Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 138 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Élcelődő

Civil összefogás Budapesten

Megalakult a Nebáncsvirág Egyesület fővárosi testvérszervezete, a „Kötelező helyett választható" mozgalom.

A hivatalosan március óta működő civil társaság honlapján kiemeli, hogy nem az oltások ellen emelnek szót, hanem azok kötelezőségének megszüntetéséért. „Mindenkivel közös célunk: születendő és már megszületett gyermekeink egészségének védelme." A www.valaszthato-oltas.hu oldalon orvosi javaslatokat tesznek (oltáskivezetés homeopátiával, mellékhatások jelentése stb.), jogi tanácsadást kínálnak, illetve aláírható az általuk összeállított petíció. Ebben kérik az oltások kötelezőségének eltörlését, az orvos és a szülők döntési szabadságát, valamint azt, hogy az oltatlan, de egészséges gyermekeket ne érhesse hátrányos megkülönböztetés az óvodákban és az iskolákban. További tevékenységeik közé tartozik, hogy előadásokat és beszélgető fórumokat szerveznek az érdeklődők, elsősorban a kisgyermekes szülők számára. Dinamikus kommunikációjuk a Facebookon is követhető.

A mozgalom csírája a „Beszélgessünk az oltásokról!" fórum volt, melyet tavaly ősz óta nagyjából havi rendszerességgel tart dr. Kürti Katalin és dr. Ébert Jenő. (Az aktuális fórum programját mi is rendszeresen hirdetjük jobb oldali bannersorunkon.)
A mozgalom ügyvivői: dr. Kürti Katalin (gyermekgyógyász, homeopata), Kovács Kata (szülő), valamint az egyesületünkből kivált dr. Ébert Jenő (belgyógyász, homeopata) és Sallay Endre (szülő).

A budapesti székhelyű mozgalom és a zalaegerszegi Nebáncsvirág Egyesület már megállapodott az együttműködésben. Közös célunk a hazai oltási szigor enyhítése.

Hozzászólások  
+5 #1 kristina 2014-05-07 12:27
Őszinte gratulációm a bátorságért, emberségért.