Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 219 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Médiatár

Bethany csodálatos gyógyulása

„A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt." (Thomas Edison)

Röplabdázás közben szögbe lépett, ezért az akkor tizenhárom éves amerikai lánynak, Bethany Hagensennek tetanusz elleni oltást adtak.

Az oltástól néhány hónapon belül csípőtől lefelé teljesen lebénult, és többek között komplex regionális fájdalom szindrómát (RSD), fibromyalgiát (lágyrész reumatizmus), csontritkulást és Ehlers Danlos szindrómát diagnosztizáltak nála. (Utóbbi a kötőszövet ritka betegsége, mely szokatlanul hajlékony ízületeket, nagyon nyúlékony bőrt és sérülékeny szöveteket eredményez. A csontritkulással együtt elismerten gyógyíthatatlan betegség.)

Az orvosok minden próbálkozása kudarcot vallott, sőt, egyes kezelések több kárt, mint hasznot hoztak. Miután már több mint két évet töltött kerekesszékben és állandó, csillapíthatatlan fájdalmak kínozták, saját elhatározásból egyik napról a másikra áttért a százszázalékos nyers vegán étrendre.

Ami ezután következett, messze meghaladta a legmerészebb elvárásait is. Mindössze hét hónappal az életmódváltás után önállóan tudott járni és lassan minden tünete megszűnt.

Ezen az amatőr felvételen Bethany egy nyerskosztos találkozón mesél csodálatos gyógyulásáról, melyről dokumentumfilm is készül. A filmben neves szakértők beszélnek majd testünk öngyógyító folyamatairól.

Annak ellenére, hogy időről időre divattá válik egy-egy diéta követése, és számos csodálatos gyógyulásról hallhattunk már ezekkel kapcsolatban, a táplálkozástan méltatlanul kevés figyelmet kap napjainkban. Bethany története újabb lökést adhat ahhoz, hogy átgondoljuk, hogyan működik a testünk és min múlik az egészsége.

Ajánlott irodalom:

Fordította: Sallai Endre. Kísérő szöveg: Lepold Andrea.

Források: http://www.youtube.com/watch?v=iXew_sKBO5Mhttp://www.giveittomeraw.com/profile/BethanyHagensenwww.bethanysstory.comhttp://www.philipmccluskey.com/real-stories-bethany-hagensen

Hozzászólások  
+1 #18 ildico 2012-04-25 20:33
Azért nem minden ekcéma oltási szövődmény. Az én másfél éves kislányom teljesen oltatlan, mégis kijött rajta, bár viszonylag enyhén. Mondjuk ha még oltással is mérgezték volna, valószínűleg rosszabb lenne...
Idézet
+1 #17 ropcsike 2012-04-10 14:52 Idézet
+3 #16 hanoka 2012-02-24 21:13
Köszönöm szépen a sok segítséget.
A könyvet mindenképpen el fogom olvasni. Jobban bízom a természetes gyógymódokban, mint a gyógyszergyári mérgekben.

