Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 170 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
  • Természetes és mesterséges immunizálás

    Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

    Bővebben
  • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

    Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

    ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

    Bővebben
  • Mi a normál flóra?

    Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

    Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
    Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
    Bővebben
  • Olvasóink írták

    Olvasóink írták

    Ismerd meg mások oltástörténeteit!
    Küldd el a sajátodat!

    Bővebben
  • Könyvajánló – VPK
    „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

    Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

    Bővebben

Híreink

Bill Gates lett a világ legnagyobb hatalmú „orvosa”

A mágnások bevásárolták magukat a globális egészségügybe – köztük Soros György is.
Megkérdőjelezhető az Egészségügyi Világszervezet függetlensége.
India felvette a kesztyűt a külföldi mágnások ellen.

Az Egészségügyi Világszervezet függetlensége erősen veszélyeztetett – erről tanúskodik a WHO 2017-es pénzügyi beszámolója.

Ebben az évben a tagországoktól beérkezett teljes összeghez képest (több mint 1 milliárd dollár) kétszer annyi érkezett nem állami szereplőktől (2 milliárd 110 millió dollár), köztük a gyógyszeripartól. A listán szerepel a legnagyobb oltóanyaggyártók neve is: GlaxoSmithKline (7 millió dollár), Merck (összesen több mint 1 millió dollár), Sanofi (összesen 12 millió dollár), Sinovac (234 ezer dollár), Bayer (1 millió dollár), Novartis (félmillió dollár). A hat közül öt sokszorosát adományozta annak, amit mondjuk a magyar kormány hasított ki erre a célra (253 ezer dollár).

Összességében a legnagyobb finanszírozó az Amerikai Egyesült Államok (401 millió dollár), a második legnagyobb pedig a Bill és Melinda Gates Alapítvány (325 millió dollár). A listán szerepel még egyébként a magyar Richter Gedeon Vegyészeti Gyár (748 ezer dollár) és bizony, bizony, még kormányunk nagy ellensége, Soros György is a Nyílt Társadalom Alapítvánnyal (55 ezer dollár).1

Soros György kötődése a gyógyszeriparhoz
2000-ben megalapította a Perseus-Soros Biogyógyszerészeti Alapot, mely olyan gyógyszeripari vállalatokba tesz befektetéseket, melyek a jövő gyógymódjain dolgoznak.
Ezen kívül Soros részesedést vásárolt többek között a Pfizer, a Merck és Monsanto (a Bayer gyógyszercég 2018-ban felvásárolta) vállalatokban. Az előbbi kettő gyógyszergyártó cég, melyek a magyar oltási rendbe beillesztett oltásokat is gyártanak. A Monsanto pedig egy hírhedt mezőgazdasági és biotechnológia vállalat, mely leginkább a génkezelt magok terjesztéséről és a Roundup nevű gyomirtó szer körüli botrányokról ismert.2 3 A Monsanto (és Soros) másik elhíresült projektje a Marihuána legalizálásáért folytatott lobbizás szerte a világban.9 10


Bill Gates
, a Microsoft alapítója több mint 20 éven át szinte folyamatosan tartotta világelső pozícióját a Forbes magazin leggazdagabb embereket felsoroló listáján. Csak 2017-ben tudta megelőzni Jim Bezos, az Amazon cég alapítója, így Gates a második helyre „szorult”. 2018-ban Bill Gates vagyona 95 milliárd dollárra rúgott.

Azzal, hogy Bill Gates, a szoftvermágnás az Egyesült Államokon kívül minden államot felülmúl adományozása összegével, erős befolyást szerzett neki az Egészségügyi Világszervezetben. Kritikusai szerint megváltoztatta a WHO prioritásait: a védőoltások egyre nagyobb fontosságot kapnak, és konkrétan a kiadások negyede a gyermekbénulásért felelősnek tartott polio vírus megsemmisítésére megy el. (Ez a téma pedig abszolút Bill Gates kedvence.)

„Úgy kezelik, mint egy államfőt, nem csak a WHO-ban, de a G20-ban is” – állítja egy nevét elhallgatni kívánó bennfentes, aki szerint Gates az egyik legbefolyásosabb ember a globális egészségügyben. A Politico cikke szerint nem nagyon merik tevékenységét nyíltan kritizálni, de akadémista körökben elterjedt egy kifejezés: „the Bill Chill” (kb. „a Bill-féle hideglelés”), mellyel az egészségügyben való jelenlétét illetik. A cikk címében Bill Gatest a világ legnagyobb hatalmú doktorának nevezik.

A Külföldi Kapcsolatok Tanácsának egyik munkatársa szerint Gates-ék a csekktömbjeik mellett mindig hoznak magukkal „okos ötleteket” is arról, hogy a pénzt mire kellene fordítani. „Az alapítvány hatása a WHO-ra hatalmas” – állította Laurie Garrett – „ha nem volnának ott, ha elmennének a pénzükkel, a kár súlyos lenne, és ennek mindenki túlságosan tudatában van.”

A gyógyszeripar befolyását a WHO előző elnöke, Margaret Chan azzal próbálta csökkenteni, hogy indítványozta, minden tagállam fizessen 10 százalékkal többet. Néhányan azonban tiltakoztak, így az eredeti kérésből 3 százalék lett.

Kritikusok amiatt aggódnak, hogy a Gates alapítvány az oltások és a gyógyszerek beadására fókuszál, ahelyett, hogy fenntartható közegészségügyi rendszerek kiépítésén dolgozna – ebből kifolyólag pedig túl közel áll a gyógyszeriparhoz.

