Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 269 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
  • Természetes és mesterséges immunizálás

    Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

    Bővebben
  • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

    Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

    ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

    Bővebben
  • Mi a normál flóra?

    Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

    Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
    Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
    Bővebben
  • Olvasóink írták

    Olvasóink írták

    Ismerd meg mások oltástörténeteit!
    Küldd el a sajátodat!

    Bővebben
  • Könyvajánló – VPK
    „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

    Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

    Bővebben

Blog

Merre tart a hullám?

3 waves with Viktor

Eltelt egy év. Egy igen furcsa év. Nehéz szavakba önteni azt, ami zajlik. Óhatatlanul Orwell klasszikusát kell újra idézem: A hatalom megtartásához „az uralkodó elmeállapotnak a szabályozott őrületnek kell lennie." A rendszer egyik alappillére az „állandó feszültség fenntartása."

„Elválik az ocsú a búzától.”

Az emberiség megmérettetik. Kemény erőpróbája ez hitnek, emberségnek, józanságnak. Nagy csalódások és új barátságok időszaka ez. Eddig józannak, megfontoltnak hitt embertársaink fordulnak el tőlünk, másik oldalon az összefogás reménysugara kezd kirajzolódni. Van, aki még mindig pártoskodik, bennrekedve a nekünk megásott (politikai) veremben, és vannak, akik újdonsült megvilágosodottként, döbbent zavarukban megszólalni sem bírnak. Tompa félelem ült rá az emberekre. A legnagyobb tábor a vírustól fél. Fél a haláltól, és ezért mindenbe belekapaszkodik, amit elé dob a rendszer. Mindegy, milyen áron, csak „meneküljek meg a haláltól”. „Bármilyen oltás jobb, mint a vírus.” Kétszínű lózungok csengenek fel, mint az, hogy „vigyázzunk egymásra”. Ami valójában arról szól, hogy vigyázz rám, de te megdögölhetsz. Hinni, elhitetni és végrehajtani. A prédikáció a médiumokból jön. Ha valaki be van kötve ezekre a csatornákra, egyszerűen nem képes józan döntést hozni. Ma a félelem irányít. A komplexebb összefüggések felfogása és értelmezése veszélyes. Olyannyira az, hogy szót sem kap, így nem is létezik.
Be kell, hogy valljam, bennem is van félelem. Ez a félelem egy jó nagy adag zavarodottsággal van átitatva. Nem a betegségtől félek. Attól a legkevésbé. Az én félelmem forrása maga a megfélemlített zombitömeg, akiket bármikor ráuszíthatnak a kiszemelt célcsoportra.
Csalódott is vagyok. Leginkább azért, mert sajnálom azokat az embertársaimat, akik a rendszer áldozatai lesznek, vagy már lettek. Azt gondolom, hogy a sorsunk nem most dőlt el – ki marad, ki megy. A Covid válság úgy tört ránk, hogy a kiválasztás időszaka már mögöttünk van. Aki érezte a hívást, az jött. Az információ elérhető volt. – Sok minden csak utólag nyer értelmet. – Mi megtettük, amit lehetett, de sohasem lehetünk elégedettek. A mostani zűrzavaros időszak a józan döntéseknek már nem enged teret. Egyszerűen már nem lehet jól dönteni. A kiválasztódás megtörtént. Ezért senkit ne hibáztassunk, ha rossz döntést hozott. Valamiért így kellett történnie. A mi feladatunk az, hogy mentsük a menthetőt, és ami most a legfontosabb: hogy összefogjunk!

A járvány elleni védekezés hatásossága

„Én a halálozások számát nézem elsősorban. Tehát a védekezés sikerét Magyarország emberéletekben méri" – érvelt Orbán Viktor tavaly szeptember 4-én.
„A védekezésnek a sikerét a halálesetek, illetve a megmentett életek számában tudjuk mérni" – folytatta a miniszterelnök egy hét múlva.
„Aki elkapja a betegséget, meg fogjuk gyógyítani”… március 16.3

Miniszterelnökünk fenti állításában nincs kivetnivaló. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy Magyarország a járványkezelésben csúfosan leszerepelt. Történetesen Európa sereghajtója lett.
Két dologban vezetjük a listát, az egyik a beadott oltások száma, a másik pedig a legtöbb elhalálozás.

A hullámok visszacsapnak – Avagy visszanyal a fagyi

Jelenlegi „járványunk” számos logikai bukfenccel, ellentmondással is büszkélkedhet.
Vegyük kronológiai sorrendbe az eseményeket (mindezt a teljesség igénye nélkül). A koronavírus járványt tavaly márciusában jelentették be. Ez volt az első hullámnak elkeresztelt valami. (Valójában az alábbi grafikont elnézve: gödör.) Visszamenőleg elemezve a történteket, nem volt tekinthető járványnak, legalábbis nem haladta meg a szezonális időszakra jellemző viszonyokat – akármennyire igyekezték a statisztikákat ki- ill. átfésülni (erről szakembereik lejjebb nyilatkoznak). Járvány ide – járvány oda, a statisztikák alapján hosszú évek legjobb halálozási mutatóit tudtuk felmutatni. A nyár szabadságban zajlott. Elült a hiszti, az emberek vidáman pancsikoltak a Balatonban. Szeptember elsejével Orbán Viktor bejelentette a második hullámot. Ha nehezen is, de beindult a gépezet – szinte óramű pontossággal. Kezdetben csak szállingóztak a betegek, majd november környékén tetőfokára hágott a járvány, immáron a második hullám.

Itt meg kell, hogy álljunk egy pillanatra, mert van pár dolog, amit nem hagyhatunk érintetlenül. Ilyen például az, hogy miért telítődtek a Covid osztályok. Rakjuk össze a képet. A háziorvosok nem láttak el Covid gyanús betegeket; akinél a legkisebb gyanú is felmerült, azt kórházba utalták. Nem nehéz látni azt, hogy ez milyen mértékben volt képes áldatlan állapotokat előidézni a kijelölt kórházakban. – Nem minden kórházban van Covid osztály. – Szinte előre látható volt a jelenség. Egyfajta tölcséreffektus zajlott le. Nem tisztem eldönteni azt, hogy ebből mennyi volt a valóban indokolt beutalás, de maga a helyzet kezelése borítékolta a zsúfoltság kialakulását. Egy belgyógyász orvos ismerősöm pedig arról számolt be, hogy az ő vidéki kórházukban alig volt beteg. – Beszéltem olyan e.ü. dolgozóval is, aki őrült állapotokról számolt be. – Volt példa erre is, arra is.

