Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 238 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Vélemények

Éjszaka (2011. Karácsonyán)

Az ÁNTSZ honlapján (mentett állomány) 2011. október 27-től olvasható a híradás: „Egy holland folyóirat szerint nem támasztható alá tudományosan, hogy van értelme influenza ellen beoltani a 65 évnél idősebbeket és a különböző kockázati csoporthoz tartozókat. A témával összefüggésben az Országos Tisztifőorvosi Hivatal az alábbiakat közli: Az ÁNTSZ nem kíván reagálni külföldi lapokban megjelent állításokra, ezt majd megteszik a hiteles nemzetközi szakmai szervezetek, mint például az Egészségügyi Világszervezet (WHO), illetve az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC)."

Kedves oltások hatásairól érdeklődő Olvasó!

Kérem álljon most meg egy pillanatra, és gondolja végig a fenti hír üzenetét. Gondolja végig, hogy Magyarország miért tartja fenn az ÁNTSZ nevű intézményét sok millió ember keserves munkájának adóiból.

Ha Ön ezt végiggondolta, akkor nem is szükséges, hogy tovább olvassa ezt az írást, hisz az önmagáért beszél, pontosan utal arra az erkölcsi és szakmai hozzáállásra, mely a hivatal járványügyi és kommunikációs részlegein dívik.

Tehát egy holland tudományos folyóiratban megjelent egy cikk, mely – egyébként már sok más magas színvonalon elkészített vizsgálati eredményhez hasonlóan – nem tudja igazolni az influenza vakcina hatásosságát. Kérem az olvasót, hogy értse meg jól: nem mutatható ki, hogy a veszélyeztetett emberek közt az oltás hatásosabb volna, mint a desztillált víz!

Struccpolitika

Erre mi egy átlagos 5 éves gyermek reagálása?

 • Apa, akkor miért adják?
 • Azért kisfiam, mert az ÁNTSZ azt mondja, hogy az a legbiztosabb védekezés.
 • De hát apa, akkor ugyanolyan jó az a víz is, nem?
 • Ugyanolyan jó, kisfiam..., vagyis nem egészen.
 • De miért nem egészen?
 • Mert azt nem lehet olyan drágán eladni, és annak nincsenek is mellékhatásai.
 • Nem értem.
 • Sajnos én értem, gyermekem. Egyszer majd te is megtudod.

Az ÁNTSZ ezek után mit mond? Nem kíván reagálni. Hol van az az újságíró, aki megkérdezné tőle, hogy vajon ez nem volna kötelessége a népegészségügyi szolgálatnak? Tehát nem reagálnak. Nekem most egy strucc képe jelent meg a szemeim előtt.

Majd meglátják, hogyan reagálnak a „hiteles" nemzetközi járványügyi szervezetek.

Ha nem jutnak el arra az értelmi színvonalra, hogy ebben az 5 éves szintű értelmet igénylő kérdésben maguk tudjanak véleményt alkotni, akkor nincs szüksége az országnak egy együttbólogató hivatalra. Mit kellene tenni? Szembe kellene nézni a tényekkel és beismerni azokat! Aztán pedig átadni a helyüket olyan embereknek, akiknek az értelme és az erkölcsi érzéke még megmaradt.

Persze mi tudjuk, hogy honnan fúj a szél.

Karácsony van. A legnagyobb sötétség. De ezen az éjszakán a sötétségen halálos seb esett. Megszületett az Igazság Napja! A Fény egyre nagyobb lesz, elűzi a sötétséget! Azok az emberek, akik befogadják a világosságot, boldogok lesznek. Azok viszont, akik a világosság ellenségei, igyekeznek barlangok mélyére rejtőzni, ahol még űzhetik sötét játékaikat, de nem lesz bennük sokáig örömük.

 

 

 

 

 

Kedves gyermekeinkért aggódó Olvasó!

Ne félj, a Világosság hamarosan a te házadba is megérkezik. Megvédi gyermekeidet a sötétség bűneitől!

Hozzászólások  
+1 #19 rommi 2013-03-30 12:07
Üdvözlök mindenkit! Tisztelettel kérem tájékoztassanak arról, hogy a H1N1 vírus elleni oltás feltételezhető szövődményének kialakulása miatt, annak tisztázása érdekében kivel vehetem fel a kapcsolatot?
+1 #18 Noah 2012-09-29 20:58
Kedves Laci bácsi!
Kérlek, hogy küldd el majd az adatgyűjtésből összeállított anyagot, hogy láthassam: igazat szóltál. Tényleg, mikor küldöd?
Üdvözlettel: Pep
-2 #17 Kerekes László 2012-09-28 11:36
Tisztelt Bokány Lajos Úr!

