Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 206 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Olvasóink írták

Oltáskivezetés segíti egy autista gyermek gyógyulását

„Többek között az oltáskivezetések által egyértelműen nyerjük vissza gyermekünket és egészségét. Egyre közelebb kerülünk annak a családnak a képéhez, amivé válni szerettünk volna."

Az alábbi levelet „Egy gyógyuló gyermek szülei" jeligével kaptuk 2012 szeptemberében.

Történetünk hasonló sok más családéhoz, aki megtapasztalta az autizmust. Gyermekünk fejlődési nehézségei másfél éves korában kezdődtek. Két éves korára egyértelművé vált számunkra, hogy gyermekünknél autisztikus tünetek alakultak ki. 3 évesen megkapta a diagnózist. Idén, 2012-ben, tölti be a 6. évet. Több éve fejlesztjük, terápiázunk, orvosi kivizsgálásokat és kezeléseket végzünk. Lényeges javulást értünk el és hiszünk benne, hogy még tovább fejlődhet, és végül meggyógyulhat.

Gyermekünk születésétől kezdődően rendkívül érzékeny volt. Mégis, másfél éves koráig fejlődése megfelelő ütemben és formában zajlott, annak ellenére, hogy már csecsemőkorában tapasztaltunk olyan jelenségeket (pl. fejhangú sírás, légzéskimaradás, álkrupp jellegű köhögés, izommerevség és izomgyengeség), amelyeket, többek között, az oltások mellékhatásaiként ír le úgy Dr. Martin Hirte a „Védőoltások pro és kontra", mint Neil Z. Miller: a „Védőoltások – Kérdések és kételyek" című könyvében.

Másfél éves korától kezdődően növekedésében lemaradást észleltünk, izmai egyre merevebbek és gyengébbek lettek, mozgáskoordinációja leromlott, nem reagált a hangokra, zenére, érzékelései megváltoztak. Kezdett elveszíteni olyan képességeket, amelyeket korábban már megszerzett, pl. a szemkontaktus kezdeményezését és tartását, szótagismétlést, hallgatást a nevére, figyelemösszpontosítás és utánzás. Látható eltérések jelentek meg további fejlődése során, mint pl. az ismétlődő, sztereotíp mozgások, repkedés a karjaival, viselkedési zavarok és a folyamatos éles visongás. Az idő nagy részében ingerlékeny és rosszkedvű volt, és nem mutatta jelét, hogy észrevenné mások jelenlétét a környezetében. Tiltásra agresszióval reagált, semmilyen újdonságot vagy változást nem tolerált napi tevékenységei során. Konfliktus estén az ökleit harapta és visított. Ötéves koráig pelenkát viselt. Komoly alvászavarai voltak, 1-1,5 óra alatt tudott csak elaludni, és legtöbbször 2-4 óra hosszat is virrasztott éjszakánként.

A 2011 decemberében, a francia Philippe Auguste laborban végzett analízis eredményeiben láthatjuk, hogy vizeletének porfirin szintjei abnormálisan magasak. A vizeletporfirinek szintjeinek változása a nehézfémek általi mérgezettséggel van kapcsolatban. Higany, alumínium, arzén, stb. Esetünkben az oltások, más összetevők mellett, a tolerálható mennyiségen felüli értékben tartalmaztak nehézfémeket és származékaikat.

Gyermekünk kezelései között szerepel a kapott oltások homeopátiás kivezetése. Több alkalommal végeztük már el ezeket, a CEASE protokoll keretében. Ezt a terápiát a holland Tinus Smits dolgozta ki. http://www.tinussmits.com/3734/home.aspx

Mára kiemelkedő változást értünk el az alvás terén, a virrasztások megszűntek és kb. fél óra alatt rendszerint elalszik. Ez a javulás alapvető volt számunkra, hogy visszanyerjük az energiánkat.