2020 decembere. Sorsdöntő pillanat érkezett el, megjelentek az első oltások. Először Nagy-Britanniában kezdtek oltani a Pfizer-BioNTech oltóanyagával. Szinte az oltással egy időben megjelent a „brit mutáns”. Ez a változat többszörösen (4-5-10 szeresen) fertőzőbb, mint elődei.4 5 Milyen érdekes az egybeesés! Pont akkor jelenik meg és rohamosan terjedni kezd egy mutáns törzs, amikor elkezdenek oltani? Aztán felbukkant a dél-afrikai, majd a brazil mutáns. Ezek csak úgy előugrottak, mint nyulak a kalapból – és nem tudjuk, mennyi nyúl van még bent.
Valójában az új mutációk felbukkanásai jó előre prognosztizálhatók. A jelenségről Geert Vanden Bossche beszél.10 11 (antigénbűn). A beoltottak nagy számban tünetmentes hordozóvá válhatnak, és terjeszthetik a kórt. Gyakorlatilag pont a hőn áhított nyájimmunitás ellen dolgoznak.
Dr. Oana Mihaela Secară főorvosnő, aki egy covid osztályt vezet Romániában a következőt nyilatkozta: „Az oltás a vírus terjedéséhez vezet. A természetes, immunitás jobban megvédi az embereket. A vakcina útlevél pedig orvosi alapok nélküli aberráció."48
Ismét érdemes elgondolkozni! Kormányunk – sok más kormánnyal karöltve – a minél szélesebb körű vakcinázásban látja a járványkezelés egyetlen módját. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy az oltásokkal olajat öntünk a tűzre.

Nekem az Egészséges erotika című magyar film egyik jelenete jutott eszembe. Ebben a bénázással előidézett tüzet azokkal a tűzoltókészülékekkel próbálták meg OLTANI, melyekben a lopott benzint tárolta a tűzvédelmi felelős... A nagy „organizálásnak” az lett a vége, hogy az egész „ladagyár” (ládagyár) leégett.

Jelenleg a harmadik hullámnak elkeresztelt időszakot éljük. Több, az orvostudomány történelme során feljegyzett járványtani tudásunkat, tapasztalatunkat egy karlendítéssel lesöpörték az asztalról. Lesöpörték azokat a legalapvetőbb etikai normákat is, miszerint kísérleti gyógyszereket nem alkalmazunk élesben, embereken. És ami talán a legfontosabb: járványban nem oltunk!

A kérdésem az, hogy mi változott meg a mai tudományban? Milyen új információk/tudás alapján lettek ezek a szabályok felülírva?

Miről árulkodnak a statisztikák?

Szeretném leszögezni, hogy az elemzésben a PCR tesztekre alapozott adatokat teljes mértékben figyelmen kívül hagytam, mivel azokat nem tartom használhatónak. Ezek a tesztek teljes mértékben fals, megbízhatatlan eredményeket mutatnak, és arra semmiféleképpen sem valók, amire és ahogy használták őket. – A teszt nem a vírust mutatja ki, hanem egy marker (például fehérje) jelenlétére utalhat. –„Nyilvánvaló, hogy ha egy vírust nem lehet megbízhatóan ellenőrizni, akkor értelemszerűen a társult betegség vagy halálesetek nem állapíthatók meg.”25 Tehát az így nyert adatok használhatatlanok. Továbbá, nem értek egyet azzal a teljesen tudománytalan, új betegségdefinícióval, illetve megközelítéssel sem, miszerint egy vírust vagy bármilyen mikroorganizmust hordozó személyt betegnek tekintsünk. Beteg az, aki a betegség tüneteit hordozza. Az, hogy ezzel az átveréssel a civileket meg lehet vezetni, azt el tudom fogadni, de azt, hogy a szakma is bedől ennek, azt már nem. – És ezt az egészségügyi törvényünkbe is betették!49

Indoklás: Az emberi biom rengeteg mikrobát tartalmaz. Ezek között vannak teljesen veszélytelen és komoly megbetegedéseket okozók is. Ez utóbbiak közé sorolható pl. a diftéria, különböző pneumococcus, streptococcus, meningococcus, staphylococcus, stb. törzsek. Ezek nyugalmi időszakban teljesen ártalmatlanok, szimbiózisban élnek velünk, nem okoznak megbetegedést. Ezek aránya meghatározó jelentőségű, ugyanis egymást is szabályozzák, kordában tartják, megakadályozva valamelyik dominanciáját. Probléma akkor van, amikor ez az egyensúly valamilyen külső vagy belső ok miatt felborul és egyik-másik ágens túlsúlyba kerül. De tudnunk kell azt is, hogy ezek a mikrobák fontos védelmi feladatot tölthetnek be az életünkben. Kiváltképp az igazi „keményfiúk”, akik a kívülről jövő betolakodókat is képesek távol tartani. És bizony ezt a szimbiózist egy-egy oltás felboríthatja – kiváltképp azok, amik egy bennünk élő organizmust vesznek célba (Pl.: pneumococcus, meningococcus, Hib, stb elleni oltások). Itt kell megjegyeznem, hogy ez a szemlélet eretnekségnek számít az általános orvoslás szemében. Aki nem hiszi, „kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!”
A gyorstesztekről nem is ejtek szót. Ami a csapvizet is pozitívnak méri, arra fölösleges időt fecsérelni.

Járvány a statisztikák fényében

„Én a halálozások számát nézem elsősorban. Tehát a védekezés sikerét Magyarország emberéletekben méri." (O.V.)
Első lépésként tekintsünk rá a KSH adatbázisa alapján elkészített grafikonokra (összes és népességarányos elhalálozás). Fel kell, hogy tegyük a kérdést: „Pistike! Bökj rá a grafikonon a járványos időszakra!” Pistike természetesen rossz helyre bök...

Nézzük kisebb időtávban:

Milyen hatással voltak az oltások a járvány alakulására?

Amit egészen biztosan kijelenthetünk, hogy „nem laposították a görbét”. Ha gonoszak akarunk lenni, akkor azt mondjuk, hogy inkább domborították. Itt újfent meg kell említenünk (nem lehet elégszer), hogy továbbra sincs boncolás. Most már több olyan esetről is tudunk, amikor az oltás másod-, harmadnapján vagy néhány héttel később az oltott ember meghalt. Az okok többnyire vérrögképződés/érelzáródás valamelyik fajtája, tehát trombózis, embólia, stroke, stb. Érdekes, hogy viszonylag rövid időn belül több hírességünk is rosszul lett vagy meghalt (neveket tiszteletből nem említek). Némelyikük indokolatlanul fiatalon, vagy idősen, de aktív élete ellenére. Az oltási státuszukat homály fedi. Amiben biztos vagyok, az az, hogy ha úgy haltak volna meg, hogy nincsenek, akkor intő példaként hozták volna fel őket: „Lám-lám, ezért kell oltani…”

Mindenesetre érdekes, hogy arányaiban a beadott oltások számával emelkedik az elhalálozások száma.
Magyarország a járványkezelésben két tekintetben kiemelkedő eredményeket ért el. Az egyik a beadott oltások száma, a másik pedig a halottak száma.13
Itt ismét érdemes némi kitérőt tennünk, ugyanis a grafikonok mást is elárulnak. Az első grafikonra, ami a „járvány” 2020. áprilisi kezdetétől indul, megállapíthatjuk, hogy Magyarországon nem volt első hullám. Szezonális jelenség zajlott le, pedig nagyon dolgoztak, hogy esetszámot gyártsanak, de minden erőlködés ellenére a járvány elmaradt. A második hullám volt valójában az első. A szigorú maszkviselés ellenére csak emelkedtek a számok. Nem védtek meg bennünket a maszkok.
A lélegeztetőgépen kezelt betegek nagyjából 95%-a meghal. Nem tisztem megítélni, hogy egy terápia, ami ilyen kevés sikerrel kecsegtet valóban jó irány-e vagy nem, mindenesetre elgondolkodtató.

