Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 178 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Híreink

Vásárlási szerződés

Ez a dokumentum tartalmazza a nebancs.hu online áruházában történő vásárlás jogi feltételeit. A megrendelése feladásával elfogadja a szerződésben leírtakat is, ezért az alábbi pontokat feltétlenül olvassa el!
 1. Általános rendelkezések: A nebancs.hu online áruháza a Nebáncsvirág Egyesület internetes adatbázisa, amely tartalmi szempontból többszörösen jogi védelem alatt áll. A nebancs.hu honlapján keresztül történt elektronikus rendeléssel a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Nebáncsvirág Egyesület és a rendelést leadó magánszemély, intézmény vagy cég között. A Megrendelő a rendelés adatait összesítő oldalon a vásárlási feltételek elfogadását jelző négyzet kipipálásával fogadja el a szerződés feltételeit. Enélkül a vásárlás nem valósulhat meg.
 2. Szerződő felek azonosítása: A vásárlási szerződés a Nebáncsvirág Egyesület és a Megrendelő között jön létre. A Nebáncsvirág Egyesület csak a http://nebancs.hu címen, a cég logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes honlapon keresztül leadott rendelésekért felel. A Megrendelő a Pénztárnál feltüntetett „megrendelési adatok megadása" kitöltésével adja meg vásárlási adatait, a Nebáncsvirág Egyesület ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli. A Nebáncsvirág Egyesület a nyilvánvalóan hibás vagy hamis megrendelést jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.
 3. Árak: A termékek adatlapján feltüntetett nebancs.hu ár a kiadvány ajánlati ára. Ez az ár csak a felek közös egyetértésével módosítható.
 4. Nebáncsvirág Egyesület felelősségvállalása: A Nebáncsvirág Egyesület tevékenységének megvalósításához a termékkínálat és a szállítás terén partnerekkel működik együtt, így a vásárlási szerződés teljesülését e partnerek szerződéses teljesítése is befolyásolja. Kizárólag minőségi kifogás esetén (pl. nyomdahiba, kötési hiba) áll módunkban a megrendelt árut kicserélni.Belföldi szállítás, illetve belföldről történő rendelés esetén szállító partnerünk, a Magyar Posta zRt. juttatja el a Megrendelőhöz a csomagokat, amelyekért azok kézhezvételéig felelősséget vállal.
 5. A Megrendelő felelősségvállalása: A Megrendelő kijelenti, hogy e dokumentumok tartalmát ismeri, tudomásul veszi, valamint rendelése(i) véglegesítésével jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa véglegesített rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a Megrendelő megtéríti a Nebáncsvirág Egyesület számára.
 6. A szerződés hatálya: Jelen szerződés a Megrendelés gomb lenyomásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Csak a rendelés visszaigazolásával válik a megrendelés érvényessé! A Nebáncsvirág Egyesület rendszere minden érvényes rendelést automatikusan visszaigazol közvetlenül a feladás után a képernyőn megjelenő üzenetben, illetve e-mailben. A megrendelést tekintse érvényesnek akkor is, ha olvasta az erre vonatkozó üzenetet, de a visszaigazoló e-mailt valamilyen oknál fogva nem kapta meg. Kérjük, feltétlenül jelezze e-mailben, ha nem kapott visszaigazoló levelet!
 7. Az elállás joga: A Megrendelő jogosult a megrendelés véglegesítése után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény számára történő feladása előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást írásban kell az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt a Nebáncsvirág Egyesület visszajelezte. Az elállási jogról részletesebben a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendeletben olvashat.
 8. Kapcsolódó jogszabályok: A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a 15/1989. (IX. 7.) KeM r., 17/1999. (II. 5.) Korm. r., 18/1999. (II. 5.) Korm. r., 2001. évi CVIII. tv. az irányadók.