Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 560 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • Cikkek/Kategóriák
 • Cikkek a nagyvilágból
 • Robert De Niro köti az ebet a karóhoz: a védőoltások és az autizmus közötti összefüggés igenis létezik!

Cikkek a nagyvilágból

Robert De Niro köti az ebet a karóhoz: a védőoltások és az autizmus közötti összefüggés igenis létezik!

De Niro, a Tribeca filmfesztivál alapítója megjelent a Today című showműsorban és kiállt eredeti döntése mellett, hogy bemutatja a filmet.

„Nem vagyok a védőoltások ellensége, de biztonságos oltásokat szeretnék” – mondta De Niro.

Robert De Niro nyilvánosan síkra szállt egy védőoltás-ellenes dokumentumfilm mellett, mely ellentmondások kereszttüzébe került, és kijelentette, hogy a védőoltások és az autizmus közötti ok-okozati összefüggés igenis létezik.

De Niro korábban a heves ellenállás miatt döntött úgy, hogy nem mutatja be a „Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe” (Beoltva: Az eltussolástól a katasztrófáig) című filmet a Tribeca-fesztiválon, és úgy nyilatkozott, hogy „bizonyos dolgok” miatt aggódik a film tartalmát illetően.

Most azonban ismét kiállt eredeti elképzelése mellett, hogy mégis bemutatja, és felszólított mindenkit, hogy nézzék meg.
Ugyanakkor az orvostudomány képviselőit is felszólította, hogy „kutassák ki az igazságot” a gyermekkori védőoltások és az autizmus közötti ok-okozati kapcsolat bármiféle lehetőségéről.
Míg a 72 éves színész nem állította, hogy kifejezetten vakcina-ellenes lenne, a lehetséges veszélyek feltárására szólította fel a tudósokat.
„Azt hiszem, ezt a filmet látniuk kell az embereknek” – jelentette ki. „Rengeteg olyan információt tartalmaz a CDC-vel és a gyógyszergyártó cégekkel kapcsolatban, amelyeket eddig elhallgattak.”
„Engem, mint egy autista gyermek édesapját, érdekel ez a dolog. Tudni akarom az igazat. Nem vagyok ellensége a védőoltásoknak, de biztonságos oltásokat szeretnék” – folytatta.
De Niro szerint 18 éves autista fiuk, Elliot egy védőoltás után egyik napról a másikra teljesen megváltozott. Amikor megkérdezték, emlékszik-e erre a változásra, azt mondta: „Ez a feleségem véleménye, én nem emlékszem olyan jól. A gyermekem azonban autista lett. Minden gyerek más.”

„Ez a nagy felzúdulás számomra azt jelzi, hogy valóban van valami a dologban” – tette hozzá. „Én csak azt akartam, hogy az emberek láthassák ezt a filmet. Azután kialakíthatják az álláspontjukat, de ehhez meg kell nézni a filmet.”
Hozzátette még, hogy „a védőoltás veszélyes az érzékenyebb emberekre”.
„Az ok-okozati összefüggés létezik, ám megpróbálják letagadni.”
„Én nem vagyok tudós, de annyi ilyen negatív reakcióval találkoztam, amikor azt mondtam, hogy kutassuk ki az igazságot, hogy most már annál inkább ragaszkodom ahhoz, hogy kutassuk ki az igazságot” – tette hozzá.

Andrew Wakefieldet, a Vaxxed rendezőjét korábban eltiltották attól, hogy az Egyesült Királyságban praktizáljon. A brit tudóst azután fosztották meg szakmája gyakorlásának jogától, hogy az MMR oltás és az autizmus kialakulása között ok-okozati viszonyt feltáró 1998-as tanulmányát diszkreditálták és visszavonták a The Lancet című folyóiratból. Később csalásért marasztalták el ugyanennek kapcsán.
Kérésünkre, hogy erről mondja el véleményét, De Niro még reagált.

Forrás: www.independent.co.uk
A film készítőjének elérhetősége: http://vaxxedthemovie.com

Szerkesztői komment

Aki a témával kapcsolatban további részletekre kíváncsi, látogasson el Szendi Gábor oldalára, ahol egy meglehetősen részletes beszámolót olvashatunk a Wakefield-ügy múltjáról és jelenéről: www.tenyek-tevhitek.hu

A film megjelenését követően a média össztüzet zúdított a készítőkre. Ez várható is volt. Rendre előkerül(t) a „Wakefield kártya", holott ez az ügy is tartogat még meglepetéseket. John Walker-Smith, akivel együtt jelentették meg a Lancet cikket, és akit szintén elítéltek és megfosztottak doktori címétől – fellebbezett az ítélet ellen, melyet meg is nyert. Ő gyakorlatilag teljes rehabilitációt kapott. (Wakefield nem lebbezett fel.)

Az alábbi videóban a film producere és társszerzője, Del Bigtree szenvedélyes beszéddel hívja fel a figyelmet a CDC botrányos adathamisítására.

A fordítást a Kötelező Helyett Választható Mozgalom készítette.