Mi a helyzet más országokban?

A címre kattintva az Our World in Data oldalára jutunk, ahol az összes ország adatai elérhetőek. https://ourworldindata.org/covid-deaths

Hogyan készülnek a statisztikák?

A választ a mellékelt videókból megtudhatjuk. Müller Cecília és Merkely Béla készségesen el is magyarázza.

„Minálunk nagyon szigorú halálozási dokumentáció van. Mi oda számoljuk a Covid-dal meghaltaknak számát is, meg a Covidban meghaltaknak a számát is. Ha valakinél ki tudjuk mutatni a koronavírus betegséget, akkor sajnos egy Covid fertőzésnek vesszük, még akkor is, hogyha a halál oka például egy tüdőtumor, egy szívelégtelenség (riporter: vagy egy ejtőernyős baleset)… Alapvetően az a lényeg, … tehát ugye... A statisztika... Azt szoktuk elhinni, azt a statisztikát, amit mi magunk szoktunk otthon kreálni vagy hamisítani.” (Dr. Merkely Béla professzor)

Először is egy betegséget nem kimutatni kell, hanem szimptómák/tünetek alapján azonosítani. Amit Merkely kimutatásnak hív, az vélhetőleg a PCR teszt eredménye, amit úgy lehet csavarni, ahogy akarnak (például egy ejtőernyős balesetnél).

Újabb ismétlés: „A fertőzés nem egyenlő a megbetegedéssel.” (Eldöntöttem, hogy ezt a sort minden írásomba beleteszem, hátha jobban rögzül.)

Tehát hazudtunk, és továbbra is hazudunk. Szívdobbanás nélkül…
Az elhangzottak a Ptk. vagy a Btk. hatálya alá esnek?

A „hullám” terjedésről bővebben | elmélet – valóság – jövőkép

A járványok lezajlásával kapcsolatban meglehetősen vaskos irodalom van az emberiség birtokában. Ezekből azt tudhatjuk meg, hogy javarészt szezonális jelenségként zajlanak le – kiváltképp a fertőző légúti betegségek. Időszakuk jellemzően a kora tavaszra és késő őszre tehető. Ilyenkor a megbetegedések és halálozások száma megugrik. Azt is megfigyelték, hogy a járványok első hulláma a legsúlyosabb. Ez logikus is, hiszen egy új mikroba felbukkanása először mindig a fogékonyakat tizedeli meg. A második hullám már sokkal gyengébb, utána pedig minden visszaáll a normális kerékvágásba.
A mostani „járvány” teljes mértékben másképp viselkedik. Gyakorlatilag fordított módon. Az első hullám, mint ahogy azt már fentebb kiveséztük, nem volt hullám. A második erősebb volt, a harmadik pedig még erősebb. Ilyen a természetben nem fordul elő. A rendelkezésre álló adatok és információk alapján ki kell jelentenünk, hogy a harmadik hullám oltási hullám, pontosabban az oltásoknak köszönhető.

Jövőkép
Nem kell látnoknak lenni, hogy megjósolhassuk: amíg oltanak, addig igen magas halálozási adatok várhatók. Az oltási mellékhatások rizikócsoportját el fogjuk veszíteni. Természetesen mindegyiket covid halottnak fogják tekinteni. Amikor a kellő átoltottság meglesz, a beadott oltások száma lecsökken, majd abbamarad. A gyengébbek hamar elmennek, majd jön a génterápiás oltások mellékhatásának időszaka. A járványnak vége lesz. Az Isteni természet is besegít és jön a nyár, a meleg és a szezonális hatás is lecseng. Rengeteg betegségtípus fog felbukkanni, megszaporodni, amit már nem fognak a covid oltásokkal társítani. A kommunikáció a következő lesz: „Legyőztük a Covidot”, egy „újabb” sikertörténet az oltások számláján. „Voltak áldozataink, de ez eltörpül amellett, amit összességében az oltásokkal, emberéletekben nyertünk.”

Minden csak kommunikáció kérdése. El fogjuk hinni. Jöhetnek a szakcikkek, kitüntetések, miegymás...

Valójában sok értékes embertársunk nem lesz már köztünk, és az államadósságunk az egekben lesz (van). Ami már biztosnak látszik: a következő nemzedék is adósságot fog fizetni a kutyaütő politikusainknak köszönhetően.
Két dolog történhetett. Vagy ennyire hülyék a vezetőink és benyelték a horgot (meg lettek vezetve); vagy szándékosan csinálták, akár korrupció által. A legrosszabb változat az lehet, hogy egy nagy terv tudatos végrehajtói (elnézve a nyilatkozatok színvonalát, én ennek esélyét tartom a legvalószínűtlenebbnek. Bár ki tudja?). Valójában mindegy, hogy melyik történt. A lényeg azon van, hogy teljes mértékben alkalmatlanok a Nemzet vezetésére.

A jelenlegi politikai garnitúrából egy társaságnál látok némi fényt. Vagy a háttérhatalomhoz nem személyek, hanem székek kötődnek ezer szállal, s bárki beleül, szándéka ellenére idegenek szolgája lesz?

Számos videó elérhető az interneten, de kiragadok egyet, ami magyar felirattal is olvasható. Bizonyíték arra, hogy nem egyedi jelenségről beszélhetünk. Sokan kételkednek.

