Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 320 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben

Könyvajánló

Aurum király

Homeopátiás mesék Kicsiknek és Nagyoknak

Érdekes gondolat homeopátiás szerekről mesekönyvet írni. Dr Kürti Katalinnak ez jutott eszébe, és egy egész királyi udvar szereplőit öltöztette homeopátiás köntösbe. Tette mindezt azért, hogy ennek a szelíd gyógymódnak az alapjaival játékosan ismertessen meg gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

aurum-kiraly
Szerző: Dr. Kürti Katalin
Megjelenés: 2012
Oldalak: 32
Kötés: kemény táblás
ISBN-szám: 9789630835343
Kiadó: ART-AND Kulturális és Szolgáltató Bt.
Vásárlás: ITT.

A homeopátiából kölcsönzött jellemek és tipikus betegségeik igen színes szereplőgárda felsorakoztatására adtak lehetőséget. A szigorú, igazságos, de igen elfoglalt Aurum király időnként fejfájással, magas vérnyomással és rendellenes szívdobogással küzd. Kisebbik lánya, a szeleburdi Árnika gyakran beüti kezét, lábát, és főleg a fejét; fájdalmában pedig nem viseli el, hogy hozzáérjenek.
A tizennégy szereplő – köztük a királyi család többi tagja, a kincstárnok, a kormányzó, a társalkodónő és az udvarhölgyek – mindegyike irigylésre méltó, hiszen neveik azonnali megoldást sugallnak bajaikra. Így Aurum király panaszaira az udvari doktor az Aurum nevű, aranyporból készülő homeopátiás golyócskákat írja fel, melyek bármelyik hasonló jellemű vagy hasonló problémákkal küszködő alattvalón is segítenének; az Árnika királykisasszonyhoz hasonló, eső-kelő gyerekek, de a megsérülő felnőttek számára is a hegyi árnika nevű virágból készülő, Arnica nevű szer lehet a gyógyír.

A történeteket illően kísérik Nagy Gabriella illusztrációi. Minden képen megjelenik az adott szer alapanyaga is, legtöbbször fotó jellegű rajz formájában a háttérbe csempészve, ezért érdemes elböngészni a részleteken.

A szerző, dr. Kürti Katalin nagy tapasztalattal rendelkező gyermekgyógyász-homeopata, aki jelenleg a „Kötelező helyett választható" mozgalom egyik ügyvivőjeként küzd a magyarországi kötelező oltási rend megváltoztatásáért, tehát a gyermekkori védőoltások választhatóvá tételéért. Aurum király című kötete 2012-ben jelent meg magánkiadásban, és hamarosan hangoskönyv formájában is elérhető lesz.

Bővebb információ: http://www.homeomese.hu