Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 199 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Olvasóink írták

Három asztmás gyermek

Az alábbi levelet „Durcmorgó" jeligével kaptuk 2012 júliusában.

Három gyerekem van, és mind a három asztmás. Nyilván a genetikai részen túl az oltásoknak köszönhetjük.

A hihetetlen az, hogy minden gyereknél ugyanúgy zajlottak a betegségek. A kórházban megkapták a BCG-t, így kéthetesen már náthásak voltak. Szerencsére ez orrszívással orvosolható volt. Ezt követte két hónaposan a Di-Per-Te, ami után mindegyik nagyon beteg lett. Magas láz, orrfolyás, hörgés. A nagylánynál azt hitték, tüdőgyulladás. Kórház, röntgen, bivaly antibiotikum, a középsőnél szteroid, hogy ne fulladjon meg, és a legkisebbnél szintúgy. Csak a harmadik gyereknél tűnt fel, hogy mindig pontosan két héttel az oltás után jönnek a tünetek, mindegy, hogy tél vagy nyár volt.

Szóval ez így ment minden oltás után havonta. Aztán már nem kellett oltás, minden nátha egyből ráhúzódott a tüdőre. Egyévesen már asztmásak voltak! Sajnos hittem a megfélemlítésnek, így a fiam megkapta a Rotarix-et! Na erre mondják, hogy aki hülye, megérdemli! Szóval azóta ő „a hasmenéses". Senkinek semmi baja, de ő kéthavonta egyszer elkapja, hasmenés, hőemelkedés az elején hányással. És csak vele voltak álmatlan éjszakáim és nappalaim a kórházban. A lányok, akik nem lettek beoltva, csuklanak, ha elkapják, és ennyi.

Érdekes, az MMR szövődményeit megúsztuk, nagy dózisú C-vitamint és halolajat kaptak. Nem így a szomszéd kisfiú. Már az első Di-Per-Te után majdnem elaludt, nem vett levegőt, alig tudtuk magához téríteni, elernyedt a gyerek és nem reagált semmire. A harmadik után ugyanígy! Az MMR után két héttel nem tudott lábra állni, egyszerűen összecsuklott, ha letették. Aztán ez is elmúlt.

Szóval sokat „köszönhetünk" az oltásoknak, mégis szerencsés vagyok! Az én gyerekeim gyenge pontja a tüdejük, nem az idegrendszerünk! Mind nagyon okosak, egyévesen beszéltek, "csak" asztmásak. Amit majd kinőnek, de azért teszünk is érte!

Szeretném, ha a picinek már nem kellene beadni az MMR-t, szeretnék én dönteni a gyermekeim sorsáról! Tudatos szülő vagyok, sokat olvasok, de nem tudok egyedül szembemenni a rendszerrel!