Oltások, Mellékhatások, Tragédiák

Az oltások súlyos mellékhatásairól itthon semmit nem lehet hallani. Megy a kussoltatás. Pedig, ha külföldön – ahol a beadott oltások száma még kevesebb is, mint nálunk – több ízben is beszámoltak róla, akkor nálunk is kell lennie. Egy németországi idősek otthonában a BioNTech/Pfizer első adag oltása után a 31 bentlakóból 8 meghalt.24 Az első halál az oltás után hat nappal következett be, melyet 14 nap múlva további öt embertársuk követett. Az időseknek demenciájuk volt, de jó egészségi állapotnak örvendtek. A napokban értesülhettünk az indiai filmipar egyik sztárjának, Viveknek a haláláról, aki 59 évesen az oltást követő napon szívproblémáival kórházba került és meghalt, pedig előzőleg minden tehetségével az oltás megbízhatóságára akarta felhívni a figyelmet.27 Lehetne sorolni a gyanúsabbnál gyanúsabb eseteket, amit most nem teszek. A hivatalos válasz mindig az, hogy „Az oltásnak nincs köze a halálhoz”. Valószínűleg sokunknak van közvetlen vagy közvetett tapasztalata is. Az interneten keresve, a különböző propaganda tartalmak alatt eszméletlen történetek látnak napvilágot. Saját magam olvastam egy propaganda videó alatt: A szomszéd anyuka (3 gyermekes) az oltás után büszkén mondta, hogy semmi baja, és még biciklizni is elment. Másnap meghalt.” Zárásként a saját családom tapasztalatát osztom meg. Egy hetvenes éveiben járó házaspár március első napjaiban megkapta az első oltást. Másnap mindketten ágynak dőltek, persze „coviddal”. A feleség önmagát úgy-ahogy képes volt ellátni, de férjét már nem, így ő kórházba került. Trombózissal és sztrókkal rövid időn belül meghalt. Az asszony néhány nap alatt jobban lett, de az oltás óta szívritmus-zavarral küzd, és egyedül maradt.

Konkrétan a Pfizer oltóanyagról tudható, hogy már a tesztelés során az oltást követő egy hétben 40%-kal nőtt a Covid megbetegedések száma. Egy dán tanulmány szerint is, az első két hétben 40%-kal megnőtt a fertőzések aránya, olyan otthonokban is, ahol addig nem volt jelen a betegség. Mivel joggal feltételezhető, hogy az oltások és a megbetegedések összefügnek (terjesztik a betegséget), ezért az oltás beadását követő két hétben elkülönítésre (karanténra) volna szükség.46
A dolog pikantériája, hogy időnként az elhalálozás után küldik ki a védettségi igazolványt.45

Itt lehet szemezgetni a további esetek közül: https://orvosokatisztanlatasert.hu/oltasaldozatok-beerkezett-hirek-3-cikk/
113 oldalas nemzetközi oltásáldozatokat bemutató gyűjtemény: Link

Margóra: A közösség is felelős. A társadalom morális szintjét tükrözi, hogy ismét a feláldozható emberi életek árán próbál a „csőcselék” felkapaszkodni, bízva abban, hogy őket nem éri utol a vég. Pedig aki menekül, azt utolérik! Mert senki nem a másik emberért oltat – ezt én nem tudom elhinni. Az oltások jól bevált nagy trükkje: Elhitetni az emberekkel, hogy ezzel másokat is védenek. Ez is egy olyan elmélet, amit soha senki nem bizonyított, de elhisszük. Jól hangzik, de a lényeg azon van, hogy „én védett vagyok”. Dogma. – „A műtét sikerült, de a beteg meghalt.”

Most akkor oltás vagy génterápia?

Magyarország néhány évvel ezelőtt nagy csinnadrattával elkötelezte magát a GMO-mentes mezőgazdaság mellett. Az elhatározás nagyon komolynak látszott, de tudható volt, hogy a döntésük hátterében nem a tudás volt az irányadó, hanem egyfajta trend, populizmus. Ennek ékes bizonyítéka, hogy most génterápiát erőltetnek az egész társadalomra.
Az AstraZeneca oltás betegtájékoztatója így fogalmaz35 47„Genetikailag módosított humán embrionális vese (human embryonic kidney, HEK) 293 sejtekben, rekombináns DNS-technológiával előállítva. Ez a gyógyszer genetikailag módosított organizmusokat (GMO) tartalmaz.”
A Pfizer és Moderna oltások az USA-ban génterápiás eszközként kerültek forgalomba az amerikai FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) által.17, 18
Az új oltások hatásmechanizmusuk tekintetében is eltérnek a hagyományos oltásoktól (kivétel a kínai SINOPHARM). Az oltás nem összehasonlítható egy szájon át bevitt élelmiszerrel. Egy oltásnál kiiktatásra kerülnek a természetes védelmi vonalaink. Az mRNS oltásoknál pedig egyfajta átprogramozás is történik. Ez egy olyan invazív beavatkozás, ami megfordíthatatlan. Egyszerű példával élve: ha a szájon át viszünk be valamit, amit szervezetünk ellenségként ismer fel, akkor jó esetben közvetlen reakcióval felöklendezzük, vagy széklettel kiürítjük. Az oltásokkal ellenben ami bejut, az benn marad.

Az emberek oltási kedve az intenzív oltási kampánynak köszönhetően egyre nő. A kampány javarészt megfélemlítésre alapozzák. Akinél a megfélemlítés nem jön be, ott az utazási lehetőségek megvonása vezet célhoz. Ki gondolná, hogy egyes embereknél a horvátországi nyaralás még az egészségügyi kockázatnál is fontosabb lehet?

Az oltások előtörténete

Ezzel a témával nem akartam foglalkozni, mert rengetek cikk, videó keletkezett a témában. Néhány fontos elemre azért mégis fel kell hívjam a figyelmet. Az mRNS technológiát a 2002-ben Kínában felbukkant SARS vírus elleni vakcina kifejlesztésénél alkalmazták először. Ezek a kísérletek eljutottak az állatkísérletekig is, melyekben patkányokat és vadászgörényeket használtak fel.37 38 Erőteljes immunválaszt sikerült kiváltaniuk az mRNS oltásoknak, de az összes patkány elpusztult, a görények pedig májkárosodást szenvedtek. Az állatkísérleteket és az oltások fejlesztését leállították. A technológiát most leporolták, és immár újragondolva, az állatkísérleteket kihagyva, az embereken kezdték alkalmazni, „élesben”.

Vírusszkeptikus vs. Vírusfan – Az nyer, aki hangosabb!

Sokan „kóstolgatják” dr. Tamasi Józsefet, hogy vírustagadó. A helyzet az, hogy akármit is írnak össze-vissza a különböző médiumokban, doktorunknak igaza van. Ezt a vírust bizony nem sikerült még fülöncsípni. Pedig egy mikroba izolációja ilyen esetben igen fontos lenne. Ha állítólag olyan fejlett a tudomány már, hogy ripsz-ropsz összedob egy mRNS oltást, akkor nehogy már egy vírus nyakon csípése ekkora feladat legyen! Pedig nagyon úgy néz ki, hogy az. Ugyanis amit úgy hívnak, hogy vírusizoláció, az a Covidot illetően mind a mai napig nem történt meg 30 31 32 (és valószínűleg nem is fog). Ez a vírus egy számítógépen létrehozott fiktív modell formájában létezik csak. – Néha az az érzésem, hogy szándékosan megy a ködösítés, ez is része a nagy tervnek – „Oszd meg és uralkodj.”

