ugyan, de nem gyógyíthatók. Kialakulásuk oka eddig hivatalosan ismeretlen.

Autoimmun betegségnek tekintik például a lisztérzékenységet, a cukorbetegséget, a gyermekbénulás egyes formáit, a sclerosis multiplexet, a reumás ízületi gyulladást, a rákot, illetve feltételezhetően ide sorolható a krónikus fáradtság szindróma és a pikkelysömör is. Ezeknek a betegségeknek a lényege, hogy a fertőzések ellen bennünket védő fehérvérsejtek „megzavarodnak", és antitestek (ellenanyagok) helyett autoantitesteket kezdenek termelni, melyek a betolakodók helyett a saját szervezet ellen fordulnak.

A japán Kobe-i egyetem biofizikai tanszékének három kutatója éppen három éve publikálta azt a tanulmányt, melyben feltételezik az összefüggést az autoimmun folyamatok kialakulása és a többszörös immunizálás között. Következtetésük szerint az ismételt védőoltások túlstimulálják az immunrendszert egy olyan szintig, mikor az már elveszíti önrendező képességét.

A kísérletekhez olyan egereket választottak, melyek spontán módon nem voltak hajlamosak autoimmun betegségekre. Többszörös immunizálásnak vetették őket alá antigénekkel. (Antigének: többnyire vírusok és baktériumok testét felépítő anyagok). Elsőként Staphylococcus entertoxin B-t használtak, ami egy szuperantigén, az ételmérgezések általános okozója. Azt tapasztalták, hogy az első hét oltás mindegyikét követően mérhető volt a fehérvérsejtek egyik fajtájának energiavesztesége, de ebből a leromlott állapotból újra és újra helyre tudott állni. A nyolcadik kör után azonban a károsodás maradandónak bizonyult és a fehérvérsejtek autoantitesteket kezdtek termelni.

A kísérleti egerek szervezetében ezt követően autoimmun szövetkárosodás lépett fel, az emberekre jellemző lupus betegséghez hasonló. (A lupus, vagyis SLE a test több szervét, főleg a bőrt, a vesét, a szívet, az ízületeket és az izmokat érintő, igen összetett és változatos megjelenésű autoimmun betegség.) A szövetkárosodás mérhető volt az állatok veséjében, epevezetékében, lépjében, nyálmirigyében és pajzsmirigyében is.

Ugyanerre az eredményre jutottak ovalbumin (tojásfehérje) és kulcslyukcsiga-hemocianin befecskendezése után is. A tojásfehérje azért lehet érdekes, mert sok gyermekkori oltóanyagot csirkeembrió szöveteken tenyésztenek ki, ezért a tojásallergiás gyermekek igen heves, akár életveszélyes tüneteket is produkálhatnak tőlük. A kulcslyukcsiga-hemocianin pedig egy természetes eredetű szer, amit rákos daganatok gyógyításához használnak.

A három japán kutató továbbá felfedezte, hogy amennyiben a károsodott fehérvérsejteket egészséges állatokba fecskendezik, azok szövetei is károsodnak. Ez azt jelenti, hogy véradással az autoimmun betegségek továbbadhatók.

A tanulmány célkitűzése nem a védőoltások hatásainak vizsgálata, hanem az autoimmun betegségek okainak feltárása volt az immunrendszer károsodásának tükrében. A három japán kutató szerint következtetésük független az antigének forrásától, hiszen a környezetünkben természetes módon előforduló bizonyos vírusok és baktériumok is képesek túlstimulálni egyes betegek immunrendszerét (például a kanyaró). Akár természetes, akár mesterséges immunizálásról legyen tehát szó, ha az az immunrendszer tűrőképességét meghaladja, az öngyógyító folyamatok leállnak, és az autoimmun betegségek kialakulása elkerülhetetlen.