Kedves Lajos!
Az élelmiszerekkel nagy részben nincs problémánk. A saját kertemből etetem a családot, amit én ültetek, én kapálok, és csak akkor permetezem, amikor már tényleg elengedhetetlen. Minden ősszel lótrágyával trágyázom, a műtrágya is teljesen ki van űzve a kertemből. Sajnos a vetőmagot a boltban tudom csak megvenni, de dolgozok azon, hogy öreg néniktől régi magokat szerezzek. Krumpliból, kukoricából és paradicsomból sikerült is. Ezek biztos, hogy nem génmódosítottak. A gyümölcsfáim sose látnak permetszert. Igaz, nem hatalmasak az almák, csak pici aprók, de legalább egészséges. Húst is csak kizárólag hazait eszünk, a szülők udvarából. (disznót, csirkét, nyulat). Idén már az én udvaromban is csirkék fognak kapirgálni. Sajnos van olyan, amit nem lehet otthon előállítani, és azt a boltban kell megvennem. (liszt, cukor, tejföl, stb.) Heti 4 liter tehéntejet veszek, olyan helyről, ahol tudom, hogy tiszta körülmények között tartják az állatokat. Ebből csinálom a vajat, és ha van kedvem szórakozni vele, akkor a sajtot is. A legújabb ötletem, hogy házi malmot veszek, és mellé tönkölybúzát, és ebből fogok sütni. De ez drága is, és időigényes is. De hát mindent az egészségért.
A további oltások már nem fognak rontani a helyzeten, mivel nem fog több oltást kapni. Már megkaptam az első szívhez szóló szép üzenetet az ÁNTSZ-től az MMR oltás miatt. Egy kicsit félek ettől az egésztől, de állok elébe.
Én is az oltásokat okoltam a kislányom ekcémája miatt. Már a második IPV után is előjött rajta, de akkor hamar elmúlt. Leander ajánlott egy homeopata orvost, akivel már fel is vettem a kapcsolatot, úgyhogy remélem, hogy az oltáskivezetés után megszűnnek ezek a gondjaink. Addig meg küzdünk. Ma este is véresre vakarta a pocakját. Bár írtad, hogy nem a tej lehet a hibás, mindig akkor vakarózik, amikor tejet iszom. És mivel még szopik, így olyan, mint ha ő is azt inna.
Már várom, hogy elkezdjük az oltáskivezetést, mert nagyon kíváncsi vagyok a hatására. Remélem csak pozitív lesz.
Idézet
+2 #15 leander 2012-02-11 23:05
Zöld turmixok:
Bármilyen nyers sötétzöld levelet összeturmixolsz valamilyen gyümölccsel úgy, hogy a levél max. 40% legyen. Pl.: spenót, sóska, kelkáposzta, menta, citromfű, csalán, lóhere (!) stb. + alma, banán, körte, őszibarack, stb. A banán azért jó bele, mert nemcsak édessé, de krémessé is teszi. Ha nem is térsz át a 100% nyers vegán étrendre, de a megszokott étrended mellett naponta fél-1 liter zöld turmixot elfogyasztasz, lehetőleg reggelire, bámulatos változást fogsz tapasztalni az egészségi állapotodban!
A lényeg igazából a sötétzöld levelekben található klorofill, a "konzervált napfény"! A gyümölcs csak azért kell mellé, hogy finom legyen.
A zöld turmix finom!!! És a hosszú élet titka...
Idézet
+1 #14 leander 2012-02-11 22:56
Kedves Hanoka!
Egy utolsó idézet a Boutenko könyvből, aztán abbahagyom, mert szerzői jogokat sértek... Ha hozzá tudsz jutni, feltétlen olvasd el!
"Gyerekkoromtól kezdődően szinte mindenre allergiás voltam, 57 éves vagyok. Ekcémával születtem, és egész életemben rengeteg gyógyszert kellett szednem. Minden éjszaka addig vakartam a testemet, amíg végül vérezni kezdett.Egyre rosszabbul lettem, mire az orvosok megduplázták a gyógyszeradagomat, a szteroidét is. Ettől a viszketésem valamennyire csökkent, de továbbra is vérző sebek és csúnya kiütések borították a testemet. Ötször kerültem kórházba, ahol napokig kezeltek, ám az sohasem hozott javulást. Három alkalommal annyira beteg lettem, hogy azt hittem, meghalok.
A csodák akkor kezdődtek, amikor Elizabeth megmutatta a zöld turmixokat. Ez a fantasztikus ital nemcsak a bőrömön idézett elő javulást, hanem azóta sokkal jobban tudok aludni, és anélkül, hogy véresre kaparnám magamat. Csupán kéthetes turmixivás után is már sokat javult a bőröm állapota, napról napra szebb. Akkora áldás ez számomra, hogy azt szavakkal képtelenség kifejezni. Életem eddigi pokla most kezd végetérni. Valóban áldás ez, és végre, 57 évnyi szenvedés után, kezdem magamat jól érezni! (...) Karl E. U., Kalifornia"
Idézet