A főbb kritériumokat Robert Koch és Friedrich Loeffler bakteriológusok dolgozták ki 1884-ben – Koch-féle posztulátumokként kerültek be a köztudatba, melyeknek követelményei:

  • „A mikroorganizmus az adott betegség minden esetében jelen kell legyen, hiányozzon az egészségeseknél.
  • A mikroorganizmus színtenyészetben kimutatható legyen.
  • A kitenyésztett mikroorganizmust érzékeny állatba oltva ki lehessen váltani a betegséget.
  • A mikroorganizmus színtenyészetben kitenyészthető legyen a kísérleti állatból.”

Tudósaink azt mondják, hogy nem minden esetben szükséges a teljes izoláció. Fogadjuk el, hogy ez így van. De akkor miért nyilatkozzák azt úton-útfélen, hogy sikerült izolálni a SARS CoV-2 vírust? Ezt viszont nem tudom elfogadni. Úgy gondolom, az, hogy sikerült-e izolálni a kórokozót, bináris kérdés. Igen vagy Nem.

1 millió eurós sikerdíj annak, aki elsőként izolálja a SARS CoV-2 vírust

Egy Samuel Eckert29 nevű úriember honlapján 1 millió Eurót ajánlott fel annak, aki tudományos dokumentációkkal bemutatja, bizonyítja az új koronavírus létezését.

Hát akkor lehet jelentkezni! Hajrá!

Etikus oltások

Müller Cecília: „Etikai kötelezettség az oltás”34

Mennyire etikai kérdés az, hogy valaki egy etikailag kifogásolható oltást vegyen fel?
Amióta kiderült, hogy az oltások előállításánál emberi abortumokból nyert sejteket is felhasználnak, állandó vita tárgyát képezi, hogy mennyire etikus ilyen oltásokat készíteni. Etikai szempontból három részre oszthatók az oltások: 1. Használnak abortum sejtvonalat; 2. Csak a kifejlesztés során használtak; 3. Nem használnak semmilyen módon emberi magzatokból származó sejtvonalakat. Bővebben 2011-ben foglalkoztunk a kérdéssel.33 Annyi kiegészítés szükséges még, hogy a szóban forgó oltások már újabb magzati sejtvonalakat használnak.
A mellékelt táblázatot a Charlotte Lozier Intézet tette közzé36. Ebből kiderül, hogy egyedül a kínai SINOPHARM tekinthető etikai szempontból tiszta oltásnak. A Sputnik, AstraZeneca, Janssen a laboratóriumi fejlesztés és a gyártás során is használ magzati sejtvonalakat – a Pfizer, Moderna kizárólag a fejlesztés során.

Hogy érthetővé tegyük, hogy mi ezzel a gond:
A tudomány emberei hajlamosak elbagatellizálni ezt a kérdést, pedig az etikai aggályok nem alaptalanok. Mi is a baj ezekkel a sejtekkel? Először is, hogy elölt emberi magzatokból származnak. Tüdő, vese és egyéb szervekből származó sejteket, melyeket egy úgynevezett passzálásos technológiával bírnak újra és újra szaporodásra. A keletkezett sejtek elviekben nem tartalmaznak már a kiindulási alapot jelentő magzatból egy darabot sem, viszont egy genetikailag teljesen azonos sejt jön létre. Gyakorlatilag pontos mása az eredetinek. Így közvetett módon életben tartjuk azt a szövetmintát. Vannak kultúrák, ahol ez hullagyalázásnak számít. Ahol a gyártás során is használnak ilyen sejteket, ott óhatatlanul valamilyen mértékben belekerül az oltóanyagba is. Tökéletes tisztítás nem létezik. A véleményemet már többször leírtam ezen a médiumon: „Az újkori kannibalizmus egyik formája ez.”

Akik spirituális vagy energetikai oldalról közelítenek az élethez, azoknak nem kell magyarázni, miféle bűn ez. Mégiscsak emberölés árán valósul meg! Továbbá: akaratán kívül senkinek a végtisztessége nem áldozható fel egy közösség érdekében. Még akkor sem, ha ez bizonyítható módon a többség javára is válna (de nincs így). A háborús hősökkel szemben ezek előtt a magzati áldozatok előtt ki tiszteleg?

Érdekességként hadd leplezzem le a Google, azon belül a YouTube irányelveiben1 található diszkriminatív szabályokat. Például: „Ne tegyél közzé olyan tartalmat a YouTube-on, amelyben az alábbiak bármelyike megtalálható:” „Arra vonatkozó állítás, hogy a COVID-19 elleni védőoltás magzati szövetet tartalmaz” „Arra vonatkozó állítás, hogy valamely jóváhagyott COVID-19 elleni védőoltás az összetevők listáján nem szereplő anyagokat, például magzati eredetű biológiai anyagot (magzati szövetet vagy sejtvonalat) vagy állati eredetű termékeket tartalmaz.”
Mint az fentebb kiderült, az oltások többsége használ magzati sejtvonalakat.

 

Politikai párhuzamok – Kálvária

A sötétség folyamatosan hadban áll a fénnyel. Jómagam évek óta követem azt az elvet, miszerint: a gonoszság mindig arról ismerhető fel, hogy bonyolult, és mindig feltételeket szab. Ezzel szemben a jó többnyire egyszerű.
A következőkben négy témát szeretnék fölvillantani, afféle gondolatébresztőnek. A választott témák azt az érzést kelthetik, mintha a világ a feje tetején állna. Ergo = egy fordított világban élnénk, és minden csak látszat szintjén, manipulálva működik.

