Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 205 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Egyesületi HÍREINK

Dr. Ébert Jenő • Duna TV telefoninterjú


Dr. Ébert Jenő, egyesületünk megbízott szóvivője 2011. február 24-én délelőtt a Duna Televízió „Család-barát" című műsorában telefonos interjút adott. Az interjúban egy, az oltásokkal kapcsolatban végzett társadalmi felmérés eredményeiről esett szó, érintve a gyermekkori kötelező oltásokat is.
Hozzászólások  
+1 #2 ropcsike 2011-02-28 16:49
Nem is beszélve azokról,a már jóval mélyebb orvosi megfogalmazásokról, ahol is a mitokondriumokról van szó.
"A mitokondrium eukarióta sejtekben található, az energia előállításában és annak elraktározásában szerepet játszó sejtszervecske. Az előállított energiát makromolekulák formájában tárolja."
További infó: pl: langesz.hu/.../mitokondrium
Minden egyes, oltásokhoz hasonló anyagok bevitele, súlyos károsodásokat okozhat bennük, mert legkisebb hibái is súlyos, akár halálos kimenetelűek lehetnek. A mitokondriumok azonban sokkal több hibát hordoznak mint azt gondolnánk, és egészen egyedi módon képesek azokat elfedni, illetve javítani.
Ez a terület még a komolyabb orvoslás részére is sötét homályt jelent pedig egyre több betegségre való fogékonyság ide köthető.
Vajon tudják e a tisztelt "Áron", dokik (oltsunk minden"Áron")hogy milyen károkat okoznak, azzal, hogy jót akarnak, csupán csak a makacsságuk miatt?
Idézet
+2 #1 pixlala 2011-02-28 00:32
10.25-nél lévő tojás témához némi korrekció szükségeltetik.
Valószínű, hogy Szabó úr nem tanulmányozta át az oltásokhoz kiadott gyártói dokumentációkat! Mert ha így lenne akkor nem állítana olyanokat amiket elmondott! Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét arra a tényre, hogy ezekben a dokumentumokban sehol sem esik szó tojásról! A tojás és a csirke között van egy köztes állapot. Ezt csirkeembriónak hívják. Minden dokumentációban ez van feltüntetve/megnevezve mint sejtkultúra. Az, hogy tojás az kb. olyan mintha - emberre vetítve - egy női petesejtet vennénk alapul. Az, hogy nem kelt ki a tojásból az az élet az nem azt jelenti, hogy tojás! Én úgy gondolom, ez lényeges különbség!
Ami fájó és aggályos számomra az az, hogy orvosaink, nagyjából ennyit tudnak az oltások világáról és ezt elégségesnek tartják ahhoz, hogy érveljenek mellette. Ilyen felületes ismeretanyaggal, hogy mernek hozzányúlni egy fejlődő immunrendszerhez!? És a legborzasztóbb az, hogy a szülők bíznak... mit tehetnek mást?! ... Nem (elsősorban) a szülők dolga a tájékozódás!
:-x Nem egy esetről tudok amikor allergia ellenére mégis oltottak, pedig ez is le van írva a gyártói dokumentációban, allergia esetén TILOS!
A hab a tortán pedig az, hogy 3 éves kor alatt nincs automatikusan allergológiai vizsgálat! Hacsak, külön utakon nem kéri, vagy harcolja ki a szülő. (Persze itt is orvosa válogatja!) Azt már megsem merem kérdezni, hogy mitől allergiás egy ilyen fiatal gyermek!
:-*

Veszélyes játék ez, mivel egy krónikus betegség nagyban befolyásolhatja a várható életkorát az egyednek!
Idézet
Szóljon hozzá!