Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 367 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Egyesületi HÍREINK

Levél Orbán Viktorhoz II.

Folytattuk levelezésünket a Nemzeti Erőforrás Minisztériumával az oltások témájában. A levélváltás még 2011-ben kezdődött, mikor frissen alakult civil szervezetként Orbán Viktor miniszterelnök úrnak tettünk fel néhány kérdést az évértékelő beszéde előtt. Legutóbbi levelünket, melyben tételesen megcáfoljuk, illetve pontosítjuk a minisztérium állításait, több mint fél éve juttattuk el hozzájuk – egyelőre nem kaptunk választ.

 

 

Levél Orbán Viktorhoz

Egyesületünk elektronikus levelet juttatott el Orbán Viktor miniszterelnök úrhoz. A kormányfő az ország lakosságának véleményére volt kíváncsi az éves országértékelő beszéde előtt. Úgy gondoltuk, hiba lenne nem élni a lehetőséggel, így 2011. február 6-án az alábbi kérdéseket intéztük hozzá. A válasz megérkezett, alább közzétettük.

Bővebben...

Hozzászólások  
+8 #3 Aranyhal 2014-07-26 09:05
Mindaddig, amíg nem kaptam meg a válaszleveleket a panaszaimra, én is azt hittem, csupán nem jut el hozzájuk az információ. Én történetesen nem az oltás ellen ágáltam, hanem gyermekeim reakciói és a Tisztiorvosi Szolgálat, gyerekorvos, védőnő együttesének emberi jogunkat sértő és sok ponton törvénytelen eljárásaira tettem panaszt. Ma már tudom, szándékosan nem akarnak rólunk sem tudomást venni. Ismerik a problémát, tudják, hogy gondot okoz az oltás és mégis csak olyan válaszokat kaptunk, amelyek az eljárási gondjainkkal, visszásságokkal semmiben sem foglalkoztak, csupán, mint egy dedósnak, elmondták, hogy kötelező és kész! Minden más meg nyasgem. Azt tesznek, amit csak akarnak. Mi ugyanezeket a válaszokat megkaptuk az Ombudsmantól, az EMMI-től, az Eü Államtitkárságtól, az OGY Eü Bizottságától, Orbán Úr pedig válaszra sem méltatott!!! Pedig a programban oly fontosak a gyerekek! A valóságban meg mit sem számít se az egészségük, se az életük.
+4 #2 kristina 2014-07-21 12:33
változik, Noah. Lassan, lépésről lépésre kényszerítjük ki a nyilvánvaló polgári jogainkat - felelős szülőként. Hungarikum, hogy a rendszer lassan mozdul, na meg az is benne van amig csak pereskedünk és nem kell tv-t módosítani, is megvan a fix jövedelem... De hát ezt Lakos is elmondta a szkepikus műsorában, infektológusként, a aP oltással kapcsolatban: hát igen nem olyan biztos a hatása, de mi olyan ügyesek vagyunk, kivárjuk más országban mit hoz a jövő, s csak aztán döntünk esetleg a változtatásról. Nem szó szerint, emlékezetből írom... értelmes hozzáállás. Ostoba hozzáállás...kötelezettként! Ha nem lenne kötelező, szerintem fele annyi kuncsaftot veszitenének, ui nem lennénk ily hangosak felháborodásunkban... hát, elég lassúak, és ráadásul tényleg ostobák... Csak hatalom, csak kényszerítés? lejárt lemez!
+7 #1 Noah 2014-07-18 07:20
Megdöbbentett a minisztérium egyoldalú tájékozottsága, tágabb értelemben tájékozatlansága. Egy politikus beosztottjának nyilván a "főnök" nézetei vagy érdekei alapján kell megíratni a levelet, különben nem sokáig élvezné a köztisztviselői létet. DE mi van akkor, ha az oltáskérdésben tett állításait a Nebáncsvirág Egyesület nálánál sokkal tájékozottabb képviselője tételesen megcáfolja?
Mi jöhet ez után? Elhallgatják, és a levelet az irattárukba süllyesztik? Vagy jelzik a "főnöknek", hogy nem úgy van az, ahogy korábban mi gondoltuk, és változtatni kell az álláspontunkon? Fent leírtam, hogy miért nem fog megtörténni ez, és ebből egyenesen következik az, hogy a "főnök" azt gondolhatja, hogy oltásfronton minden oké, dübörög a szekér, ugrik a pannon puma, és minket irigyel Európa. Csak ezt gondolhatja, hiszen azok, akik őt körülveszik, nem mernek ellentmondani, mert akkor ugrik a bársonyszék, a köztisztviselői állás, és az ezzel járó kedvezmények.
Mátyás király néha álruhában vegyült el a pórnép között. Közvetlen információkat szerzett, amik nagyon értékesek voltak, hiszen azok így közvetlenül, a kegyelt réteg szűrése nélkül érkeztek meg hozzá.
Ma már nincs ilyen információszerzés a hatalom részéről. Vagy mégis van így a világhálón keresztül? Akkor miért nem változik már a helyzet???