Fordított világ

Imádom a konteókat és a különböző összesküvés-elméleteket. Ezek gyakran elsőre őrültségnek látszanak, aztán az idő múlásával elkezd árnyaltabbá válni a kép.
Ilyen volt az amerikai választások elcsalása is. Hazai, nagyon okos elemzőink, olykor cinikusan, de nagyon magabiztosan állították, hogy „aki veszít, az mindig vádolja a másikat, hogy csalt”. Aki nyomon követte az eseményeket, az láthatta, hogy mi folyik az USA-ban. Nyilvánvaló volt a demokraták csalása. Amerika Trump-ot szavazta meg. A postai úton történt szavazatokkal arrogáns módon szinte egy nap alatt megfordították az eredményt, úgy, hogy rekordszámú szavazat érkezett be. Az USA történelme során messze a legnagyobb (még a halottak is szavaztak42). Ha ez nem sikerült volna, akkor lehetséges, hogy lángban állna most a világ. Valószínűleg ezt Trump elnök is látta. A demokrata erők a világelit segítsége nélkül nem tudták volna céljukat elérni. Mindenki számára kirajzolódott, hogy hányadán állunk, és mi az a rend, amit az elit akar, és ha kell, tűzzel-vassal elér. Ezt az állítást már nem kell tovább magyarázni. A Time magazin hasábjain 2021. február 4-én közzétett írás feltárja a történteket39, ami tömören arról szól, hogy „hazudtunk, csaltunk, viszályt szítottunk, hamisítottunk, mindezt a demokrácia érdekében”. Egy összeesküvéssel, a demokratikus módszereket félretolva, bele kellett avatkozni a választásokba, hogy megmentsék Amerikát és a demokráciát (Trump-tól). A lap mindezt úgy tálalja, hogy ezt az amerikai emberek érdekében, a demokrácia megmentésért tették.
Trump megosztó személyisége ellenére az USA egyik, ha nem a legeredményesebb elnöke volt. Helyére rántotta az USA gazdaságát, csökkent a munkanélküliség, visszaállította az USA érdekeit, a belső gazdaságot védő vámokat, és beszüntetett minden háborút, amiben az USA érintett volt. A legnagyobb „hiba, amit elkövethetett”, az volt, hogy a FED-et, az amerikai pénzkibocsátás jogát újra állami hatáskörbe helyezte40 (Kennedy is megpróbálta, ez volt a veszte). És hogy megértsük világunk ellentmondásait, elődje a demokrata Obama elnök, aki elnöksége alatt csak 8 napot nem háborúzott, Nobel-béke díjat kapott. Akárcsak az a Henry Kissinger,41 akinek nevéhez több háborús és emberiség ellen elkövetett bűntett tapad, és a fejlődő országok kiszipolyozásáról szóló titkos dokumentum, a Kissinger-jelentés szellemi atyja.41
Meggyőződésem, hogy a koronavírus járvány szálai is ehhez az elithez vezetnek.

Lapos a Föld?

Az oltáselleneseket gyakran bélyegzik meg azzal, hogy „fényevők”, „lapos Föld hívők”… Leszögezem, nekem a golyó szimpatikusabb, de… A téma akkor kezdett érdekelni, amikor szembesültem azzal, hogy az ENSZ, és csatlósszervezete, a WHO is egy 1893-ban, Alexander Gleason által megrajzolt lapos földet jelenít meg emblémájában. Ez nem egyszerű fölülnézeti megjelenítése a földgolyónak, mivel a déli félteke kontinensei is teljes egészében látszanak. Az Antarktisz pedig hiányzik róla – mint ahogy a lapos Föld ábrázolásokról is. Az elmélet szerint a lapos Földet az örök jég birodalma határolja, az Antarktisz önálló kontinensként nem létezik.
Tudjuk, hogy ezeket a szervezeteket a világelit hozta létre. Vajon miért használják ezt az ábrázolásmódot, miben hisznek, mit tudnak ők, amit mi nem?
És még néhány furcsaság: repülőjáratok a világban p1 p2 p3
Klaus Schwab a Világgazdasági Fórum vezetője új világrendről beszél, melynek vezető testülete az ENSZ lenne. A kérdésem csak az feléjük: Hogyan vagy miként tekintenek ők a lapos Földre?

Krisztus és a farizeusok vitája

Tudom, hogy érzékeny területre tévedtem, de nem tudom kikerülni. Megpróbálok tényszerűen bánni a meglévő információval, csapongástól, érzelmektől mentesen.
A Krisztusi minta harca időről időre lejátszódik a világunkban. Nem könnyű észrevenni a „jeleket”, de aki figyel, az kis ráhangolódás után képes lesz felismerni őket. Idézzük fel a történet lényegét, ami egyben tanítás is. Krisztus több ízben vitatkozik az akkori világ helyi szellemi vezetőivel, megmondóival, akik a farizeusok voltak. Ők voltak a zsidóság írástudó, értelmiségi elitje. Ezekből a vitákból kirajzolódik az az ideológiai különbség, ami napjainkban is a viták alapját képezi. A józan tisztaság vitázik a sötét, gőgös dogmákkal. Krisztus akármit mondott, nem értették meg. A viták vége az lett, hogy a zsidó elit addig ármánykodott, míg végül kereszthalálra küldte Jézust. És hogy a módszerekről is szót ejtsünk, még a választás illúzióját is megadták – Barabás vagy Jézus. Nagyjából így működnek a választások most is.
A következő idézet mindent elmond, ami fontos lehet nekünk. Különbséget tesz az Ószövetség és az Újszövetség istenképe között. (Ezt az ellentmondást az egyház a különböző zsinatok által igyekezett feloldani, de szerintem nem lehet). Jézusnak ezért kellett meghalni:

„Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja. 45 Mivel pedig én az igazságot mondom, nem hisztek nekem. 46 Közületek ki tud rám bűnt bizonyítani? Ha az igazságot mondom, miért nem hisztek nekem? 47 Aki az Istentől van, hallja az Isten beszédeit; ti azért nem halljátok, mert nem az Istentől valók vagytok.”
János 8 44-47 (43)

Akit érdekel, olvasson bele az Ószövetség történeteibe is, immáron ezzel a szemlélettel. Jézus igazat szólt.
Semmelweis történetét mindenki ismeri. De hogy jön ő ide? Hát úgy, hogy ő is egy krisztusi kálvárián ment keresztül, és a vége ugyanaz lett. Tanaiért a kor „farizeusai” – írástudói, orvosai, tudósai – kiátkozták, megvetették, majd megölték. Mindezek után fölemelték és piedesztára emelték azok, akik halálba küldték, és tagadják, hogy szó szerint agyonverték volna.
Jézus jeruzsálemi bevonulásakor hallhattuk a farizeusok szájából: „Mi jó származhat Galileából?” (a gojok – idegenek – földjéről). Jézus nem volt közéjük való, ezért ölhették meg. Ha nem így lett volna, akkor saját törvényeiket sértették volna meg. A Talmud szerint a goj nem ember. Mózes kőtáblái értelmében az emberölés bűn. Ezt az ellentmondást a katolicizmus egyházba szervezésekor megváltoztatták és különböző hatalmi érdekek mentén végül is megszületett a zsidó Jézus. Nem tárgya írásomnak Jézus származásának kiderítése, de ahhoz, hogy részben közelítsünk az igazsághoz és példám megértéséhez, mégis szükség van pár adatra, amit biztosan kijelenthetünk a rendelkezésre álló adatok felhasználásával. A torinói-lepel vizsgálatai alapján Jézus kaukázusi rasszhoz volt sorolható, a maga 180 cm-es magasságával, ami abban a korban meglehetősen magasnak számított, és akár előkelő származásra is utalhatott.

