Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 205 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Médiatár

Forradalmi felfedezés az autizmus kutatásában

Az oltás helyétől alumíniumszállítmány utazik az agyba

Az autizmus kialakulásának okai ismeretlenek. Valószínűsítik, hogy szerepet játszik a genetikai érzékenység és a környezeti tényezők is, beleértve a környezeti toxinokat. Felmerült a gyanú, hogy a környezeti toxinok között esetleg az alumínium lehet a felelős.

Egy független brit kutatócsoport 2017-ben különleges technológiával vizsgálta meg 5 autizmussal diagnosztizált donor agyszövetét. Az agyszövet alumíniumtartalmának mértékét és az alumínium előfordulási helyét keresték. Az alumínium mennyisége mind az öt esetben magas volt, az elhunytak fiatal kora ellenére (mindannyian tizenévesek voltak) értékeik a valaha mért legmagasabbak között vannak. A vizsgálat másik meglepő eredménye, hogy felfedezték: az alumínium nagy része a sejteken belül helyezkedik el, és a nyirok illetve a vér útján eljut az agyba is. „Ez nem azt jelenti, hogy az alumínium okozza, de csaknem biztosan szerepet játszik a betegség kialakulásában.” Egyértelműen hibáztathatók az alumínium adjuvánssal beadott védőoltások, hiszen ezeknek az autistáknak a testében követhető volt az alumínium útja az oltás beadásának helyétől az agyig. Christopher Exley professzor szerint ha nem életmentő az oltás, nem szabadna beadni alumínium adjuvánssal.

„És szeretném kihangsúlyozni, a ma bemutatott eredmények alapján, kiemelném az oltások alumínium adjuvánsát, mint az egyik területet, ami miatt nagyon aggódnunk kellene.”

„Egészen eddig a kutatásig nem hittem az összefüggésben az alumínium és az autizmus között. Mert nem volt elegendő tudományos bizonyíték, hogy igazolja. Most 100%-ig hiszem, hogy az alumíniumnak szerepe van az autizmusban, mert ez a kutatás annyira egyértelmű. Világos.”

Christopher Exley professzor, a kutatás vezetője

Az eredeti tanulmány itt olvasható: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763

Hozzászólások  
+2 #1 kristina 2018-01-15 08:43
nos, ha nem is okoz, ráhat. Ez pont elégséges indok ahhoz hogy óvatosan kezeljük a kérdést, oltsunk vagy ne és mikor. Főképp, mivel az eljövendő generációk szempontjából inkább autista jellegű társadalom lesz jellemző- ráadásul úgy hogy a súlyos formáival élőket a szociális háló képtelen ellátni. Mi lesz ha a szülők kiöregednek? emberséges marad a társadalom, vagy törvénybe iktatják az eutanáziát, mossuk kezeinket, jó megoldás a beteggé tett emberek legyilkolása?