Köszönjük hozzászólásait, mellyel segítette adatgyűjtésünket! Számunkra hasznos volt mindkét reagálása. További jó munkát és sikereket kívánunk tevékenységükhöz!

Tisztelettel:

Kerekes László
+1 #16 B. Lajos 2012-09-27 15:04
Még remekebb!

Volt itt három kijelentés, ill. jelző: „összeesküvés elmélet, tudománytalan, felhasználókat megtévesztő". Ettől függetlenül „nem érdekelnek a tudományos cikkek". Hmmm... érdekes megközelítés. Ha ez valaminek a megismeréséhez közelebb visz ám legyen! De, ehhez feltétlenül kommentezni kell? Főleg egy olyan íráshoz, ami nem kevés cinizmussal van átitatva?
Mellesleg, a kommentek nem feltétlenül állnak összhangba az üzemeltető egyesület álláspontjával, mint ahogy ez minden, a véleményekre nyitott fórum esetében is áll.

Az első hozzászólás enyhén pejoratív kicsengésűre sikeredett. ... A hatóságok is emberekből állnak. Az oldal célja – többek között – az is, hogy a hatóságok is látogassák, tehát szívesen látott vendégek.
;-)
-2 #15 Kerekes László 2012-09-27 13:57
Úgy látom, máris félreértették itt a munkámat-nem érdekelnek a "tudományos" cikkeik, kizárólag azért jeleztem, hogy meglátogattam oldalukat, mivel olvastam, hogy sokan a beírók közül úgy gondolják, hogy figyelik a hatóságok vagy mások oldalukat... ez a reagálás pedig nekem adat, melyet fel lehet dolgozni, és adat az is, hogy meglepően gyorsan reagáltak a beírásomra.
+1 #14 B. Lajos 2012-09-27 13:46
Remek!

Elsőnek ajánlanám gyermekbénulással foglalkozó írásunkat (tanulmány), mellyel közel egy évet foglalkozott a szerzője. Tette ezt pusztán áltudományos rémhírek keltésének céljából.
nebancs.hu/.../...

Várjuk a cáfolatokat, legalább ilyen körültekintő alapossággal! Ugyancsak cáfolni kellene a KSH adatait is!

Ettől függetlenül, köszönjük az építő kritikát! :-*
0 #13 ropcsike 2012-09-27 13:40
Idézet - Kerekes László:
Nem vagyok semmiféle rejtélyes látogató-hogy csak az Önök összeesküvés-elméletét cáfoljam-, és kizárólag azért vagyok itt, mert egy munkámhoz az Interneten fellelhető "tudománytalan" és a felhasználókat megtévesztő honlapokat gyűjtöm össze. Az Önök weblapja így került a körbe.


NA, akkor az az oldal fog elsőként szerepelni a "felhasználókat megtévesztő honlap" linkjei között?
0 #12 Kerekes László 2012-09-27 13:30
Nem vagyok semmiféle rejtélyes látogató-hogy csak az Önök összeesküvés-elméletét cáfoljam-, és kizárólag azért vagyok itt, mert egy munkámhoz az Interneten fellelhető "tudománytalan" és a felhasználókat megtévesztő honlapokat gyűjtöm össze. Az Önök weblapja így került a körbe.
+1 #11 ropcsike 2012-09-12 18:09
Idézet - Labant Csaba:
Idézet - Turcsányi:
Hm. Időnként jó megnézni a régebbi cikkeket, hozzászólásokat. A hivatkozott ÁNTSZ oldalt időközben eltávolították. Még szerencse, hogy idejében elmentettem.

Zsolti, mindent menteni kell, az oltások betegtájékoztatóit is előszeretettel módosítgatják, kozmetikázzák. Pár évvel ezelőtt pl. a glaxo MMR vakcinájáról leírták, hogy diabetest is okozhat. Egyre több MMR oltott gyermek lett cukorbeteg, "frissítették" hát a leírást... sehol nem lehet fellelni a régebbi verziót. Egy családnak kellett volna pedig a perhez... Mármint ahhoz a perhez, amit a népirtási intézettel szemben a további oltások megtagadása miatt indított eljárás megszüntetéséhez voltak kénytelenek megindítani.Csaba! Küldtem!
+1 #10 Labant Csaba 2012-09-12 02:57
Idézet - Turcsányi:
Hm. Időnként jó megnézni a régebbi cikkeket, hozzászólásokat. A hivatkozott ÁNTSZ oldalt időközben eltávolították. Még szerencse, hogy idejében elmentettem.