Egyértelmű előrehaladást tapasztalunk értelmi fejlődésében, befogadó-, utánzási-, és tanulási képessége újra beindult. Ismeri és leírja a kis és nagy betűket, számol húszig, ismeri és megnevezi a formákat, színeket, állatokat és azok hangjait. Mondókákat és énekeket tanult meg, újabb és újabb szavakat mond utánunk. Újra van szemkontaktus, figyel a nevére, kéréseket teljesít és elfogadja a tiltást, együttműködése megnőtt. Nyitottabb a szociális interakciókra, érdeklik az emberek. Örül a szociális elismerésnek és az motiválja őt. Kimutatja szeretetét öleléssel, puszival. Elhagyta a pelenkát és a WC-t használja. Táncol a zenére. Sok kényszeres cselekvése, rituáléja eltűnt. Agresszivitást csak az oltáskivezetések időtartama alatti tüneterősödések során tapasztalunk. Elhagyott olyan viselkedéseket, amelyek egyértelműen utaltak rossz fizikai állapotára, mint pl. a feje ütögetése. Karjaival nem repked. Kedve legtöbbször jó, és vidám. Fizikailag megerősödött, megtanult biciklizni. Mozgáskoordinációja megfelelő. Évek óta invesztáljuk energiánkat és időnket orvosi konzultációkra és kezelésekre, terápiákra és fejlesztésekre, bio táplálékokba és speciális étrendbe, étrend kiegészítőkbe. Mindez óriási anyagi kárt is okozott számunkra. Ezen felül mindazt az érzelmi kárt, amely egy ilyen nehéz állapottal való együttélés jelent, mint az autizmus, amely többször veszélybe sodorta még családunk egységét is.

A vizeletanalízis eredményein túl a másik ok, amiért úgy gondoljuk, hogy esetünkben összefüggés van gyermekünk autista állapota és az oltások között, az az, hogy valahányszor alkalmaztuk az említett homeopátiás oltáskivezetést, gyermekünk minden esetben rendkívül erősen reagált, és az átmeneti rosszabbodást mindig jelentős ugrások követték valamely fejlődésbeli területen.

Érvelhetnének, hogy a gyermekünk szervezetében fellelhető nehézfémek más forrásból származnának, pl. elfogyasztott halból, vagy félkész ételekből, vagy csapvízből, de születésétől kezdve elkerültük ezeket a lehetőségeket, és az oltások homeopátiás kivezetésére adott reakciók, valamint az azokat követő javulások tökéletesen tükrözik az ok-okozati viszonyt az oltások és gyermekünk jelenlegi állapota között.
Most, hogy gyermekünk 6 éves, szembe kell néznünk azzal a helyzettel, hogy a magyar oltási kötelezettség szerint eljárva gyermekünk újabb oltásban részesüljön, nevezetesen a Sanofi Pasteur által előállított Pentaxim oltóanyagban. Ez az oltás a torokgyík, tetanusz és szamárköhögés, valamint a gyermekbénulás és agyhártyagyulladás ellen készült.

Ebben az oltóanyagban már higany nem található, de 0,3 mg alumínium-hidroxidot tartalmaz.

Ez az oltás helyettesíti a Sanofi Pasteur régi Tripeda elnevezésű oltóanyagát, amely neurológiai eltérések esetében ellenjavalt volt.

Véleményünk szerint egy újabb oltás beadása gyermekünknek igen magas kockázatot jelent. Nem csak az alumíniumszármazék miatt, amit tartalmaz, hanem más toxikoid-, és vírustartalma miatt is, mivel esélyét látjuk, hogy egy olyan leterhelt immunrendszer, mint amivel gyermekünk rendelkezik, nem tud megbirkózni vele.

Összefoglalva:

 • A nehézfém vizsgálatok alapján, amikről, ha figyelembe vesszük eddigi életmódunkat, feltételezzük, hogy az oltásokból kerülhettek be gyermekünk szervezetébe...
 • a fent leírt, tapasztalt nehézségek alapján, amelyeket az oltások lehetséges mellékhatásaiként ismertek...
 • valamint a homeopátiás kezelések eredményei alapján, amelyekkel stimuláljuk szervezetét a méregtelenítésre és az okozott károk helyrehozatalára...

  ... úgy gondoljuk, hogy további oltásokkal gyermekünk egészségét és közös jövőnket veszélyeztetjük.

Másfél évvel születése után gyermekünk folyamatosan rosszul érezte magát, és ennek megfelelően viselkedett: ingerültté, agresszívé vált, folyamatosan visongott és semmilyen interakcióba nem lehetett bevonni. Az összes fizikai kellemetlensége, zavara és fájdalma pokollá tette az életét, és vele az egész családét. Többek között az oltáskivezetések által egyértelműen nyerjük vissza gyermekünket és egészségét. Egyre közelebb kerülünk annak a családnak a képéhez, amivé válni szerettünk volna.

Mindezt, amit annyi erőfeszítés árán értünk el, nem lenne szabad kockára tenni az érvényben lévő rendelkezések alapján anélkül, hogy figyelembe ne vennék mindazt az értelemszerű kétséget, amely az oltások és autizmus kapcsolatát körbeveszi.