Forrás:
Self-Organized Criticality Theory of Autoimmunity. (Az eredeti tanulmány.) http://www.plosone.org/article/info:doi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0008382
Vaccinations Inevitably Cause Autoimmune Diseases: PloS Study. http://gaia-health.com/gaia-blog/2012-07-26/vaccinations-inevitably-cause-autoimmune-diseases-plos-study/

Hozzászólások  
+3 #11 csorosz 2013-05-08 21:58
Bocsátassék meg az előző miatt. Kijött, aminek ki kellett.
Természetesen senkinek nem kivánom azt amit átéltem, és tudom, sokan vannak itt, akik hasonló szörnyüségekben vannak túl, vagy élik át akár most.
De minek ír ide az ilyen... nem is értem. :sigh:
+2 #10 csorosz 2013-05-08 19:01
Idézet - pixlala:
Idézet - antiparanoid:
Szerintem se oltsátok magatokat, legalább Darwin kiszelektál benneteket agyatlanok! :D

Ezt vállalom! Engem Darwin, téged pedig az evolúció!


Fiam diperti után 2 héttel autoimmun beteg lett. Túlélte, hála Istennek, és pár, már paradigmaváltott orvosnak a környezetemben.
Családi ismerősünk már nem járt ekkora szerencsével. Diperti után 2 héttel eltemették addig makk egészséges gyermekük. Nyugodjon szegény békében.

Antiparanoid. Akkor legyél majd nagylegény, mikor a 3. vértranszfúziót kapja a a 10 hetes kisfiad, aki addig makkegészésges volt, is akkor bírd majd ki könnyek nélkül, amikor elviszik tőled egy másik korterembe, hogy keressenek rajta egy épp vénát a 43. kanülnek, mert a protokol szerint mindegy mi baja, amig korházban a gyerek tömik antibiotikummal. A mienknek már mindegyik el volt "égetve", nem lehetett megszúrni. És úgy hozzák vissza fél óra múlva, hogy ordít szerencsétlen, bár qurvabátran vet tminden akadályt eddig, de nem tudod megszámolni mhány friss szúrás van rajta, csak azt látod, a fejéből lóg ki a a kanül..
Akkor járjon majd az ujjad, és gépelj ide szép dolgokat. Nálad nagyon bízom benne, hogy így jársz. Jónapot.
+7 #9 bodó krisztina 2012-11-14 07:58
Hát nekem 3 gyerekből 2 gluténérzékenységgel küzdött és sikerült visszafordítanom. Köszönöm a cikket, megértettem. Amíg nem prezentálják a farmakokinetikai vizsgálatokat a segédanyagokra is, amely megmutatja hogy a gyermek szervezete hogy reagál a bejuttatott vegyi adalékokra, és nem zárják ki az autoimmun károsodás eshetőségét, hivatkozva arra hogy a gyógyszarcégek egymás felé kémkedése miatt ezek nem nyilvános adatok... a gyermekeim egy oltást se fognak kapni. Mielőtt elérném a kumulatív 8.at. Túl nagy a business, ráment a gyógyszerbiztonság. Hatásosnak hatásos, ha azt nézzük, lemérgeznek és a szervezet válaszol. De hogy hogy? az nem értelmezhető, nem kötelezettek értékelni az eredményeket. Csak keressenek rá. farmakokinetika, vakcináknál. Ezt kapjuk. Ha valaki élesben látta mit tesznek a vakcinák, joggal kérdezné, mitől van? Ezt senki sem vizsgálja, és azt állítják, biztonságos. A 3. gyermeknél a 18.havi infanrisk 3 hét múlva 4 nap alatti fogkirohadást okozott. Becsületes anyaként és állampolgárként jelentettem a háziorvosnak, aki elzavart, mert az oltás biztonságos. Mesélje másnak. Én megvédem a gyermekemet oltások nélkül is sőt egyre inkább úgy érzem, azok nélkül, valóban hatékonyabban. Nem a kemokracia felelőtlen viselkedése a számomra követendő út.
+6 #8 dera999 2012-11-12 20:54
Kedves antiparanoid! Lenyűgöző a logikád, gyors észjárásod, tiszta, kulturált, eszmefuttatásod. Hát még amilyen értelmesen a téziseid kifejted, ez csodálatos. Édesanyád büszke lehet rád.
+1 #7 pixlala 2012-11-12 14:24
Idézet - antiparanoid:
Szerintem se oltsátok magatokat, legalább Darwin kiszelektál benneteket agyatlanok! :D

