Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 204 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Médiatár

VAXXED – A világraszóló botrány

 
Hozzászólások  
+2 #4 B. Lajos 2021-01-27 09:36
Köszönjük a linket!

Jó lenne egy magyar adaptáció?!?... meglátjuk.

A hazai állapotoknak jót tett a Covid. Egyre többen látják az összefüggéseket. Emberek nélkül a változás nem fog menni! A magára hagyott, kritikanélküli rendszer csak egyre rosszabb lesz. Valójában beáldozható embereknek kezelik a sérülteket, egyfajta járulékos tehernek. Ők azt mondják, hogy összességében jobban járt az emberiség az oltásokkal. Ennek (ön)igazolására mindent meg is tesznek. Persze, ez nem több mint kendőzés.

A védőoltási rendszer csak egy eleme annak az ördögi működésnek ami körülvesz minket. Gyakorlatilag semmi sem igaz abból amiben élünk. Minden függőségi rendszer elvén működik. Nézzünk csak körbe a világunkban! Zajlik a vetítés. A cél – kimondatlanul is – az emberiség elszakítása az Isteni rendtől. Én kevés esélyt látok a változásra. Történelmi hagyománya van nálunk az elnyomó gondolkodásnak. A „fekete pedagógia" megtette hatását. Van néhány „szabad" ország (lásd. Ausztria) ahol jutott pár évtized arra, hogy egy viszonylag szabad társadalmat építsenek az emberek. Ott van egy meglehetősen erős magja az embereknek, akik, egyelőre még tartani tudják a védvonalakat. De ott is nagy a nyomás.
Azt már látjuk, hogy a rendszer beteg, rákosan burjánzó módon. – Legalább olyan agresszív és alattomos. – A gyógyítása nem egyszerű.
Fontos, hogy lássuk: A rendszer bajai nem korlátozódnak az egészségügyre. ... Egy kicsit mindenki „beteg".
0 #3 Egy Szülő 2021-01-25 23:40
Üdvözlök Mindenkit,
Lehet csak nem találtam meg weboldalon, de valóban nem látok említést a Vaxxed folytatásàról. Tehát csak annyit szeretnék;
A Vaxxed filmnek van második része is, ami 2020-ban készült.
www.vaxxed2.com
The people's truth

Ez a második rész már nemcsak az MMR oltás veszélyeit (főleg az autizmussal való nyilvánvaló összekapcsolódàsàt bizonyítja), hanem azt is hogy mennyire veszélyes következményekkel járhat az összes többi "védő"oltás. Borzasztó esetek. Szülők és komoly szakemberek sora szólal meg. Sokkoló a filmben, hogy a HPV oltás milyen veszélyes! S még kötelezővé is akarják tenni 13-14 éves lányoknak otthon, vagy már az is?!
Keresetek,

Muszáj elérni, hogy a védőoltások ne legyenek odahaza, Magyarországon kötelezőek.

Isten őrizze meg a gyermekeinket!
Üdvözlettel,
Egy Szülő
+4 #2 fhevesi 2017-01-04 05:12
A film a mozicsillagon vagy az újvilágtudaton még elérhető.
+8 #1 fhevesi 2017-01-01 11:52
A film kockáin többször feltűnik az Egyesült Államokban alkalmazott oltási naptár. Jól látható, hogy a kérdéses MMR oltással egyidejűleg más "védőoltásokat" is kapnak a kicsik. Nem zárható ki ezek szerepe az autizmus kialakulásában, hiszen az egymással kombinációban beadott oltások hatását soha nem vizsgálták. Ha feltűnik a piacon egy újabb vakcina, egyszerűen ajánlottá, majd kötelezővé teszik. Ez a veszélyes tendencia Magyarországon is megfigyelhető, de itt a 2-3-4 hónapos babákat teszik ki a legtöbb oltásnak. Az MMR nálunk, viszonylag, elkülönítve kerül alkalmazásra, lehet, hogy csak ennek köszönhetjük a kevésbé feltűnő károsítást.
Egy kanadai kutató-páros, Tomljenovic és Shaw, az oltásokban lévő alumínium adjuvánst teszik felelőssé az autizmus és más idegrendszeri károsodásokért. ncbi.nlm.nih.gov/.../22099159 Érdekes lenne megvizsgálni, hogy a kérdéses MMR oltás és a vele egyidejűleg alkalmazott többi vakcina mennyi alumíniumot tartalmaz. Magyarországon a Diperte, a Pneumococcus és a Meningococcus C injekció is Al-tartalmú. Utóbbival kapcsolatban olyan sajtóhisztéria folyik, hogy nem kétséges, hogy hamarosan kötelezővé teszik. (a mi orvosunknál máris az)
Egy bővebb tanulmány az Al központi idegrendszerre kifejtett káros hatásáról:
ncbi.nlm.nih.gov/.../...