Mi a párhuzam a két történetben:1. Tanítás, egyfajta kinyilatkoztatás, 2. Az elit elutasítja, féltékeny, majd a prófétát megöli, likvidálja, 3. Végül az áldozatot felemeli, küldetését és életművét utólag átszabja, a maga céljaira felhasználja.
Remélem érthetővé vált, miként fér meg az Isten-ördög párosítás a mai világunkban.
Korunk istene a tudomány. Nem nehéz párhuzamot találni a farizeusokkal. Farizeusok = Tudomány. A tudomány oltárán nem létezik a lélek, nem létezik Isten, csak az anyag és a ráció. Az új szentháromság a tudomány, a hatalom és a pénz. Valójában ez maga az Ördög vagy az Antikrisztus.
Számos példát lehetne kiragadni világunkból, Gandhitól Anthony de Mello atyáig. Sokat tanulhatunk belőlük, és általuk érthetjük meg ezt a korszakot, melyet a hinduk a Kali-juga korszakának neveznek. Az emberiség utolsó, és legromlottabb időszaka ez, amit a lelki sötétség, az erőszak és képmutatás jellemez. Az időszak végén általános kataklizma zajlik le, melynek során Visnu utolsó avatárája, Kalki elpusztítja a világot, és kezdetét veszi egy újabb ciklus a Szatja-jugával. A Szatja-juga a hinduizmus idő-körforgásában az első korszak, az aranykor, az igazság kora. Érdemes megfigyelni, hogy mennyire összecseng ez János Jelenések könyvének leírásával. Értelmezhetjük úgy is, hogy az emberiség visszatér egy olyan megtisztult állapotba, ami egy újrakezdés által valósul meg.

Harmadik világháború

A hadüzenetről szóló döntést soha nem az emberek, a Nép hozta meg, egyszerűen mindig belerángatott minket az uralkodó elit. Mindegy, hogy a hazát védtük vagy a családunkat, az uszítást soha nem az egyszerű ember kezdte.

A következő eszmefuttatás egy fikció. Olyan elképzelés, ami egyfajta logikai forgatókönyvként szolgálhat annak az elitnek, aki eljutott a hatalom azon szintjére, amikor karnyújtásnyi távolságra került a világuralom megszerzéséhez. Ez már az a szint, amit földi halandó, a megfelelő szakrális felkészítés/beavatás nélkül nem tud beteljesíteni azon a szinten, ami mindenkinek jó lehet (ez meggyőződésem, egyszerűen nem erre lettünk tervezve). Amennyiben ez nem így történik, biztosra vehető az emberi ego felülkerekedése és a teljes leuralás irányába való elhajlás. Az ősi uralkodók kiválasztására és szakrális felkészítésére az arra hivatottak kiemelt figyelmet fordítottak. – A hírnévvel járó terheket igen nehezen viseli ez emberi lélek, sokan össze is omlanak alattuk. – A sok munkával és ármánykodással megszerzett hatalom megszilárdítását ez a „Nagy Úr” nem akarja kitenni a különböző nemzetek politikai szeszélyeinek.
Első körben egy olyan politikai rendszert kell bevezetni mindenhol, ahol folyamatosan fent lehet tartani a feszültséget. A mai demokrácia négyévenkéni választásokra alapuló rendszere mindenre jó, csak nyugodt, megszilárdított kormányzásra nem. Az egymással való acsarkodás, a harc a hatalomért, a világi javakért teljesen leköti az energiákat. Egyszerűen nem lehet józanul kormányozni. Egy ilyen rendszer tökéletesen alkalmas arra, hogy a háttérben egyengessék a jövő autokráciáját.
Első lépésként egy olyan pénzrendszert kell létrehozni, amit idővel könnyű leválasztani a stabil fedezetekről, mint a gazdaság vagy az arany. Ez a bankrendszer és a tőzsdék létrejöttével megtörtént. Az első két világháború a régi nagy uralkodóházak felszámolásával kezdődött. Ezzel lehetett megalapozni a demokráciákat. A régi uralkodóházaknak nem voltak evilági főnökeik, így nehéz lett volna behódoltatni őket, ezért veszniük kellett. A kommunizmus is egy próbálkozás volt, ami csak részsikert hozott. Nyugaton más szisztémával próbálkoztak. Ott egyfajta puha élet alakult ki, ami sokkal inkább befolyásolhatóbb, mint az erősen átideologizált kommunista rendszerek. Ez utóbbit meg kellett szüntetni. A bankrendszer, némi ügynöki segítséggel, sikeresen eladósította ezeket az országokat és be lehetett vezetni az irányított demokráciát. Elkezdődött a célirányos szabadrablás, mely fontos eleme volt a zűrzavar keltésének. Ezért nem tudott egyik volt kommunista országban sem hatalomra kerülni egy józan elit. A következő lépés az Európai Unió létrehozása volt. Tökéletes megoldás arra, hogy a nemzetek függetlenségét végleg megszüntessék, továbbá újabb konfliktusok forrását jelentse. Közben a független, önfenntartásra képes nemzeti ipart mindenhol megszüntették vagy kihelyezték idegen országokba, így az államok gazdasági szerepe gyakorlatilag megszűnt. Például Magyarország „beültető”, alacsony hozzáadott értéket előállító országnak lett besorolva, spanyol eperrel és uborkával, holland sertéssel és hagymával, stb. Az országok képtelenekké váltak a stratégiai értelemben vett független önellátásra. Kiszolgáltatottságuk révén, lobbierejük nagymértékben csökkent. A kialakult helyzetben értelmét vesztette az országok elleni háborúk indítása. Létrejött egy globális világ, aminek az optimális működtetéséhez egy Világkormány létrehozása vált szükségessé. Annak idején az ENSZ a különböző alegységeivel, mint pl. a WHO, UNESCO ezzel a szándékkal lett megalapítva.
Elérkeztünk napjainkhoz. Mi lenne a következő logikus lépés?
A technológia fejlődése a jövőben kevesebb, de annál inkább képzett munkaerőt fog igényelni. Egyszerűen nincs szükség ennyi emberre. … Elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor a racionalitás, az ego vagy számítógépes program (M.I.) megadja a választ a kérdésre: Ki az ellensége ennek az új világnak?

Az EMBER!

Azon belül: A GONDOLKODÓ EMBER. Ez az a típus, mely képes az önszerveződésre és arra, hogy bármilyen hatalmi struktúrát idővel megdöntsön.

A cél elérése érdekében milyen lépések lennének szükségesek? A WHO programja erre választ ad: gender ideológia, az abortuszok népszerűsítése, az azonos nemű és transznemű élet elfogadtatása és népszerűsítése, a védőoltási programok végrehajtása (természetes immunrendszert befolyásoló, gyengítő vagy sterilizáló beavatkozásokkal).
Hogy tudom hatékonyabbá tenni a folyamatot?
A tudomány vívmányait felhasználva, tömeges genetikai mintavételezéssel, rasszspecifikus eljárások kifejlesztésével tömeges egészségügyi beavatkozásokat eszközölve. A cél a teljes lakosság bevonása a programokba. (A PCR teszt genetikai mintavételezésen alapul.)

