Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 146 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Könyvajánló

Könyvajánló: Hajdu Ráfis Gábor – Hit és gyógyulás

„Korunk emberiségének egyre inkább központi problémájává válik az egészségi állapota. Ma, 2017-ben a világ országainak éves költségvetésében mind nagyobb hányadot emészt fel az egészségügyi kiadásokra fordított rész. Egyre korszerűbb kórházak, egyre drágább gyógyszerek, komputeres gépcsodák és létszámában, képzettségében is egyre növekvő egészségügyi apparátus várja a gyógyulást keresőket. Az emberiség mindenkori javaiból arányaiban még megközelítőleg sem fordított soha annyit a betegségekkel való küzdelemre, mint napjainkban. Mindezek és az átlagéletkor növekedése ellenére a fejlett ipari országok és a világ egészségügyi állapota meglehetősen lesújtó képet mutat.

Hogyan lehetséges ez?

Hiszen a mai ember mindent megpróbál, hogy elkerülje a betegségeket. De vajon helyes úton jár-e, amikor a gyógyulását egyre inkább pusztán fizikai, kémiai változásokat előidéző beavatkozásokra, gyógyszerekre alapozza?

Gyógyulhatunk-e anélkül, hogy megvizsgálnánk a kérdést – mi a betegség egyáltalán? És mit is jelent – egészségesnek lenni?

Léphetünk-e bármerre anélkül, hogy elgondolkozzunk e kérdéseken?"

Idézet a könyvből.


Hajdu Rafis Gabor


Hajdu Ráfis Gábor

(1967-2014)

Kamaszkorától nagy érdeklődéssel tanulmányozta a keleti vallásokat. A kyokushin karate évtizedeken keresztül meghatározó szerepet játszott az életében. 3. danos mesterként sok évig oktatta is. Később első diplomáját az ELTE-n tanári szakon szerezte, majd nyolc évig a Posta Banknál dolgozott. Második diplomáját a debreceni egyetemen szerezte. Mentálhigiénikusként dolgozott, majd pszichodráma vezetőként pszichodráma csoportokat vezetett.

Nagyon sokoldalú ember volt, szeretett olvasni, sportolni, szerette a természetet, az embereket. Érdekelte az emberi lélek működése, amit lelkesen kutatott, könyveken, az embereken és saját magán keresztül. A Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány elnökeként több mint egy évtizedig harcolt a mai magyar oltási rendszer korszerűsítéséért. A Szomato Pszichoterápiás Egyesületben alelnökként tevékenykedett.

Négygyermekes családapa volt. Szabadidejét, ha akadt, legfőképpen az írás töltötte ki. Az írás számára egy olyan alkotó tevékenység volt, ahol a gondolatait csokorba gyűjtve tudta rendszerezni. Ez a könyv is egy ilyen gyűjtemény, amely a születésének 50. évfordulójára, Rá emlékezve jelenik meg.