Egyesületünk politikától és vallási hovatartozástól független szervezet!

Oldalainkat 238 vendég és 0 tag böngészi

Legyen választható a kötelező!
 • Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  Aláírásgyűjtéssel összefogás az etikus oltásokért

  ... „Az M-M-RvaxPro oltás nem etikus módon készült: kikísérletezése és létrehozása során abortusz során életét vesztett magzatok sejtjeit használták fel." ...

  Bővebben
 • Természetes és mesterséges immunizálás

  Ahhoz, hogy az ember az oltások hatásait megértse, legalább részben meg kell ismerkednie azzal a tudással, amelyet az immunológiai kutatások eredményei közvetítenek ezekről a folyamtatokról.

  Bővebben
 • Mi a normál flóra?

  Tudj meg többet a bennünk élő mikroorganizmusokról!

  Kikkel vagy mikkel osztozunk a testünkön?
  Mi jelenti a valós veszélyt és mikor? ...
  Bővebben
 • Olvasóink írták

  Olvasóink írták

  Ismerd meg mások oltástörténeteit!
  Küldd el a sajátodat!

  Bővebben
 • Könyvajánló – VPK
  „E könyv nem hiányozhat egyetlen hazai szülő és szakember könyvespolcáról sem!”

  Mielőtt döntene, TÁJÉKOZÓDJON!

  Bővebben
 • Főlap

Ezzel a rovatunkkal szeretnénk megmutatni, miként vélekedtek a régi korok kritikus szemléletű emberei, orvosai a védőoltások világáról. Az itt megjelentetett cikkek nem minden esetben fedik teljes mértékben a Nebáncsvirág Egyesület adott témáról alkotott álláspontját.

Íme egy rovat, mely a szubjektív írások gyűjtőhelye kíván lenni. Ezek tartalmukat vagy stílusukat tekintve nem sorolhatók be egyik már létező rovatunkba sem, viszont kár lenne elsiklani felettük, mivel közvetett vagy közvetlen módon mégis csak témába vágnak. Az itt közzétett írások nem feltétlenül tükrözik teljes egészükben egyesületünk véleményét vagy hangnemét.
A sok komolykodás közt muszáj élcelődnünk is: karikírozni és a feje tetejére állítani a világot, remélve, hogy talán egyszer a helyére billen tőle... Az alábbi írások első olvasatra bizonyára megmosolyogtatják a közönséget, jobban belegondolva azonban a szomorú valóságot mutatják, csak kissé torzítva. A torzítás szerepe pedig az, hogy kikerülhetetlenül a lényegre irányítsa a figyelmünket.
xxx
A weboldalunkon fellelhető tartalom nem adhat teljes képet az oltások világáról és az oltások egészségre gyakorolt hatásáról. Az ehhez való tájékozódáshoz ad segtséget az a néhány könyv, mely magyar nyelven is elérhető. Ezek a könyvek – elsősorban – nem is azoknak szólnak, akiknek már megszületett a fejükben a döntés, hanem azoknak, akik még csak tájékozódnak, vagy keresik az okokat, hogy miért van az, hogy az oltásokkal szembeszegülők oly makacsul tartják magukat a rendszerrel szemben, nem kis gondot, meghurcoltatást véve ezzel a nyakukba.

Dokumentumfil sorozat az oltásokról.

A szerzők elérhetősége: www.vaccinesrevealed.com

Kaliforniában a múlt évben megszüntették az oltások alóli lelkiismereti és vallási alapú mentesség törvényes szabadságát. Ezt követően egy másfél milliós kiropraktőr közösség interjúkat készített, amelyekben szakemberek, akár a Járványügyi Hivatalnak dolgozó és egyéb módon érintett kutató és gyakorló orvosok, aktivisták őszintén, tabuk nélkül vázolták álláspontjukat.
Az interjúk rövid kivonatai magyar feliratozással nézhetők meg.
A sorozat fordításának és közzé tételének szervezői: Szülői Mozgalom az Oltások Választhatóságáért (SZMOV), Kötelező helyett VÁLASZTHATÓ mozgalom (www.valaszthato-oltas.hu), Nebáncsvirág Egyesület (www.nebancs.hu).
Az információ megosztásával bárki segítheti a magyar szülők teljes körű tájékoztatását egy olyan fontos döntés meghozatala előtt, amely életre szóló egészségügyi következménnyel járhat.

Videók fordítása és feliratozása: N.E.A.T. Media

„A mi oltásunk, a mi életünk”

A hozzánk beérkezett olvasói levelek folyamatos feldolgozás alatt állnak. Igyekszünk minél több megkeresést közzétenni.
Amennyiben Ön is megosztaná velünk oltásokkal kapcsolatos személyes történetét, kérjük, küldje el nekünk.
E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az alábbi történeteket Pintérné Baksa Zsuzsanna gyűjtötte. Amennyiben hozzátenné a saját vagy gyermeke esetét, írjon a következő e-mail címre, és minden esetben mellékeljen fotót, illetve a dokumentumok másolatát. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Súlyos maradandó károsodások.

Maradandó károsodásokkal járó szövődmények.

Enyhe mellékhatások. Közvetlenül az oltások után keletkező, nem maradandó szövődmények.

A Blog stílus keretet adhat olyan írásoknak, melyek kicsit szabadabb stílusban íródnak. Személyes tapasztalások, meglátások, történetek, melyek nem biztos, hogy mások számára is a látható tartományban zajlanak. Ebben a rovatban nem csak oltásokról kívánunk írni. Sőt mi több, pont azért jött létre, hogy másról is írhassunk! Kérdezünk, bevilágítunk, vagy épp lámpást kapcsolunk, hogy ezután elgondolkoztassunk. Ez a rovat afféle KIBESZÉLŐ kíván lenni, ahol szélesebb perspektívában vizsgáljuk világunk történéseit.

Gondolatok nem csak oltásról, meg arról, de leginkább amarról.

Jó ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy valahogy közkinccsé tegyem azokat az élményeket, tapasztalatokat, melyeket időnként ebben az egyesületben – és azon kívül is – (kell, nem kell) kénytelen vagyok átélni. Egy ilyen civil szervezetben mindig történik valami. Ezek a történések folyamatosan formálnak bennünket. Azzal talán nem túlzok, ha azt állítom, hogy az átlag olvasónál tisztább, átfogóbb képpel élek választott témánk tekintetében. Úgy gondolom, ha az ember kellő alázattal, józansággal nyúl ezekhez a témákhoz – még ha azok sokszor nehéz élethelyzetben is zajlanak –, olyan gondolatok, tapasztalások birtoklójává válik, melyet érdemes másokkal megosztania. Kiváltképp akkor, ha ezt előtte senki sem tette meg. No, a Nebáncsvirág Egyesületben akad pár ilyen történet!

Meggyőződésem, hogy minden szakterület számára fontos a kívülállók kritikája. Az az egészséges, ha adott szakma a kívülállók kegyeiért küzd, tevékenykedik. A legártalmasabb ami csak történhet, ha ezen a viszonyon az egyik fél változtatni akar, ne adj Isten, felülkerekedik a másikon! Ezt a cselekedetet, de még a vágyat is a bölcsesség nem irányíthatja. Fontos, hogy tudjunk partnerként viselkedni! De a legfontosabb mégis az, hogy tisztán lássuk helyünket ebben a viszonyban!

2015. II. 18.
B. Lajos