Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 142 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Oltáskárosultak Nemzetközi Napja – Június 3.

A cseh Oltáskárosultak Egyesülete és az Oltás-Éberség Európai Fórum (EFVV) kezdeményezésére nemzetközi napot kaptak az oltáskárosultak és hozzátartozóik. Június 3-án a velük együttérzőket arra kérik, gyújtsanak egy gyertyát, hogy felhívják a figyelmet az oltások kockázataira. A résztvevők a gyertyás akcióról fényképet is küldhetnek a honlapra, oltáskárosodásról szóló történeteket oszthatnak meg saját nyelvükön, illetve amennyiben tömeges gyertyagyújtást terveznek, annak időpontját és helyét is meghirdethetik.

A két szervezet fontosnak tartja a figyelemfelhívást, hiszen napjainkban a szülőkre óriási terhet tesznek a reklámkampányok, melyekben azt állítják, az oltások kockázata szinte nulla. Az oltáskárosodottakat és azokat, akik mernek kérdezni, nevetségessé teszik és közellenségnek kiáltják ki. A június 3-ai nemzetközi akciót ezért azoknak a gyermekeknek, szülőknek és távolabbi hozzátartozóknak ajánlják fel, akik közvetlen és közvetett áldozatai az oltásoknak, és élethosszig viselik a gondoskodás terhét. Ez a nap emlékeztet az ő személyes bátorságukra, társadalmi kirekesztettségükre és a velük szembeni bizalmatlanságra, mellyel nap mint nap találkoznak.

A sajtóközlemény arra is felhívja a figyelmet, hogy egyes országokban ezek a családok semmilyen állami ellátást vagy támogatást nem kapnak, és olyan szervezet sincs, akik felé az esetleges mellékhatásokat jelenteni lehet. Más országokban kártalanítást lehet kérni és segítség áll rendelkezésre az oltások áldozatai számára. Ezek közül van, ahol csak néhány kártalanítási eset fordul elő egy évben, viszont az Egyesült Államok kormánya például 3 milliárd dollárt fizetett ki húsz év alatt az amerikai oltáskárosultaknak.

http://lightacandle.eu

Partneroldalak: 

 

 

Hozzászólások  
0 #2 Krisztina Bodó 2017-05-29 06:10
Here with you! I think the war of information is the key, have to let people know that when they agree with forced mandatories, then they agree with potencially killing infants. I just dont think people have got it: are you willing even to kill others - for your health? That life can be even your child's life. Do we, human beeings, really agree with that?
Idézet
+3 #1 Piotr Jawornik 2017-05-26 04:46
Greetings from Poland
This is about our situation in English. I think it is a similar situation as in your country. :/
stopnop.com.pl/.../
This is our event:
www.facebook.com/.../?ti=cl
Idézet
Szóljon hozzá!