A WHO a számtalan kritika ellenére kiáll a Gates alapítvány mellett, és továbbra is hivatalos partnerének tekinti.4

Botrányos kiűzetés Indiából

A fentiek ismeretében nem kis dolog, hogy az indiai kormány szankciókat vezetett be annak érdekében, hogy kizárhassa nemzeti egészségügyéből a külföldi mágnásokat. 2017-ben megtiltotta egyik legnagyobb közegészségügyi szervezetének, hogy pénzt fogadjon el a vakcinagyártókkal szövetséget alapító Gates-től.5

A hír valójában nem meglepő, ha ismerjük, mennyit veszített India a polio programon és milyen botrány kísért egy HPV tanulmányt is.

2012-ben mi is hírt adtunk arról, hogy a gyermekbénulás Indiában csupán statisztikai trükközés miatt látszott megszűnni; a bénulások száma valójában nem csökkent, hanem katasztrofálisan megnőtt, látszólag a nagyobb potenciájú oltások bevezetésével. Erről két aggódó indiai kutató számolt be tanulmányában, melyben felelősségre vonták a WHO-t, és a külföldi kezdőfinanszírozásokat és adományokat tették felelőssé a nemzeti egészségügyi tervek és költségvetés eltorzításáért. India sokat veszített: összesen 2,5 milliárd dollárt költött a polio eradikációjára (megsemmisítésére), a külföldi finanszírozóknál jóval többet. A rengeteg pénzért cserébe India egészség helyett sok-sok gondot kapott.

(A globális program legfőbb külföldi finanszírozója az Egyesült Államok volt világszerte 2 milliárd dollárral, a második pedig a Gates alapítvány 1,3 milliárddal. India tehát mindegyiküknél többet költött erre a célra.)6

Egy másik indiai botrány a PATH nonprofit szervezethez kötődik, mely rendszeresen kap adományokat a Gates alapítványtól. 2009-2010-ben már engedélyezett HPV oltásokkal megfigyelési kísérleteket végeztek India két tartományában, alacsony jövedelmű, nagyrészt törzsi családok gyermekein (10-14 éves lányok). Közülük 7 az oltást követően meghalt (a 23 ezerből), és az indiai kormány leállította a projektet.

A vizsgálat szerint a halálesetek nem álltak összefüggésben az oltással (állítják ezt úgy, hogy egyik esetben sem történt boncolás). Viszont mint kiderült, súlyosan megsértették a gyermekek jogait, mert azok nem kaptak megfelelő tájékoztatást, illetve sok esetben a szülők helyett a tanárok írták alá a beleegyező nyomtatványt, akkor is, ha a gyermek nem volt árva vagy nem állt gondnokság alatt. A kísérleteket végző szervezet (PATH) továbbá nem alkalmazott kontroll csoportot a kísérletben, nem rendelkezett szabályos engedélyekkel, és nem monitorozta illetve jelentette a mellékhatásokat. Egy helyi orvosi szaklapban úgy kommentálták az eseményeket, hogy „ez egy egyértelmű eset volt, amikor az indiaiakat kísérleti nyulakként használták.” 8 

Az indiai kormány pert helyezett kilátásba, de jogi akadályok miatt ezt nem tehette meg, ezért csak figyelmeztetést küldött a PATH-nak.7

A programot teljes egészében a Bill és Melinda Gates Alapítvány finanszírozta.

Ugyanebben az időben hasonló tanulmány készült Vietnam két tartományában, Ugandában és Peruban, szintén Gates-ék pénzéből. Mindegyik esetben az volt a cél, hogy magas átoltottságot érjenek el a kamaszlányok körében, s közben felmérjék, milyen okokból oltatják be őket a szülők, vagy tagadják meg az oltásokat.

A botrány után az indiai legfelső bíróság átfogó jelentést kért az országban eddig lezajlott klinikai vizsgálatokról, és úgy nyilatkozott, hogy miközben a külföldi vállalatok „a klinikai vizsgálatok mennyországaként kezelik Indiát, ez India számára pokolnak bizonyul”.7

2017-ben az indiai kormány megtiltotta legnagyobb közegészségügyi szervezetének, hogy külföldi adományokat fogadjon el. Korábban már több mint 11 ezer, kormányzattól független csoport veszítette el jogosultságát ugyanerre.

Mint hamarosan beszámolunk róla, nem kizárt, hogy Bill Gates keze van abban is, hogy 2018 őszén az összeomlás szélére került a világ legnagyobb presztizsű egészségügyi tudásbázisának fenntartója, a Cochrane Együttműködés is. Bővebben...

Forrás:
https://www.dr-rath-foundation.org/2019/01/world-health-organization-gates-foundation-now-second-largest-funder-after-u-s-government/
https://www.dr-rath-foundation.org/2018/10/wikipedia-the-george-soros-connection/ 
https://citizen2009.wordpress.com/george-soros-biotech/
https://www.politico.eu/article/bill-gates-who-most-powerful-doctor/
https://www.nytimes.com/2017/04/20/world/asia/india-health-nonprofit-gates-foundation.html
https://nebancs.hu/polio-gyermekbenulas/hirdessunk-gyozelmet-es-lepjunk-tovabb-.html
https://www.sciencemag.org/news/2013/09/indian-parliament-comes-down-hard-cervical-cancer-trial
https://www.quora.com/Is-it-true-that-Bill-Gates-faced-trial-in-India-for-illegally-testing-tribal-children-with-vaccines
https://www.washingtontimes.com/news/2014/apr/2/billionaire-george-soros-turns-cash-into-legalized/
http://katehon.com/837-george-soros-and-big-agriculture-move-the-marijuana-movement.html

Cimkék: : oltás, who, Bill Gates, Soros György