+1 #13 B. Lajos 2012-02-11 22:36
Idézet - hanoka:
A kislányomnak rettenetesen ki van száradva a hasán a bőre (másfél éves), és viszket neki, olyan ekcémaszerű. A tejet okoltam, de most már több, mint egy hete nem iszunk tejet, és mégis olyan neki. Erre nincs valami házi praktikád? A doki féle kencéktől nem javult semmit.
Kedves "hanoka"!
Ne a tejet okoljátok (habár a tej nem gyerekeknek való - főleg a gazdasági állattartásból való - ezt a tejet nem szabad gyermekeknek adni, főleg 3 év alatt)! Az ekcéma egy igen gyakori oltási szövődmény. Habár a legtöbb gyártói dokumentumban fel van tüntetve mint lehetséges oltási szövődmény, mégsem lát a legtöbb "szakmabeli" ok-okozati összefüggést az oltásokkal. Az orvos, valószínűleg egy szteroidos kenőcsöt írt fel, mely a legtöbb esetben szokott használni, de nem mindig. Ezekkel a kenőcsökkel vigyázni kell, mert nem gyógyítanak meg semmiből, csak a tüneteket nyomják el! A későbbi életkorban kialakuló szénanátha és egyéb allergiás betegségek kialakulásában kulcsszerepet játszik. Javaslat: keress meg egy antropozófus vagy homeopata orvost. Gyermekeknél kifejezetten jól működik a homeopátia. A további oltások csak rontani fogják a helyzetet!
A táplálkozás igen fontos eleme minden gyógyulási folyamatnak (a legfontosabb). Amire én figyelnék még az a lehető legtisztább forrásból származó zöldség gyümölcs (lehetőleg Bio). Sokan legyintenek erre egyet, de a bio élelmiszerekben nem csak a permetszerek jelentik a különbséget az ipari termeléssel előállítottakkal szemben, hanem a valódi tápérték aránya is. Ugyanis némely esetben, akár század-ezred értékkel is csökkenhet a nyomelemek, vitaminok aránya (amit utána még sok esetben kifőzünk belőlük). Ami tuti nincs a iparilag előállított növényekben pl. a kobalt ami a B-12 vitamin előállításának egyik alappillére (és még sok minden). Hogy miért? Mert az amúgy is kimerült földeken a műtrágyával nem pótlódnak ezek az anyagok (nincs bennük), azonkívül az ilyen föld közel s távol sem ugyanaz mint egy valódi, élőnek nevezett föld. Az élő föld az mikroorganizmusok sokaságát jelenti, nem pedig néhány kémiai vegyületet!
"Élőt csak az élő gyógyíja". Erre az élettelen vegyületek nem képesek. Tüneti, átmeneti javulást ellehet érni velük - legtöbbször valami más kárára - de ezt nem lehet gyógyulásnak nevezni. Aki egy kicsit érti a jelenlegi gyógyszerek hatásmechanizmusát az érti miről beszélek. Életmentő, akut esetekben elvitathatatlanok az érdemei, de a többi esetben létezik sokkal hatásosabb alternatíva is. Allopátia = materializmus.
Nem nézem le az anyagot, de helyén kell kezelni ezt is! Jelenleg csak is a kémiától várunk megoldást.
Idézet
+2 #12 leander 2012-02-11 21:08
"Amikor 9 évesen áttértem a nyers étrendre, nyolc tömött fogam volt. Emlékszem, amikor anyu elvitt a fogorvoshoz, hogy betömjék a fogaimat, azok olyan érzékenyek voltak, hogy érzéstelenítés nélkül az orvos hozzájuk sem tudott nyúlni. Miután már néhány hónapja nyers koszton éltem, a tömések elkezdtek kiesni a fogaimból. Meglepődtem, hogy a fogaim mégsem váltak érzékennyé. Szóltam anyunak, hogy a fogaim romlanak ettől az étrendtől. – Ő így felelt: “Várjunk néhány hetet! Majd meglátjuk, hogyan alakul.” Néhány héten belül a fogaimban lévő lyukak sötét széle elkezdett kifehéredni, és az üregek elkezdtek feltöltődni. Az újonnan képződött fogzománc először sárgás színű volt, majd kifehéredett és megerősödött. Pár hónappal később a fogaim már úgy néztek ki, mintha sohasem lettek volna lyukasak! A családomban azonban csak nálam történt ilyen mértékű fogregenerálódás. Nekem szerencsém volt. Most minden fogam teljesen egészséges.” Szergej Boutenko, akinél kilencévesen inzulint igénylő cukorbetegséget diagnosztizáltak. Az inzulininjekciót végül egyetlenegyszer sem adták be neki, mert meggyógyult!
(Victoria Boutenko: A nyers étel csodája)
Idézet
+1 #11 leander 2012-02-11 21:03
Nem nyilatkoznék orvos helyett. Nálunk a kisfiamnál az oltáskivezetéssel elmúlt az ekcéma. Neki a hátán volt, és sokszor véresre vakarta fürdéskor.
Idézet
+1 #10 hanoka 2012-02-10 21:05
Kedves leander!

