Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 717 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Könyvajánló

A táplálkozástan titkos dokumentumai

Szigorúan bizalmasSzerző: dr. Ralph Bircher
Oldalak: 187
Méret: 210x134
ISBN-szám: 978-963-9904-00-2
Kiadó: kétezeregy kiadó
Vásárlási lehetőség: ITT

Ez a könyv nem foglalkozk az oltásokkal. Viszont számos, a napjainkban oly sokat hangoztatott táplálkozási tévhitről rántja le a leplet, melyet a modern orvostudomány valamiért figyelmen kívül hagy. A könyv elolvasása után teljesen más fénybe kerülnek a különböző tápláléktípusok és ezeknek az emberi szervezetre gyakorolt hatásai, a járványokkal szembeni ellenállóképesség, az öregedés és az emberi teljesítőképeség határai.

Eszkimók, bantuk, vikingek, svájci hegylakók, új-guineai batátaevők. Böjt, nyersétrend-terápia, fehérjeminimum-kísérletek, permeabilitás-patológia. Megfigyelések és kísérletek az orvostudomány fehér foltjának számító táplálkozástan területéről.

A modern orvostudomány csodákra képes. Gyógyszerrel, műtéttel, lézerrel, besugárzással, a technika legújabb vívmányaival toldoz és foltoz. Szükség van-e azonban minderre? Nem lehetne-e sokkal egyszerűbben, veszélytelenebbül, hatásosabban és olcsóbban megőriznünk, illetve visszanyernünk egészségünket?

Dr. Ralph Bircher könyve erre a kérdésre keres és talál is választ. A könyv tulajdonképpen egy rendhagyó krimi, amelyben az orvostudomány és a táplálkozástudomány által elhallgatott és eltűnésre ítélt tények sokaságát leplezi le a szerző.