Ezt vállalom! Engem Darwin, téged pedig az evolúció!
-8 #6 antiparanoid 2012-11-12 13:10
Szerintem se oltsátok magatokat, legalább Darwin kiszelektál benneteket agyatlanok! :D
+4 #5 dera999 2012-10-31 06:27
Teljesen egyetértek, a politika maradjon csak ki ebből. Legfeljebb akadályozza meg az anyagi kötődéseket (amit jól ismerünk) a gyártó cégekhez. Emellett támogassa a tudományos kutatásokat és ennek eredményeinek nyilvánosságra hozatalát, akkor is, ha az az oltási károsodást bizonyítja, vagy éppen cáfolja.
+7 #4 B. Lajos 2012-10-15 20:23
Kedves "Attilav"!

Az oltások választhatóvá tétele túlmutat helyi, tágabb értelemben a nagypolitika csatamezőin. Lehet, hogy egyik másik párt megkörnyékezése elsőre jó ötletnek tűnhet, de kicsit átgondolva már erősen megfontolandó. A rendszerváltozás utáni húsz év választásai mindig arról szóltak (a többségnek), hogy valami ellen szavazott. Ha ezt az ügyet valamelyik párt zászlajára tűzi, akkor azzal a másik elkezd hadakozni, ... "már csak azért sem"... hosszú évekre konzerválhatja a jelenlegi primitív viszonyokat. Az oltások ügye elsősorban jogi, emberjogi, semmint biológiai vagy épp orvosi ügy. Ki kell hagyni belőle a politikát (addig a pontig amíg csak lehet).
Egyesületünk semmi mást nem akar, minthogy a maga helyére kerüljön ez az ügy hazánkban.
+1 #3 Attilav 2012-10-15 17:06
Nagyon nagy kár hogy a Jobbik nem tűzi zászlajára az oltásellenességet, vagy legalább azt hogy választható legyen a kötelező. Pedig eléggé rendszer ellenesek, az állam adósságot elengedtetnék vagy átütemeztetnék, ez persze teljesen logikus mert így nem azon kell majd gondolkodnia az államnak hogyan sanyargasson bennünket a hitelek visszafizetése érdekében újabb és újabb adókkal, már lassan több mint 20 éve ez megy. Ott vannak ezek a remek jogvédők Morvai Gaudi, legalább egy törvény módosítást be nyújtanának oltás ügyben! Szerintem többek között ezért is szavaztak rájuk több mint 800 ezren. Úgyhogy szerintem a nebáncsnak meg Labant Csabának is a Jobbikot kellene elsősorban noszogatni. Bár lehet próbálkozni az LMP felé is, talán ők is vevők lennének egy oltásellenes törvényjavaslatra, meg hát Schiffer is egy híres jogász, ő is tudna az igazunk mellett érvelni. A másik két párt szvsz esélytelen. Számtalan tanulmány érvel az oltások ellen többek közt a jelen cikkben levő is, bombázni kell hát velük a két kissebb ellenzéki párt képviselőit.
-1 #2 Noah 2012-10-11 21:10
Szegény laboratóriumi állatok! Etetik őket, aztán kapnak pár oltást és nyekk! Nekik nincs joguk dönteni.
+6 #1 Turcsányi 2012-10-10 19:13
Hugo Schultz ( 1835-1932 )farmakológus mondta ki és róla is nevezték el ezt a szabályt: gyenge ingerek gerjesztik, közepes ingerek gátolják a szervezet funkcióit, az erős ingerek pedig betegséget váltanak ki.