Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 235 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap
 • Átvettük a stafétabotot

Átvettük a stafétabotot

Néhány hónappal ezelőtt vettük fel a kapcsolatot Hajdu Ráfis Gáborral, a hajdani Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány vezetőjével. Többszöri egyeztetés után végülis 2011. január 21-én (pénteken) sikerült egy mindenki számára elfogadható időpontra összehozni a találkozót.
Az alapítvány részéről jogászként Vajna Virág is jelen volt. Sok mindenről esett szó. Érdekes tapasztalatokat, történeteket és ötleteket vitattunk meg. Elláttak bennünket néhány igen hasznos jó tanáccsal, mi pedig beszéltünk a tervekről, lehetőségekről. Részükről örömmel fogadták a kezdeményezést, nekünk pedig igen hasznos volt a tapasztalatok átadása. A két szervezet céljai között nincs lényegi különbség. A tájékoztatás fontosságát tartottuk a legfontosabbnak. Így, egyfajta társadalmi igényt generálva hatóságaink és a törvényhozók irányába. Alapvető emberi jogokért küzdünk! A hatalomnak előbb vagy utóbb ezt be kell látnia. Érveinket bármilyen fórum előtt hajlandóak vagyunk alátámasztani, megvitatni. Egyetlen embert sem lehet kizárólag tudományos érvek alapján bármibe is belekényszeríteni.