Még, még, még....
Az ilyenek érdekelnek. Minden érdekel, ami étellel gyógyítható. A kislányomnak rettenetesen ki van száradva a hasán a bőre (másfél éves),és viszket neki, olyan ekcémaszerű. A tejet okoltam, de most már több, mint egy hete nem iszunk tejet, és mégis olyan neki. Erre nincs valami házi praktikád? A doki féle kencéktől nem javult semmit.
Idézet
+1 #9 leander 2012-02-10 08:47
Figyeld magad! Előfordul-e gyakran, vagy néha:
- a körmök gyengék, vékonyak, töredezettek,
- az arcon és az orron vörös foltok vagy kitágult erek,
- felnőttkori pattanás, mitesszer,
- nőknél hajhullás,
- vashiány,
- közvetlenül étkezés után puffadás, felfúvódás, böfögés,
- gyomorrontás, hasmenés, székrekedés,
- fájdalmas, égő, száraz érzés a szájban,
- gyomorégés,
- ételallergia,
- táplálék-kiegészítők bevétele után hányinger,
- végbélnyílás viszketése,
- emésztetlen ételdarab a székletben,
- krónikus gombafertőzés,
- nehéz viselni a műfogsort.
Ha ezek közül több tünet is előfordul, az csökkent gyomorsavtermelésre utal. Ez azt jelenti, hogy a szervezeted nem tudja kellőképpen lebontani a tápanyagot, így az felszívódni sem tud rendesen.
Vagy: gyorsteszt: ha megiszol fél deci céklalevet, változik-e a vizeleted vagy székleted színe? Ha kis mértékben is változik, a gyomrod "takarékon" dolgozik.
Teendő: 1. a turmixgép megkönnyíti a gyomrod dolgát. Egyél turmixolt nyersételeket. Akkor nagy mennyiségű vitamin és nyomelem tud felszívódni. 2. kérj gyomorsav-vizsgálatot. Sósavtablettával helyreállítható a probléma!
Forrás: Victoria Boutenko: A nyers étel csodája
Idézet
+1 #8 leander 2012-02-10 08:46
Minek főzöd meg a spenótot? Nyersen összeturmixolva ugyanolyan finom, és többszörösen egészséges. "Élő" étel!
Hozzávalók: két marék spenótlevél, 1 avokádó, 1 evőkanál tahini*, kevés fokhagyma, 5-6 paradicsom (télen ha más nincs, jó a "döglött" paradicsompüré is), víz.
Összeturmixolod, oszt kész. A családom nem akarta elhinni, hogy nem a szokásos főtt spenótot eszi.
*A tahini szezámkrém, amit magad is elkészíthetsz otthon (vagy megveheted készen). Áztass be vízbe szezámmagot egy éjszakára, másnap turmixold össze olívaolajjal és sóval.
Idézet
+4 #7 Noah 2012-02-06 23:24
Idézet - ropcsike:
Manapság történt!