Az eszmefuttatás végére értünk. Természetesen ez csak egy logikusnak tűnő, de valójában nem megtörtént utazás volt. Vagy…?
Mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét vagy pszichológusát!

Záró szösszenetnek hadd idézzek egy hatéves és egy nyolcéves gyermeket, akik hírbemondósat játszottak:
„Orbán Viktor a főnökével együtt azt mondta, hogy neki van igaza, mert a többiek kevesebben vannak.”
„Az oltás gyengébb, mint a másfél méter.”
„Valaki beleesett a vízbe, és koronavírusban meghalt.”
„Orbán Viktor azt mondta, hogy a járványnak akkor lesz vége, ha mindenki meghal.”
„Orbán Viktor azt mondta: Amióta permeteznek… ümmm… lebuktam.”

  1. - Youtube irányelvei: https://support.google.com/youtube/answer/9891785?hl=hu&ref_topic=9282436
  2. - https://www.szabadeuropa.hu/a/visszamenoleg-is-szazaval-jelennek-meg-uj-halottak-a-statisztikaban/31155526.html
  3. - Orbán Viktor 2020. márc. 16. https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/788874521872733/
  4. - https://telex.hu/koronavirus/2020/12/21/koronavirus-uj-mutacio-anglia-mennyire-veszelyes-vakcina-gyors-terjedes
  5. - https://www.lshtm.ac.uk/newsevents/news/2021/b117-variant-linked-55-higher-mortality-compared-other-strains-sars-cov-2
  6. - https://www.ecdc.europa.eu/en/cases-2019-ncov-eueea
  7. - https://ourworldindata.org/covid-vaccinations
  8. - https://ourworldindata.org/covid-deaths
  9. - https://www.samueleckert.net/isolat-truth-fund/
  10. - https://www.youtube.com/watch?v=ZJZxiNxYLpc&t=800s
  11. - https://www.youtube.com/watch?v=w-PrY-caOyM
  12. - https://www.youtube.com/watch?v=qRDR4OFsbbE
  13. - https://hu.wikipedia.org/wiki/Covid19-koronav%C3%ADrus-j%C3%A1rv%C3%A1ny_Magyarorsz%C3%A1gon
  14. - https://blog.atlatszo.hu/2021/01/sok-esetben-nem-a-koronavirus-hanem-korhazi-fertozesek-okozzak-a-koronas-betegek-halalat/
  15. - https://nebancs.hu/pneumococcus/prevenar-cseberbol-verembe-.html
  16. - https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/public/extensions/COVID-19/vaccine-tracker.html#uptake-tab
  17. - https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1776985/000119312519241112/d635330df1.htm
  18. - https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1682852/000168285220000017/mrna-20200630.htm#i8ebe2c9c2ccd487c851f72dd23b1630b_121
  19. - https://videa.hu/videok/film-animacio/egeszseges-erotika-1985.-egeszsegeserotika-dllscBeIqMXVPxyT
  20. - Orvosok nyilatkoznak: https://odysee.com/@7mennydorges:6/Covid-19-vakcin%C3%A1k---hallgassa-meg-a-szak%C3%A9rt%C5%91ket!:2
  21. - Oltási kedv KDH: https://www.ksh.hu/heti-monitor/covid.html
  22. - Müller Cecília 1 https://www.youtube.com/watch?v=QBkP-wQeKKI
  23. - Müller Cecília 2 https://www.youtube.com/watch?v=l2hgvBYseW4
  24. - https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/
  25. - Kary Mallis: https://www.youtube.com/watch?v=0ogPbJzqtZM
  26. - https://www.portfolio.hu/uzlet/20210214/mennyibe-kerulnek-a-koronavirus-vakcinak-es-miert-tizszer-olyan-draga-a-kinai-mint-az-astrazeneca-vakcina-469746
  27. - https://in.news.yahoo.com/actor-vivek-cardiac-arrest-not-124035420.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAANFzysCZOtO8rmSlIlb_0rx4p2_qVpb2tVjiIP4OJO493p6G8esYKh88250QyvLjelb-KOBDk8nXywbS5mWNl9cybSSfmPbVqM83oYlGGUek-Z4f2jIBZkH1-bP_7lv9gZi22YGDkLWEinr0w_MqnLO8AAnp_7QLScJizpJSX7Ae
  28. - https://principia-scientific.com/covid-19-vaccine-not-possible-for-a-virus-not-yet-identified/
  29. - https://www.samueleckert.net/isolat-truth-fund/
  30. - https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/
  31. - https://peopleforjusticecanada.com/2021/01/05/canadian-public-health-officials-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification-performed-anywhere-ever/?fbclid=IwAR1dlbQ1TiAwCSSjZBhFu3fymSGVeqIs3jeyWwxtNytYWw3-GShoJnZekpU
  32. - https://www.bitchute.com/video/dX0wqs2xbM05/
  33. - https://nebancs.hu/vallas-etika/vatikani-level-.html
  34. - https://index.hu/belfold/2021/04/19/belfold-koronavirus-magyarorszag-operativ-torzs/
  35. - https://www.szentmargitkorhaz.hu/wp-content/uploads/2021/03/Tajekoztatas-AstraZeneca-vakcinaval-kapcsolatban-oltottak-szamara-1.pdf
  36. - https://lozierinstitute.org/what-you-need-to-know-about-the-covid-19-vaccine/?mkt_tok=OTA3LU9EWS0wNTEAAAF77cW0QTZfX6w6EJtnfMVgkeHFwWe-EZPwY-OsPpxHygTl2c714PgXnpwtlSUiOaPuLUYChyEEEJr4tNsRLJwyYajK02FlpcBpzf7nQzn9cT7HvBB1
  37. - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3335060/
  38. - https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC525089/
  39. - https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202104
  40. - https://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/
  41. - https://nebancs.hu/cikkek/multidezo/297-a-nepessegszabalyozas-titkos-indokai-es-modszerei.html
  42. - https://888.hu/amerika-london-parizs/halottak-is-szavaztak-az-elnokvalasztason-4281818/
  43. - https://www.bible.com/hu/bible/1239/JHN.8.HUNB
  44. - https://www.youtube.com/watch?v=y2gb7z87eSk
  45. - https://24.hu/belfold/2021/03/17/koronavirus-elhunyt-ferfi-vedettsegi-igazolvany/
  46. - https://www.bmj.com/content/372/bmj.n783/rr
  47. - AstraZeneca oltás betegtájékoztatója
  48. - https://informatialibera.ro/hu/a-covid-osztalyon-dolgozo-foorvos-asszony-szembemegy-a-hivatalos-hazugsagaradattal-a-harmadik-hullamot-maguk-az-oltasok-okoztak/
  49. - https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99700154.TV#pr608id