Zsolti, mindent menteni kell, az oltások betegtájékoztatóit is előszeretettel módosítgatják, kozmetikázzák. Pár évvel ezelőtt pl. a glaxo MMR vakcinájáról leírták, hogy diabetest is okozhat. Egyre több MMR oltott gyermek lett cukorbeteg, "frissítették" hát a leírást... sehol nem lehet fellelni a régebbi verziót. Egy családnak kellett volna pedig a perhez... Mármint ahhoz a perhez, amit a népirtási intézettel szemben a további oltások megtagadása miatt indított eljárás megszüntetéséhez voltak kénytelenek megindítani.
+1 #9 Turcsányi 2012-09-11 22:28
Hm. Időnként jó megnézni a régebbi cikkeket, hozzászólásokat. A hivatkozott ÁNTSZ oldalt időközben eltávolították. Még szerencse, hogy idejében elmentettem.
+1 #8 morbo 2012-02-13 08:49
Szeretném megkérdezni a "szuronyos vezéreket" hogy ők beoltatják e gyerekeiket, szeretteiket, önmagukat. Kíváncsi lennék rá, hány felső vezető, hány nagy pénzember kockáztat és döfeti be utódaiba a vakcina-koktélt. :cry:
+2 #7 kmlinda 2011-12-27 09:42
Jó hír! Bár az ÁNTSZ elszomorít. Áldott ünnepeket!
+7 #6 Igazság Egyetlen 2011-12-24 22:39
Igen, a felhők felett mindig süt a nap és végül mindig az Igazság győzedelmeskedik, csak a köztes időben ezt olyan nehéz kivárni.

Én is kívánok az egész Egyesületnek és minden érintetnek megújulást, elégedettséget, örömet, pozitív híreket, fejleményeket és minél több pozitív energiát!
+6 #5 jutresa 2011-12-24 10:45
Áldott, boldog, szeretet teljes és EGÉSZSÉG-ben gazdag újjászületés ünnepét és boldogabb új esztendőt kívánok minden józanul gondolkodó embernek !!!

Az IGAZság mindig győzedelmeskedik !!!
+5 #4 Noah 2011-12-24 03:06
Tisztelt Elnök Úr!
Köszönet ezért a cikkért.
Tisztelet a Harcostársaknak.
Áldott Karácsonyt!
+4 #3 Igazság Egyetlen 2011-12-23 02:32
Idézet - Labant Csaba:
Hmm... az imént 41 vendég böngészte rajtam kívül az oldalt... Elküldtem a fenti hozzászólást, s egyből 373-an lettek. Hajnali negyed 4-kor...???
Lala, meg tudod nézni, honnan, milyen földrajzi helyről érkeznek ezek a rejtélyes látogatók? Nem én vagyok az első, akinek ez a jelenség feltűnt...


Bizony-bizony! Erről írok én is folyamatosan!
Amikor hajnal félháromkor ide jöttem 275 vendég volt, ha jól emlékszem.

Igen én is azt vettem észre, ha valamit beírok, hirtelen megnövekszik a látogatottság!

Ez azért is nagyon különös, mert aki velünk egyetért, az nem vendégként lenne itt, hanem tagként. Gondolom én.

Nekem az is nagyon furcsa, ha pártolók lennének ez az 1-2-3 századnyi titkos és néma különítmény akkor bizonyára írnának is néha kommenteket (ugye nem csak tagok írhatnak?), de senki nem ír semmit csak némán hallgat, talán mert erre nem kaptak felhatalmazást!?

Különös!
Jó ez a számláló!:)
+2 #2 Labant Csaba 2011-12-23 02:13
Hmm... az imént 41 vendég böngészte rajtam kívül az oldalt... Elküldtem a fenti hozzászólást, s egyből 373-an lettek. Hajnali negyed 4-kor...???
Lala, meg tudod nézni, honnan, milyen földrajzi helyről érkeznek ezek a rejtélyes látogatók? Nem én vagyok az első, akinek ez a jelenség feltűnt...
+3 #1 Labant Csaba 2011-12-23 02:09
Zsolti, köszi szépen az optimista befejezést. :)

Az a helyzet sajnos, hogy az ÁNTSZ parancsol az Országgyűlésnek, az Alkotmánybíróságnak, de még a független bíróságnak is... Felettesük - ahogy írják is - a nemzetközi... bankárterroristák. Ha nem veszett volna ki Attila királyunk halálával az összetartás, akkor az ilyen hazudozók nemhogy vezető pozícióba, de az országba sem tehetnék be a lábukat...