Veszprémben van egy 4. stádiumú rákos beteg úr! Az orvosok egy éve pár hónapot adtak neki. Ismerős révén, és mivel anyagi helyzete megengedte, az USA-ból behozott B-17 kúrán esett át. Ez, potom 317.000.-Ft-jába került. Azóta a dokik pofára esve lesnek ki a fejükből, mert az úr meggyógyult, s aktívan éli életét.

Magyarországon sem foglalkoznak a B-17-el, mert gyógyít! Nem tudom, hogy szaklapok hogyan, s mint írnak róla, de nem is érdekel, mert az élő példa ezer szaklapnál többet ér!
Olyan közösségek, ahol napi szinten fogyasztják a sárgabarack magját, nem is ismerik a rákot!
A sárgabarack magjában 12,5mg, a keserű barack magjában pedig 25mg B-17 vitamin található.

A világ rák nélkül című könyvben részletesen olvashatunk erről a gyógymódról. Asszem' nincs benne higany ;-)
Idézet
+4 #6 ropcsike 2012-02-06 20:23
Manapság történt!

Veszprémben van egy 4. stádiumú rákos beteg úr! Az orvosok egy éve pár hónapot adtak neki. Ismerős révén, és mivel anyagi helyzete megengedte, az USA-ból behozott B-17 kúrán esett át. Ez, potom 317.000.-Ft-jába került. Azóta a dokik pofára esve lesnek ki a fejükből, mert az úr meggyógyult, s aktívan éli életét.

Magyarországon sem foglalkoznak a B-17-el, mert gyógyít! Nem tudom, hogy szaklapok hogyan, s mint írnak róla, de nem is érdekel, mert az élő példa ezer szaklapnál többet ér!
Olyan közösségek, ahol napi szinten fogyasztják a sárgabarack magját, nem is ismerik a rákot!
A sárgabarack magjában 12,5mg, a keserű barack magjában pedig 25mg B-17 vitamin található.
Idézet
+2 #5 leander 2012-02-06 17:33
Kedves Andrea.
Idézet
+4 #4 leander 2012-02-06 17:17
Ka, te reménytelen vagy. Az emberek közel 100%-át nem érdeklik az orvosi szaklapok. Az élet nem ott íródik.

Lehet legyinteni egy ilyen sztorira, de amikor már a szomszédommal, a rokonommal, az ismerősömmel történik a szemem láttára ilyen, akkor nem legyintek, hanem komolyan veszem. Még akkor is, ha az orvosok hitetlenkednek és tagadnak!

Az fáj neked, hogy nem tudod cáfolni, hogy így történt. Ezért hőbörögsz, hogy nincs szakmailag igazolva. (A legjobb védekezés a támadás - tudjuk.) Vagy megpróbálnád valahogy bebizonyítani, hogy teljes képtelenség oltástól így lebetegedni, aztán élő ételekkel meggyógyulni? Kíváncsi lennék egy ilyen bizonyítás lépéseire.

Nem értem, mi bajod azzal, hogy előrendelhető a film. Azt láttad-e, hogy az interjúk anyaga már megvan, és a nyers film megvásárolható? Gondolom, nincs mögöttük a vastag bukszájú gyógyszerlobbi, aki támogatná a dokumentumfilm elkészítését. Ezért úgy teremtik meg az anyagi feltételeket, ahogy tudják.

De senki sem kényszerít, hogy megvedd. ERRE jogod van nemet mondani meggyőződésed szerint. A védőoltásokat viszont az adófizetők pénzéből kérdés nélkül megvásárolja az állam, és még azt se mondhatom, hogy nem kérek az áruból.
Idézet
+4 #3 B. Lajos 2012-02-06 12:09
Nekem is van egy személyes tapasztalatom hasonló „csodaszámba menő" gyógyulásról. Annyi különbséggel, hogy a rákból tudott kijönni a hölgy a nyers diéta segítségével. Az orvosi javaslat kemoterápia és néhány szerv eltávolítása volt. Ezzel szemben Ő ellenállt és mára egyre jobb állapotban van. A szervei szépen beindultak, stb... Jelenleg már dolgozik, aktív életet él (kímélően persze). Mindez fél év leforgása alatt történt. Ha nem lett volna kellően erős, akkor már egész biztosan nem lenne az élők sorában.
Nem tudok forrással szolgálni, de legyen bizonyíték az, hogy minden nap találkozok vele.
Megjegyzés: Ez esetben a táppénz egy kész kálvária, ugyanis hivatalosan nem járna!
Idézet
+1 #2 pixlala 2012-02-06 09:11
Akkor most mi itt a lényeg?
Idézet
-2 #1 ka 2012-02-06 07:45
Gyors keresgélés alapján úgy látom, hogy arra még nem volt elég idő, hogy Bethany szívbemarkoló történetét független orvosi szaklapban is publikálják, hogy az ellenőrizhető is legyen, de arra már volt, hogy elkészüljön a történetéről szóló film, ami 24 dollár 95 centért (+4 dollár 75 cent szállítási költség) már előrendelhető a honlapján. A fizetéshez PayPal-t, Visa-t és MasterCard kártyát is elfogadnak. Ahogy Kohn bácsi mondja a viccben: ügyes!
Idézet
Szóljon hozzá!